Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

ALKOHOLFORGIFTNING

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug. 

- Ring TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan man kommer i alkoholbehandling.

 
 

 

Tegn på alkoholforgiftning

Alkohol er en rusgift. Det vil sige at en alkoholrus faktisk er en mild forgiftning. Når man taler om en decideret alkoholforgiftning, så er det dog en mere alvorlig forgiftning der menes. Det kaldes nogle gange også akut alkoholforgiftning.

Ved alkoholforgiftning vil en person først miste kontrollen over sine bevægelser og evnen til at tale forståeligt og sammenhængende. De vil ikke længere kunne stå på benene og som regel falde i en bevidstløs søvn, hvor de er svære at vække igen. Denne tilstand kan være farlig, da personen kan risikere at blive kvalt i sit eget opkast.

 

Hvad er en alkoholforgiftnings varighed

En alkoholforgiftning varer lige så længe som det tager at få bragt den høje promille tilbage på nul. Der findes ikke nogen medicinsk behandling som kan nedbringe promillen hurtigere, derfor er der ikke andet at gøre end at holde patienten under observation mens vedkommende afruses.

 

Kan man dø af en alkoholforgiftning?

Ja, man kan dø af alkoholforgiftning.

Ved en promille over 4 kan man risikere at gå i koma, hvilket er en farlig tilstand. Her er patienten dybt bevidstløs, og man kan for eksempel risikere at blive kvalt i sit egen opkast.

 

Hvad skal man gøre hvis man får en alkoholforgiftning

Patienten selv er næppe i stand til at gøre ret meget, når først han har fået en alvorlig alkoholforgiftning, hvor vi taler om en promille over 3. Det er derfor op til andre tilstedeværende enten at ringe efter en ambulance eller få vedkommende lagt i seng og holde ham under observation indtil forgiftningen er aftaget.

 

Hvad er behandlingen af alkoholforgiftning?

Der findes faktisk ikke noget man aktivt kan gøre for at afhjælpe selve forgiftningen. Hverken kaffe, Treo'er eller kolde styrtebade hjælper.

Hvis patienten er gået i koma, bør man ringe efter en ambulance. Ellers kan man ikke gøre så meget andet end at få vedkommende lagt i seng og holde øje med dem, indtil alkoholen er helt ude af kroppen igen.

 

Kom i behandling hvis du har et alkoholmisbrug

Hvis du jævnligt oplever at drikke dig til en alkoholforgiftning, så er der noget der kunne tyde på, at du har et alkoholproblem.

Hvis man ofte drikker mere end man havde planlagt, så kalder man det alkoholisme, og det er en sygdom man skal have hjælp til at komme ud af.

Den bedste alkoholbehandling vi kan anbefale er en Minnesotabehandling, som den der tilbydes på Behandlingscenter Søby Park i Hammel nær Aarhus.

Den eneste langtidsholdbare løsning på alkoholisme er at stoppe helt med at drikke alkohol, og det skal man som regel have hjælp til. Det er netop det man kan få hjælp til på Behandlingscenter Søby Park.

 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 

DERFOR VÆLGER MANGE PATIENTER AT KOMME I ALKOHOLBEHANDLING PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkohol misbrugsbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkohol misbrugsbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædrulighed.
  • 7-8 ugers intensiv og effektiv alkohol misbrugsbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere alkoholmisbrugeren til at gå straks i behandling for sit alkoholmisbrug.

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, som har prøvet at få alkoholforgiftning for mange gange og som har brug for alkoholbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.