Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Behandlingscenter Søby Park - den bedste alkoholrådgivning

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

At være alkoholiker er en sygdom, som kræver resolut handling. For pårørende kan der naturligt nok opstå berøringsangst med sygdommen, som stadig er tabu. Uanset hvordan man vender og drejer alkoholmisbrug, er det en ganske alvorlig lidelse, der kræver handling og stillingtagen.

Er det op til den aktive alkoholiker selv, sker der med stor sandsynlighed intet, og misbruget fortsætter ikke alene, men forværres over tid.

 

Ansvaret for initiativ med kontakt til en alkoholrådgivning og misbrugsbehandling hviler derfor i første omgang på dine skuldre som pårørende.

Alkoholrådgivning og alkoholbehandling er essentiel, hvis der skal ske en bedring, hvorfor du må tage det første skridt. En alkoholiker har ikke tilstrækkelig selvindsigt eller selverkendelse, hvorfor vedkommende ikke selv søger alkoholrådgivning og misbrugsbehandling.

 

Er du pårørende til en person med et alkoholmisbrug, og er du i færd med at sondere terrænet for et professionelt sted, hvor der tilbydes kyndig og effektiv alkoholrådgivning og alkoholbehandling, som har dokumenteret effekt, er vi her på Behandlingscenter Søby Park det oplagte valg.

 

Her har du mulighed for at besøge os og få en dialog om, hvilke muligheder du har mht. alkoholrådgivning og alkoholbehandling. Mærk og oplev vores behandlingshjem, som er i særklasse og ligger i herskabelige, unikke og idylliske omgivelser. Fornem vores professionelle tilgang og føl selv, hvordan det er at være her.

Vælger du os, finder vi sammen en løsning på det altoverskyggende mål - nemlig at få din ven eller familiemedlem frivilligt og motiveret med i alkoholbehandling og rask ud på den anden side.

 

Motivation for alkoholrådgivning og misbrugsbehandling gennem intervention

Det er almindeligt, at en alkoholiker taler sit misbrug ned og gøre det til ingenting. Derfor er sandsynligheden for, at vedkommende har lyst til alkoholrådgivning og alkoholbehandling ikke særlig stor.

Vi skal motivere ham eller hende til at ville modtage alkoholrådgivning og komme i alkohol­behandling, hvilket vi har de rette kompetencer til. Med stor forståelse for din situation som pårørende tilbyder vi at udføre en såkaldt intervention, som netop har til hensigt at motivere den aktive alkoholiker til at sige ja til professionel alkoholrådgivning og alkoholbehandling.

 

Før en eventuel intervention forbereder vi os i samråd med dig, da vi på baggrund af en dybdegående dialog får kendskab til personen, der er ude i et selvdestruktivt alkoholmisbrug. Vi klæder dig godt og grundigt på til de udfordringer, der uundgåeligt vil forekomme ved en intervention og i løbet af en alkoholbehandling med intensiv og nærværende alkoholrådgivning.

Vi har stor succes med at få aktive alkoholikere til at acceptere at indgå i et forløb med professionel og faglig baseret alkoholrådgivning og alkoholbehandling.

Vi fraråder meget kraftigt, at du selv påbegynder en intervention, da det kræver viden om, hvordan man kommunikerer i øjenhøjde, samt indsigt og forståelse i hvilken situation alkoholikeren befinder sig i. Vores behandlere er selv ædru alkoholikere, hvilket giver os en klar fordel i denne sammenhæng.

 

Sådan foregår vores alkoholbehandling og alkoholrådgivning

Vore patienter får en unik, skræddersyet alkoholbehandling med intens alkoholrådgivning og terapi. Der er ingen forløb, der er nøjagtig ens, da ingen mennesker er ens. Ud over unikke forløb for patienten har vi hele tiden for øje at støtte dig som pårørende. Vi tager os godt af dig, hvor du får nogle værktøjer, så du kan beskytte dig selv, men også kan hjælpe og støtte den nu ædru alkoholiker til fulde.

 

Vores alkoholrådgivning og alkoholbehandling tager klart størst afsæt i det mentale aspekt. Alkoholmisbrug og afhængighed er i allerhøjeste grad et mentalt og adfærdsmæssigt problem, som kræver tilbundsgående og intensiv psykoterapeutisk behandling.

 

Vi begynder dog oftest et ophold med alkoholbehandling og alkoholrådgivning med en medicinsk baseret afrusning, dvs. abstinensforebyggende og -dæmpende behandling, hvor en af vore fast tilknyttede læger ordinerer let beroligende og muskelafslappende medicin, som vi supplerer med NADA akupunktur.

Abstinensfasen kan med denne behandling overstås stort set smertefrit. Men det at tørlægge kroppen er kun en lille del af vores alkoholbehandling og alkoholrådgivning, da det følelses­mæssige spektrum er altoverskyggende vigtigt.

 

Den psykoterapeutiske alkoholbehandling og alkoholrådgivning her på Behandlingscenter Søby Park bygger grundlæggende på den særdeles velkendte Minnesota model, som er meget anerkendt for sine fortræffelige resultater.

Vi har taget skridtet videre og tilføjet og udbygget med anerkendte terapiformer i gruppe og individuelt, da vi gennem lang erfaring ved, at omfattende brug af psykoterapi i alkoholrådgivning og alkoholbehandling har yderst gavnlig effekt.

Vores patienter modtager under en alkoholbehandling omfattende undervisning i bl.a. sygdoms­forståelse samt ”De Tolv Trin”, som er et program udarbejdet af Anonyme Alkoholikere og som har fokus på, hvad der ligger til grund for alkoholmisbrug samt hvad der kan befordre genopretning af en alkoholiker samt en fremadrettet, stabil ædruelighed.

Individuel terapi og gruppeterapi er med til at genopbygge psyken hos patienten, som får al den støtte, der er behov for.

 

Vores personale er alle mennesker, der nærer stor omsorg og empati for alle patienter, så det er trygt, rart og behageligt at være patient her på Behandlingscenter Søby Park, hvor man får den klart bedste alkoholrådgivning og alkoholbehandling i landet.

 

Kompetent og professionelt personale yder alkoholrådgivning og misbrugsbehandling

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi et engageret team af dygtige behandlere, som selv har erfaring med alkoholisme på egen krop. Det giver os nogle fordele i og med, at vi er i stand til, at arbejde med indgangsvinkler og synsvinkler, som man ikke har indsigt i, hvis ikke man selv har prøvet at slå sig på flasken. Vores ekspertise er uvurderlig i disse sammenhænge, hvilket gør os til det foretrukne sted at modtage alkoholrådgivning og alkoholbehandling.

 

Starten på en alkoholbehandling begynder her på Behandlingscenter Søby Park som sagt med, at en af vore læger tilser patienten med et sundhedstjek og på baggrund heraf vurderer, hvilken abstinensforebyggende behandling, der evt. skal indledes.

Herefter tager vores erfarne og certificerede misbrugsbehandlere over, som har omfattende erfaring med alkoholrådgivning og alkoholbehandling. De har alle særlige kompetencer og uddannelser, som berettiger dem til at være behandlere på vores stærke hold, som tilbyder Danmarks bedste alkoholrådgivning og alkoholbehandling.

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 

 • Vi tilbyder kyndig alkoholrådgivning og alkoholbehandling baseret på mange års erfaring og uddannelsesmæssige kompetencer.
 • Diskretion og anonymitet er en selvfølge. Ingen personoplysninger eller data videregives.
 • Hele 4 ud af 5 af vores patienter kommer tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en del af deres liv.
 • Vi nærer stor passion for vores arbejde og nærer stor omsorg og helhjertet indsats for alle vore patienter og deres familier.
 • Her på Behandlingscenter Søby Park får man den bedste alkoholrådgivning og alkoholbehandling i øjenhøjde.
 • Vi har til huse i herskabelige, smukke og naturskønne omgivelser.
 • Oplev et trygt, varmt og behageligt behandlingshjem med herskabelige rammer - uden at vi er dyrere end andre steder.
 • Vores mål er med hjælp af en helhjertet indsats at skabe succesfulde resultater for alle vores patienter.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.