Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

MISBRUGSRÅDGIVNING

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan man kommer ud i misbrugsbehandling.

 
 

 

Hvad er en misbrugsrådgivning?

Der findes både offentlige og private institutioner og organisationer, som tilbyder misbrugsrådgivning.

Misbrugsrådgivningen kan have lidt forskellig fokus alt efter hvem der står bag rådgivningen, men fælles for dem er som regel, at man kan ringe og få sig en uforpligtende snak om alkohol- og stofmisbrug, hvis man selv eller en pårørende har et misbrugsproblem.

Som udgangspunkt kan en misbrugsrådgiver altså hjælpe en med at få afklaret, om man har et misbrugsproblem. Derefter kan rådgivningen afvige lidt fra sted til sted. Nogle steder vil man for eksempel råde folk med alkoholproblemer til at lære at styre deres drikkeri. Det mener vi er et dårligt råd.

Behandlingscenter Søby Park ved vi, at alkoholikere ikke kan lære at drikke kontrolleret, uanset hvor gerne de selv vil. Hvis man én gang har udviklet afhængighed af alkohol, så kan man ikke få kontrol over det igen. Det eneste der hjælper, er at stoppe helt med at drikke.

En kvalificeret misbrugsrådgivning bør derfor kunne give konkrete råd om hvordan man bærer sig ad med at få stoppet med at drikke eller tage stoffer.

 

Hvordan fungerer vores misbrugsrådgivning

Man kan ringe til Behandlingscenter Søby Park på tlf. 86 87 12 24 hver dag mellem klokken 07.00-23.00 – også i weekender og på helligdage. Vores alkoholrådgivning er gratis, anonym og uforpligtende.

Du kan ringe til vores alkoholrådgivning uanset om du selv har et alkoholproblem eller du er pårørende til en person med misbrugsproblemer.

Vores udgangspunkt for misbrugsrådgivning er at alkoholikeren skal hjælpes til at stoppe helt med at drikke. Det kan være svært at få en person i behandling, som ikke selv vil erkende sit alkoholproblem. Der kan vi også give råd om, hvordan man bedst tackler dette problem. Det er svært, men ikke umuligt.

 

 

Kan man få anonym misbrugsrådgivning?

Ja. Når du ringer til Behandlingscenter Søby Park for rådgivning, har du mulighed for at være anonym, hvis du ønsker det. 

 

Misbrugsrådgivning for pårørende

Ofte er det ikke alkoholikeren selv, men deres pårørende som tager den første kontakt til en misbrugsrådgivning. Det oplever vi også på Behandlingscenter Søby Park.

Som alkoholiker kan man være for syg til at indse, at man har brug for hjælp. Her kan ens pårørende spille en vigtig rolle, som dem der tager affære på alkoholikerens vegne. Man er derfor meget velkommen til at ringe til os for rådgivning som pårørende. Det er vi helt vant til.

 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 

DERFOR VÆLGER MANGE PATIENTER AT KOMME I MISBRUGSBEHANDLING PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

  • Stop konsekvenserne af afhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant misbrugsbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Afvænning og misbrugsbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædrulighed.
  • 7-8 ugers intensiv og effektiv alkohol misbrugsbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere misbrugeren til at gå straks i behandling for sit misbrug.

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, som har brug for misbrugsbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.