Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Minnesotabehandling og intensiv terapi - succesfuld behandlingsmetode mod alkoholmisbrug

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Afhængighed af alkohol er et destruktivt misbrugsforhold, som kræver indlæggelse og intensiv alkoholbehandling.

Det er ofte meget lettere sagt end gjort at gøre noget ved problemet, da det kræver motivation hos den aktive alkoholiker. Det sker yderst sjældent, at en aktiv alkoholiker har den fornødne selvindsigt, der gør, at vedkommende er i stand til at se situationen udefra og dermed tage frivilligt i en Minnesotabehandling. Det kræver motivation, førend behandlingen kan starte overhovedet, ligesom motivation er den optimale forudsætning for at en Minnesotabehandling kan blive en succes.  

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi stor succes med den såkaldte Minnesotabehandling, som er en verdenskendt behandlingsmetode - også kaldet Tolv Trins programmet.

En Minnesotabehandling tager udgangspunkt i Anonyme Alkoholikeres program, kaldet De Tolv Trin, samt undervisning, foredrag, film, psykoterapi mm og fordybende samtaler for at komme til bunds i, hvad der har været udslagsgivende for et alkoholmisbrug.

4 ud af 5 der kommer i en Minnesotabehandling hos os, oplever at komme herfra som et rehabiliteret menneske, der er i stand til at leve et liv uden alkohol. Derfor bruger vi denne model sammen med flere andre grene i vores behandlingsprogram, som bliver skræddersyet til den enkelte patient. 

 

De første indledende skridt i en Minnesota behandling

Før der overhovedet bliver tale om at gøre brug af Minnesotabehandling, skal alkoholikeren motiveres til at gå i behandling.

De første indledende skridt tages typisk af dig som pårørende, da den aktive alkoholiker stort set aldrig selv er i stand til det og heller ikke har lyst. Det er et ømtåleligt emne, og vedkommende er sårbar og vil med stor sandsynlighed gå i forsvarsposition og bagatellisere eller helt benægte sit misbrug. Det er derfor helt essentielt, at du tager det første skridt - ellers sker der ikke noget, og nedturen vil bare fortsætte.

Her hos os på Behandlingscenter Søby Park har du altid mulighed for at drøfte din situation med os. Vore specialuddannede og certificerede behandlere er selv ædru alkoholikere, der har været i en Minnesotabehandling, og derfor har en indgående indsigt i, hvad det er for en situation, du og alkoholikeren befinder jer i. Vi har den viden og de værktøjer, der skal til for at gribe en sådan situation bedst muligt an, så vi kan motivere vedkommende til at gå med i en Minnesotabehandling.

Vi nærer stor empati og medfølelse for både dig og alkoholikeren, som har en svær og hård tid. Vi er dog et behandlingscenter, der om nogen er gearet til at yde optimal Minnesotabehandling, da vi har de bedste læger og behandlere, som alle har stor erfaring med alkoholisme. Tag derfor en indledende snak med os om din situation, så vi kan drøfte sagens videre perspektiv. Gør aldrig noget selv i første omgang. Ring til os først - det koster ikke noget. Tlf. 8687 1224

 

Selverkendelse og motivering er vejen til en succesfuld Minnesotabehandling

En alkoholiker har behov for professionel alkoholbehandling. Det er en yderst alvorlig og benægtende sygdom, og derfor kræver det et solidt forarbejde at overbevise vedkommende om, at han eller hun er syg og har behov for en alkoholbehandling.

Vi tager det første skridt sammen med dig, da vi gennem en intervention kan motivere alkoholikeren til at gå i Minnesotabehandling. Vi har selv været i samme sko og ved, hvordan vi taler i øjenhøjde, signalerer empati og udviser forståelse. Det er vigtigt, at du lader os instruere og hjælpe med denne proces, da vi kun har én chance for at skabe det tillidsbånd, det kræver for at alkoholikeren indvilliger i at komme i Minnesotabehandling.

Vores behandlingsforløb er aldrig generiske, da vi ikke har to patienter, der er ens. Derfor er vi meget omhyggelige med at tilrettelægge unikke behandlingsforløb, som tager udgangspunkt i den enkelte patient. På den måde opnår vi de bedste resultater, da vi kan være mere målrettede og fokuserede på de behov, den individuelle patient har. 

 

Veldokumenteret behandlingsmodel - Minnesotabehandling

Netop for at opnå de bedste resultater benytter vi som sagt den velrenommerede Minnesotabehandling som basis, og som fokuserer på det mentale og det adfærdsmæssige aspekt af alkoholisme.

Et alkoholmisbrug bunder altid i noget og har en katalysator, der har været med til at udløse starten på misbruget. Det er netop det, man forsøger at komme til bunds i med Minnesotabehandling, så man får indsigt i psyken og kan anvende nogle værktøjer til at genopbygge psyken hos alkoholikeren.

Samtidig er en Minnesotabehandling en fremadrettet løsning med råd og anvisninger på, hvordan livet kan leves uden alkohol, vel at mærke så alkoholikeren selv er tilfreds, og ikke føler han har givet afkald på noget, men tværtimod har fået noget meget bedre.

Sammen med en afrusning, som er en medicinsk behandling, der finder sted indledningsvist, så bruger vi i en Minnesotabehandling langt hen ad vejen psykoterapi som middel. Ved individuel terapi og gruppeterapi kan vi etablere en støtte og styrke i patientens egne indre ressourcer, som er uvurderlig i rehabiliteringen af patienten.

På Behandlingscenter Søby Park har vi udvidet Minnesotamodellen på baggrund af egne erfaringer og har tilført vores behandlingsforløb mere fokus på det mentale aspekt med afsæt i terapi dybdegående samtaler.

Det gælder i den grad i en Minnesotabehandling om at klæde både patienten og dig som pårørende på til fremtiden uden alkohol, for alkoholikerens vedkommende, så alle er mere modstandsdygtige og har redskaber, som man ved, hvordan man bruger i forskellige scenarier.

Her hos os på Behandlingscenter Søby Park kan du være sikker på, at vi tager os godt af vores patienter og pårørende. Vi har altid en nattevagt på som på hverdage er en certificeret behandler, så der er altid nogen til at støtte og yde moralsk support i tilfælde af akut opstået krise. Vi er eksperter, som selv har været der - og derfor ved vi, hvordan vi skal agere i konkrete scenarier. 

 

Den bedste Minnesotabehandling

Vi er ikke et stort sted, men bryster os alligevel af at have landets absolut bedste behandlingsteam, som passer til vores størrelse, og som alle har de menneskelige og faglige kompetencesæt, der skal til for at yde en optimal Minnesotabehandling.

Derfor er man altid i trygge og medmenneskelige hænder som patient hos os. Vore patienter indgår i en nærværende og empatisk Minnesotabehandling, hvor vi kommunikerer i øjenhøjde. Sammen har vi et fælles mål - nemlig at få patienten tilbage til et liv, hvor alkohol ikke længere er en kompagnon, der er plads til.

Vores udvidede udgave af Minnesotabehandling, vort dygtige personale, vore unikke og fantastiske rammer er med til at give en tryg atmosfære, som helt grundlæggende er essentiel for, at alkoholikeren føler sig tilpas og godt til rette og på rette sted.

Under disse omstændigheder tør patienten åbne op for skeletterne og komme et skridt nærmere et liv uden alkohol. 

 

Personale 

Behandlingscenter Søby Parks certficerede og veluddannede medarbejdere forestår selve processen i en Minnesotabehandling med alkoholafvænning og alkoholbehandling, mens staben af fast tilknyttede læger har ansvar for alt lægefagligt, herunder ordination og iværksættelse af så godt som smertefri, medicinsk baseret afrusning, som vore behandlere supplerer med NADA akupunktur - en kombination, der sikrer fokus og sikkerhed. 

Som noget specielt for et behandingscenter i Danmark er vore dygtige og certificerede terapeuter / behandlere tilgængelige for patienterne døgnet rundt, ifald akutte kriser eller behov opstår. Sammen med vores størrelse med max. 12 patienter ad gangen, betyder det overskuelighed og tryghed for alle samt helhjertet opmærksomhed og fokus på hver eneste patient. 

Udover at vi tilbyder en optimal alkoholafvænning og dybdegående alkoholbehandling med en succesrate tæt på 80%, byder intet andet behandlingscenter på så trygge, unikke, inspirerende og tiltalende rammer, som vi har her på Herregården Søbygaard - de er virkelig i særklasse indenfor dansk misbrugsbehandling  - uden vi er dyrere end andre steder. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Vi tilbyder optimal en optimal Minnesotabehandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få alkoholafhængige ud af deres misbrug.
 • Vi har stor succes med vores Minnesotabehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal bekæmpes.
 • Vi nærer helhjertet omsorg og empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste Minnesotabehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere. Oplev et trygt og behageligt behandlingscenter, som arbejder optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv helt uden alkohol.

Behandlingscenter Søby Park – Minnesotabehandling, der virker 

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage - 

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym. 

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker? 


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitets Minnesotabehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig Minnesotabehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i Minnesotabehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Minnesotabehandling varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Minnesotabehandling der virker 

Efter Minnesotabehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage - 

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.