Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

For pårørende - Intervention behandling - Du får vores hjælp til at motivere alkoholikeren til at komme i misbrugsbehandling NU.

4 ud af 5 af vore patienter lægger misbruget bag sig. 

 

Hvordan lykkes det nogle familier, at få overtalt deres pårørende alkoholiker til at komme i behandling; men ikke for os?

 

Hvad er hemmeligheden bag, at det kan lykkes?

 

Ring til os før du gør noget. 

Du kan benytte dig af vores GRATIS og anonyme interventions- og alkoholrådgivning nu. 

TLF. 86 87 12 24 er åben HVER dag, året rundt, fra kl. 07.00 til 23.00.

 

Det er ingen skam at være alkoholiker; men det er en skam ikke at gøre noget ved det! Og der kan gøres noget effektivt gennem en professionel alkoholbehandling

 

 

 
 

HVAD ER EN INTERVENTION?

 

Intervention vil sige, at man griber ind med det formål at ændre en negativ udvikling i et andet menneskes liv, til det bedre.

Hvor det handler om alkoholmisbrug, er formålet med en intervention udelukkende at få en alkoholiker til at modtage hjælp og gå i behandling.

Hvordan, det skal lykkes at holde op med at drikke, eller om en alkoholmisbruger skal blive totalt afholdende – ofte lidt kedeligt kaldet tørlagt alkoholiker (vi foretrækker ”Ædru alkoholiker”) – følger først i selve behandlingen.

 

Værktøjerne i en intervention er en empatisk og appellerende, men samtidig fast besluttet og stålsat tilgang til den afhængige.

 

 

 

INTERVENTION KAN HJÆLPE MISBRUGEREN I BEHANDLING

 

En familie, som i fælles flok - og med professionel vejledning - konfronterer en misbruger med udtryk for bekymring, kærlighed og omsorg for personen, har væsentlig større chance for at overtale deres familiemedlem til at tage i behandling, end når en enkelt person stiller op – hvor det måske endda kan ende med bebrejdelser, vrede, trusler og frustrationer.

 

 

 

FÅ HJÆLP TIL INTERVENTIONEN

 

 

Hos os kan du få professionel hjælp og vejledning til både forberedelse og gennemførelse af en intervention.

Ring tlf. 86871224, spørg efter vores Steen Beck eller Michael Lillelund, som begge har mange års erfaring med professionelt tilrettelagte og succesfuldt gennemførte interventioner.

 

 

 

TANKER MAN SKAL GØRES SIG, INDEN EN INTERVENTION?

 

Et af symptomerne ved sygdommen alkoholisme er stort set altid alkoholikerens benhårde benægtelse af alkoholproblemet og dets omfang og en blank afvisning af hjælp. 

Alkoholisme er blandt andet kendetegnet ved, at alkoholikeren ikke vil have hjælp, men insisterer på, at det kan og vil han selv klare. Faktisk er det vel den eneste sygdom, man ikke vil have hjælp til!

Det sker kun sjældent, at en alkoholiker selv tager initiativ til at kontakte et behandlingscenter med henblik på af egen drift og frivilligt at komme i behandling.

En tvangsindlæggelse på Behandlingscenter Søby Park er ikke mulig. Derfor er det nødvendigt, at familiemedlemmer samles om opgaven at løfte i flok, for sammen med vores Interventionist at motivere og overtale alkoholikeren til at acceptere at komme i misbrugsbehandling.

I første omgang må familien blive enige om, at ”noget” SKAL ske. Dernæst blive 100% enige om, HVAD der efter deres faste overbevisning skal til. Uden enighed og stålsat vedholdenhed, kommer man ingen vegne, når Interventionen løber af stablen.  

Det er derfor en rigtig, rigtig gode ide at kontakte os for professionel og omhyggelig vejledning, OG også gerne vores hjælp til at forestå selve interventionen.

Hjælp til alkoholiker. I næsten alle tilfælde kan vi med vores indsigt og erfaring medvirke til at bryde gennem isen! Alkoholikeren behøver hjælp og motivering til at overvinde afhængighedens jerngreb gennem en gennemprøvet behandlingsmodel.

 

 

 

HJÆLP TIL INTERVENTIONEN

 

Interventionen styres af vores erfarne misbrugskonsulenter,  Steen Beck eller Michael Lillelund og er et omhyggeligt tilrettelagt forløb, som vi forbereder ned til mindste detalje sammen med de pårørende. Så når tilbuddet om en behandling videregives til misbrugeren, er alt forberedende arbejde gjort grundigt.

En intervention skal ses som en vigtig opgave, hvortil man har en professionel tilgang og forbereder sig omhyggeligt.

Det er altafgørende, man præcis ved, hvad man har at arbejde med og hvad man vil opnå, ellers vil misbrugeren lukke af og ikke tage imod tilbuddet om behandling.

Det er vigtigt at forstå, at en intervention ikke handler om at "gå bag ryggen" på misbrugeren og “snyde” ham/hende til at komme i behandling, men derimod er en kærlighedserklæring, hvor man viser, at man har bekymringer og omsorg for misbrugeren.

Der er kun ét mål med en intervention, og det er at få alkoholikeren til at takke ja til at komme i misbrugsbehandling. Det handler ikke om at få misbrugeren til at stoppe med misbruget på dagen. Hvordan det sker, kommer i den følgende behandling.

 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 


 

 

FORSØG IKKE SELV EN INTERVENTION UDEN HJÆLP OG BISTAND FRA EN PROFESSIONEL!

 

Prøver du og familien først selv, ender det ofte i skænderier, og tit også med splid i familien. Der er kun et skud i bøssen.

En professionel Interventionist, som det hedder i fagsproget, kan ikke komme bagefter og gyde olie på vandene og gennemføre en vellykket intervention; ihvertfald først meget lang tid efter familiens eget, mislykkede forsøg.

En professionel Interventionist vil forberede dig og familien bedst muligt inden selve interventionen og også sørge for, at den forløber med værdighed og i en respektfuld ånd for både familien og alkoholikeren, som skal i alkoholbehandling.

Med den rette hjælp og bistand fra Interventionisten, lykkes det stort set altid at få alkoholikeren overbevist om, at en alkoholbehandling er nødvendig, her og nu. 

 

 

 

ANONYMT, GRATIS OG UFORPLIGTENDE FOR-BESØG MED ALKOHOLRÅDGIVNING

 

Du kan til enhver tid komme på såkaldt for-besøg her på Behandlingscenter Søby Park.

På besøget kan du og din familie selvfølgelig se vore dejlige rammer og omgivelser og høre mere om selve behandlingen, og hvordan vi kan hjælpe med at motivere alkoholikeren til at komme i behandling omgående.

Et for-besøg kan foregå både med og uden alkoholikerens deltagelse.

For-besøg, hvor alkoholikeren selv er med, og hvor målet er, at vedkommende skal blive og påbegynde behandlingsopholdet med det samme, kræver imidlertid samme forberedelse og instruktion af familien som ved en intervention. Der skal trækkes på samme læst, ellers er besøget formålsløst.

Tilrettelægges for-besøget og/eller intervention omhyggeligt og ud fra vore mangeårige erfaring, lykkes det stort set ALTID at få alkoholikerens accept af at komme i behandling, her og nu.

Tvangsindlæggelse kan aldrig komme på tale. Alkoholikeren skal motiveres til en personlig accept af at komme i behandling, og skal det blive til noget, skal han motiveres til, at det sker omgående.

 

 

 

DERFOR VÆLGER MANGE AT GÅ I BEHANDLING HOS BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.


Inervention med hjælp fra Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter gennemført forløb på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 4 ud af 5 patienter konstateres ædru. De kommunale alkoholambulatorier og rådgivningscentre, med et behandlingsforløb på over 3-9 måneder, har en succesrate på ca. 6-8%.Derudover kommer mindre end 2% ud af deres misbrug ved hjælp af antabus, kombineret med psykolog hjælp.

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega behov for alkoholbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

  

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym. 

 

 

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Trygge rammer for motivation

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

TLF. 86 87 12 24

 

 

Unikke omgivelser

Vores omgivelser er i absolut særklasse og de mest unikke, der findes indenfor misbrugsbehandling i Danmark.