Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

Behandlingscenter Søby Park – et af de allerbedste behandlingssteder for alkoholikere

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

Det at have en alkoholiker i familien, eller at have en nær ven, der er alkoholiker, er for de fleste meget svært at håndtere eller tale om.

For mange er det et tabubelagt emne, med berøringsangst af frygt for at gøre det hele endnu værre. Der er ikke just nogen, der ønsker at lede efter behandlingssteder for alkoholikere.

Alkoholisme er en meget alvorlig og destruktiv sygdom, som kræver handling. I første omgang er det op til dig som pårørende at gøre noget lige nu og her.

 

Desværre forholder det sig oftest sådan, at den aktive alkoholiker ikke leder efter hjælp eller behandlingssteder for alkoholikere eller samler styrke og vilje til at gå i alkoholbehandling. Tværtimod.

Den destruktive adfærd fortsætter hen mod tabte familie relationer, ødelagt økonomi og helbred samt sandsynligvis en alt for tidlig død, hvis ikke du tager affære, og du risikerer selv at blive trukket med ned i sølet. Tag det første skridt på vedkommendes vegne og erkend, at der er et reelt og meget alvorligt problem, der kræver handling og hjælp i en professionel alkoholbehandling.

 

Sonderer du terrænet efter gode behandlingssteder for alkoholikere, kan du komme på besøg hos os her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi tilbyder den bedste behandling i hele Danmark. Hele fire ud af fem patienter kommer tilbage til livet og kan leve helt uden alkohol igen efter en alkoholbehandling hos os.

Når du besøger os, ser du selv, hvor unikke rammer vi arbejder i. Samtidig får du indblik i vores arbejde, og hvor professionelt vi arbejder. Vi er af alle behandlingssteder for alkoholikere det sted, hvor vi er mest åbne, imødekommende og omsorgsfulde.

 

Sammen med os kan du fordomsfrit drøfte, hvad der kan og bør gøres i dit tilfælde. Derigennem får vi indsigt i den aktive alkoholikers liv og vedkommendes adfærdsmønster, hvilket er vigtigt for os at få indsigt i, før vi tager kontakt. Vores altoverskyggende mål er at få vedkommende i alkoholbehandling her. Der findes ikke bedre behandlingssteder for en alkoholiker.

 

VI MOTIVERER GENNEM EN PROFESSIONEL OG TILLIDSSKABENDE INTERVENTION

 

En alkoholiker kan have meget svært, hvis ikke umuligt, ved at se sig selv udefra og reelt erkende, at han eller hun er alkoholiker. En alkoholiker benægter og taler problemet ned og gør det til det bare ingenting. Derfor er der heller ikke motivation til selv at søge behandlingssteder for alkoholikere, hvorfor det er vigitgt for processen at få skabt den nødvendige motivation for at komme i alkoholbehandling.

 

Vi har selvfølgelig forståelse for din situation som pårørende, hvorfor vi altid klæder dig så godt på som muligt til at kunne tackle opgaven med at motivere. Vi tilbyder her at bistå med en såkaldt intervention, dvs gribe ind udefra. Dette bør du aldrig selv gøre uden forudgående professionel hjælp og instruktion – ring før du gør noget som helst. Mislykkedes forsøget, kan muligheden for at skabe motivation være gået tabt for bestandigt.

 

Forud for en intervention giver vi dig og andre pårørende effektive og meget brugbare værktøjer, således at I er godt forberedt til at stå imod alkoholikerens forventelige manipulation, benægtelse og bagatellisering af problemet, når jeres krav om alkoholbehandling præsenteres for alkoholikeren.

Der tages udgangspunkt i jeres grundlæggende bekymring, omsorg og kærlighed for alkoholikeren, men også jeres faste beslutning om, at NU skal der ske en radikal ændring gennem en professionel alkoholbehandling på et behandlingssted for alkoholikere.

 

Forinden har vi desuden en tæt dialog omkring den aktive alkoholikers liv, så vi kan komme ind til kernen af problemet samt forstå, hvad der muligvis har været en katalysator for udviklingen til det reelle misbrug af alkohol. Interventionen har ene og alene det formål, at den skal skabe motivation til at gå med i behandling på behandlingssteder for alkoholiker.

 

SÅLEDES FOREGÅR VORES BEHANDLING – FYSISK OG PSYKISK

 

Her hos os er der aldrig to patienter, der er ens. Derfor skræddersyer vi et helt unikt program til den enkelte, hvilket gør os til et rigtig godt sted at blive behandlet i forhold til andre behandlingssteder for alkoholiker.

Vi har hele tiden også øje på dig som pårørende, hvor vi også tager os godt af dig og alle andre, der støtter jeres kære ven igennem behandlingsforløbet og efterfølgende. Vi bistår jer hele vejen gennem forløbet.

 

Vores behandling foregår således, at vi har en kort, indledende fysisk behandling, dvs. lægeordineret afrusning med muskelafslappende og let beroligende medicin, som den nye patient får straks efter ankomst. Vi kombinerer den medicinske behandling med såkaldt NADA akupunktur, som er særligt gavnligt mod forebyggelse af abstinenser.

 

Herefter tager vore dygtige alkoholbehandlere over med omfattende, intensiv psykoterapi og undervisning i blandt andet sygdomsforståelse og tilbagefaldsstrategier.

Vore alkoholbehandlere har relevante misbrugs- og terapeutiske uddannelser, som sikrer, at vi kan tilbyde den bedste behandling af alle behandlingssteder for alkoholikere i Danmark.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park anvender vi som grundsten den meget anerkendte Minnesota model, som tager udgangspunkt i Anonyme Alkoholikeres program, ”De Tolv Trin”.

I modsætning til andre behandlingssteder for alkoholikere nøjes vi ikke med standardmodellen for en Minnesota behandling – på Behandlingscenter Søby Park har vi yderligere opdateret og udvidet Minnesota Modellen med omfattende, intensiv psykoterapi, da vi af egen erfaring ved, at det er en meget effektiv vej til et godt resultat og fremtidig forebyggelse af tilbagefald.

 

Søger du blandt behandlingssteder for alkoholikere i Danmark, og vil finde det allerbedste sted, med dybt engagerede behandlerne, der er omsorgsfulde og nærværende mennesker med helhjertet fokus på hver eneste patient, er vi her på Behandlingscenter Søby Park det sted, hvor vi tilbyder Danmarks absolut bedste alkoholbehandling.

 

KOMPETENTE FOLK MED MASSER AF ERFARING

 

Her på Behandlingscenter Søby Park er vi et af de allerbedste behandlingssteder for alkoholikere i Danmark. Vi tilbyder dygtige behandlere, med faglige uddannelser og som egenhændigt har erfaring med alkoholmisbrug gennem mange år. Vi bruger vores egen fortid og erfaring med alkohol og ser det generelt som et aktiv, da det giver os en unik indsigt i den aktive alkoholikers forestillingsverden samt giver os mulighed for at møde vore patienter i øjenhøjde. Vi er alle kompetente medarbejdere, som har stor erfaring med behandling af alkoholisme

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

HVORDAN HJÆLPER MAN EN ALKOHOLIKER PÅ DET BEDSTE BEHANDLINGSSTED? 

 

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

behandlingssteder for alkoholikere

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK, SOM BEHANDLINGSSTED

 

test

 

Behandlingssted der virker - Behandlingscenter Søby Park

 

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.