Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Er du pårørende til en alkoholiker? Behandlingscenter Søby Park tager sig godt af pårørende til alkoholikere.

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være pårørende til en alkoholiker er lige så meget et tabubelagt emne, som selve det at være alkoholiker, og samtidig et emne som mange har stor berøringsangst med. Særligt pårørende.

 

Det kan være svært at se til fra sidelinjen, når din ven eller et familiemedlem er i færd med at drikke sit liv væk - og det bør du heller ikke.

Et alkoholmisbrug er en sygdom, som skal tages meget alvorligt. Der bør omgående gribes ind, men dette bør under alle omstændigheder gøres af professionelle og ikke af pårørende alene til en alkoholiker.

 

En alkoholiker, som er aktiv, kan som regel ikke selv erkende, at være er ude i et reelt alkoholmisbrug. Evnen til at se det hele nøgternt udefra er stort set ikke-eksisterende, hvorfor det er op til dig som pårørende at gøre noget ved problemet i første omgang. Tag det første skridt og bed om professionel hjælp. Gør aldrig noget på egen hånd, da det kræver viden og kompetencer at få en aktiv alkoholiker til at gå frivilligt i misbrugsbehandling.

 

Valg af misbrugsbehandling og Behandlingscenter Søby Park

Som pårørende til en alkoholiker ligger det dig sikkert meget på sinde at finde det absolut bedste behandlingscenter, så du kan give din ven eller familiemedlem den mest effektive alkohol­afvænning og alkoholbehandling.

Vi byder dig derfor velkommen til et ganske uforpligtende besøg hos os, så du kan møde medarbejdere og få syn for sagen og se, hvilket seriøst foretagende vi er og høre mere om vore kompetencer og resultater. Her kan du også fornemme den gode ånd og stemning, der hersker her på Behandlingscenter Søby Park. Du vil mærke en rigtig god energi og terapeutisk aura af positive tanker og hensigter og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at motivere dit familiemedlem til at komme i misbrugsbehandling.

 

Vi har til huse i meget smukke, herskabelige omgivelser med en helt særlig ro og atmosfære, som bidrager til stedets gode ånd og er yderst befordrende og en lise for både medarbejdere og vore patienter.

 

Det kræver motivation at gå i alkoholbehandling

Da en aktiv alkoholiker har svært ved at se sit eget misbrug i øjnene, vil der med stor sandsynlighed ikke være motivation for forandring og misbrugsbehandling til stede.

Motivation er altafgørende for, at vi får det bedste udgangspunkt for en succesfuld behandling. Er vedkommende ikke opsat på det, er risikoen for at fejle stor. Netop derfor fraråder vi alle pårørende til en alkoholiker selv at begynde på at få alkoholikeren til at gå i behandling. Et mislykket forsøg på at skabe motivation kan betyde, at vi aldrig får vedkommende til det.

 

Vi har en enorm forståelse og empati for dig som pårørende og den situation, du befinder dig i, samt opgaven at få en alkoholiker i misbrugsbehandling.

Derfor tager vi dig i hånden hele vejen, så du kan føle dig tryg og sikker på, at vedkommende får den optimale chance for at komme i alkoholbehandling. Vi klæder dig på med de rette værktøjer, så du kan støtte og give moralsk opbakning hele vejen igennem.

Som pårørende har du en rigtig stor betydning, da du også gerne skal være der, når behandlingsforløbet er slut.

 

Intervention

Her hos Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi at foretage en såkaldt intervention, hvor vi appellerer til de (få) rationelle tanker hos alkoholikeren.

Vi formår med stor erfaring at få skabt en dialog i øjenhøjde, da vi selv er ædru alkoholikere og derfor har befundet os samme sted. Vi har den viden og indsigt, der skal til for at skabe det tillidsbånd, der bidrager til, at vi kan få vedkommende med i alkoholbehandling. Vores fælles mål er selvfølgelig, at vi får en rask person ud på den anden side, som kan stå på egne ben, og at du som pårørende til en alkoholiker får din kære igen.

 

Vores lægetilsyn og misbrugsbehandling

Her på Behandlingscenter Søby Park sammensætter vi unikke behandlingsforløb til den enkelte alkoholiker, så vi øger vores muligheder for det bedste resultat. Der er ikke to livshistorier, der er ens, og det er individuelt hvad der ligger til grund for alkoholmisbruget.

 

Vi indleder altid behandlingen med et tilsyn af patienten ved en af vore fast tilknyttede læger. På den måde får vi en god og grundlæggende indsigt i, hvor slemt det står til, så vi derefter kan handle på baggrund af dette. Lægen foretager et helbredstjek og omfanget af mulige abstinenser afdækkes.

Ved abstinensbehandling og abstinensforebyggende behandling ordinerer lægen et medicinsk præparat, der har en muskelafslappende og let beroligende effekt. Dette kombinerer vi med NADA akupunktur, som virker særligt gavnligt mod abstinenser. I forening giver kombinationen en stort set smertefri abstinensbehandling og afrusning.

 

Herefter tager vores kompetente misbrugsbehandlere over, som alle har en baggrund med relevante uddannelser, der kvalificerer dem til at arbejde i deres funktion. Vi har behandlere, der selv er ædru alkoholikere, hvilket vi ser som et stort plus, da vi kan bruge det aktivt i den måde, vi henvender os til vores patienter.

 

I selve misbrugsbehandlingen står den på omfattende og meget intens undervisning i sygdoms­forståelse og psykoterapi ved vore dygtige misbrugsbehandlere.

Vi anvender som grundlag en respekteret og særdeles velanset behandlingsmodel, som er anerkendt for gode resultater, Minnesotamodellen, som vi har udvidet og opdateret med omfattende terapi med anerkendte og virkningsfulde metoder.

 

Ud over den undervisning vi giver i Anonyme Alkoholikeres ”De Tolv Trin”, der er grundstenen i selve Minnesotamodellen, har vi i en misbrugsbehandling konstant fokus på omfattende psykoterapi. Vi bruger herunder individuel- og gruppeterapi, som har en rigtig god effekt på den mentale genopbygning og støtte. Tillid er et nøgleord i denne sammenhæng, hvorfor vi arbejder med at være nærværende og tryghedsskabende i alle former for kontakt med patienten.

Du kan derfor som pårørende til en alkoholiker være sikker på, at vi gør alt, der står i vores magt, for at yde det maksimale, så vi kan få en rask person ud på den anden side af forløbet.

 

Familieorienteret behandling  

Som del af vores virkningsfulde misbrugsbehandling hører et program for den nærmeste familie, som uundgåeligt er blevet påført traumer og ofte, ubevidst og uønsket, har fået en indirekte rolle i alkoholmisbruget.

I vores familieprogram får familien løst op for disse traumer, og bliver bevidste og frigjort for rollerne i en familie med alkoholmisbrug. Desuden, når en alkoholiker kommer i misbrugs­behandling, udvikler han sig personligt, og det er vigtigt at familien også kommer i gang med en selvudviklings proces.

 

Omsorgsfuldt personale med stor erfaring

Alle vores medarbejdere er rummelige, empatiske og omsorgsfulde mennesker, der elsker deres job og som altid ønsker det bedste for vores patienter og for dig som pårørende til en alkoholiker. Du kan være helt sikker på, at I får en uovertruffen og menneskekærlig behandling her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for alkoholbehandling.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man som en pårørende til en Alkoholiker?  

Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

pårørende alkoholiker

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

DERFOR VÆLGER MANGE PÅRØRENDE TIL EN ALKOHOLIKER BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning med resultater

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.