Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende, der har behov for Alkoholafvænning

Sagt lige ud: På grund af sygdommens karakter og benægtelses-syndromet er det undtagelsen, at en alkoholiker tager i alkoholafvænning på eget initiativ, eller lige så sjældent helt og aldeles frivilligt!

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Sandheden er, at alkoholikerens nærmeste oftest må tage initiativ og vise handlekraft! Kun derved bliver en alkoholiker i stand til at arbejde med sin sygdom. 

Vi tilbyder derfor at forestå en Intervention, dvs. professionel og empatisk motivering af alkoholikeren til at gå i alkoholafvænning. Interventionen bør absolut KUN udføres af en professionel.

Er det først mislykkedes for familien selv, kan vi ikke komme bagefter og rydde op i kaos. Interventionen bør absolut kun foregå efter forudgående, kyndig vejledning og familien bør ikke selv gøre et forsøg uden professionel hjælp og styring. Der er kun 1 skud i bøssen; mislykkes det, kan det ikke gentages. Interventionen foregår i en positiv ånd og med respekt og værdighed for alle parter, også for alkoholikeren. Grebet an på den rette måde lykkes det med meget få undtagelser altid at overtale alkoholikeren til at påbegynde et forløb med alkoholafvænning omgående. 

 

Der er også mulighed for et for-besøg på Behandlingscenter Søby Park, sammen kan vi drøfte perspektiverne i et fortsat drikkeri kontra Alkoholafvænning.

Men et positivt udfald af for-besøget kræver forberedelse og instruktion af alkoholikerens nærmeste, så ring inden du gør noget som helst. 


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafvænning, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en alkoholafvænning med virkelig gode resultater, men også de smukkeste, mest inspirerende og i særklasse tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

Vi modtager patienter til alkoholafvænning fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontaker dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

  • Stop den negative udvikling med alkohol og konsekvenserne NU med en værdig og professionel, medmenneskelig alkoholafvænning og en fremadrettet løsning.
  • Professionel og effektiv intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at komme i Alkoholafvænning NU.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, alle ugens dage, året rundt, også weekend og helligdage. Evt. afhentning, hele landet.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold og patientsikkerhed varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning med Minnesota Modellen som fundament, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
  • 5 ugers alkoholafvænning med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård. Med opfølgende, ambulant efterbehandling og relevant, terapeutisk program for de nærmeste pårørende.
  • Vores effektive lkoholafvænning varetages af fast ansatte og certificerede behandlere og specialister i misbrug, som selv har mange års erfaring som ædru alkoholikere.


Behandlingscenter Søby Park - Alkoholafvænning der virker

Læs hvad vores kunder synes om os
Behandlingscenter Søby Park har 5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser.

 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega behov for alkoholafvænning?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.