Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

ABSTINENSBEHANDLING

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug. 

- Ring TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan man kommer ud i alkoholbehandling med abstinensbehandling.

 
 

 

Hvad er en abstinensbehandling?

Som alkoholiker vil man med tiden vænne kroppen til et højt indtag af alkohol. Dette sker fordi man som alkoholiker bliver nødt til at indtage mere og mere alkohol for at opnå den samme virkning. Denne effekt kalder man tolerans.

Hvis alkoholikeren helt stopper med at indtage alkohol, vil kroppen reagere med abstinenssymptomer. Typiske abstinenssymptomer er rysten på hænderne, svedeture, hjertebanken og en rastløs uro i kroppen.

Abstinensbehandling er en medicinsk behandling af disse symptomer.

 

Hvordan fungerer en abstinensbehandling af alkohol?

Behandlingscenter Søby Park anvender vi lægeordineret Klopoxid til abstinensbehandling. Det indtages i pilleform og gives til den nyankomne patient, hvis de lider af abstinenser. Doseringen ordineres og bestemmes af en af vores læger ved en personlig konsultation og gives i forhold til hvor hårdt ramt patienten er af abstinenser.

Doseringen af Klopoxid nedtrappes løbende over de første døgn, når patienten er blevet abstinensfri.

 

Hvilken medicin bruges til abstinensbehandling?

Der findes forskellige former for medicin, som kan anvendes til at behandle alkoholiske abstinenssymptomer. De mest almindelige er præparater som Risolid og Klopoxid, der indtages i pilleform.

Pillerne har en beroligende og muskelafslappende effekt, som minder meget om den effekt alkohol har på alkoholikeren.

 

 

Hvordan kommer man i abstinensbehandling?

Abstinensbehandling skal ordineres af en læge og foregå under lægetilsyn, derfor kan og skal man ikke selv forsøge at behandle  en alkoholikers abstinenser.

Hvis man bliver indlagt til afrusning på sygehus eller psykiatrisk hospital vil medicinsk abstinensbehandling ofte være en del af behandlingen. Denne behandling er udelukkende rettet mod at stabilisere patienten fysisk.

Behandlingscenter Søby Park er vi meget bevidste om, at der findes både fysiske og psykiske abstinenssymptomer hos en alkoholiker, der ikke længere kan indtage sit stof. Derfor følges den medicinske abstinensbehandling op med psykoterapeutisk behandling, så snart patienten er klar nok til at deltage.

Alkoholikerens drikketrang og tanker der kredser om alkohol kan fortsætte længe efter at de er blevet behandlet for de fysiske abstinenssymptomer. Det samme gælder rastløsheden og den indre uro. Derfor er det vigtigt, at alkoholikeren også får hjælp til at slippe af med disse psykiske abstinenser.

Det er netop disse langvarige psykiske abstinenser, som vi er specialister i at behandle på Behandlingscenter Søby Park.

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 

DERFOR VÆLGER MANGE PATIENTER AT KOMME I ABSTINENSBEHANDLING PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkohol misbrugsbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkohol misbrugsbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædrulighed.
  • 7-8 ugers intensiv og effektiv alkohol misbrugsbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere alkoholmisbrugeren til at gå straks i behandling for sit alkoholmisbrug.

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, som har behov for abstinensbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.