Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

Om os & Behandlingscenter Søby Park

 

Vil du vide mere om os? Ring på TLF. 86 87 12 24 og hør, hvordan du får en pårørende i behandling.

4 ud af 5 patienter opnår et liv uden alkohol.

 

 

Selvom vi ligger i Jylland, kommer her også mange patienter fra Fyn, Sjælland og København.

Patientgruppen er i alle aldre, ung som gammel (det er aldrig for sent!), mænd som kvinder. Dog modtager vi ikke stiknarkomaner eller kommunalt henviste klienter.

 

Indlæggelse kan ske akut på alle tider af døgnet, året rundt, dog kun efter forudgående aftale via telefonisk henvendelse på TLF. 86 87 12 24

 

På Behandlingscenter Søby Park møder du uddannede og certificerede misbrugsbehandlere med årelang erfaring og indsigt i afhængighedens mange aspekter. Medarbejderne har prøvet misbrug på egen krop og sjæl, men har været ædru alkoholikere gennem nu mange år – opnået gennem en lignende behandling, som den vi tilbyder.

Vi har gennem årene bestræbt os på at cementere vores position som det bedste behandlingshjem, og både vores fysiske rammer på en 1.000 kvm. herregård og vores resultater er derfor også i top. 4 ud af 5 patienter kan konstateres stabilt ædru 1 år efter behandlingen.

Udover den professionelle vinkel, har alle vores medarbejdere hver især et brændende ønske om, at det må lykkes hver enkelt patient og dennes familie, at få et godt og ædru liv.

 

VORES BAGGRUND, TANKER OG ØNSKER

 

Dette selv at være alkoholiker, men ædru gennem flere år, giver sammen med en professionel uddannelse en helt særlig og meget værdifuld baggrund for at forstå den tankegang og forestillingsverden, som den aktive alkoholiker lever med samt konsekvenserne og den pris alkoholikeren og familien uundgåeligt betaler i takt med at afhængigheden og sygdommen tager til. 

Samtidig er vi de første til at vide, at en slap karakter eller dårlig moral ikke er årsagen til drikkeriet! Vi ved desuden, at der bag facaden findes et elskeligt menneske, som også ønsker et godt liv i frihed og harmoni med sig selv, familien og omverdenen. 
Med vores egen baggrund som alkoholikere er vi fuldt ud i stand til at imødegå alkoholikerens manipulation, selvbedrag, benægtelser og mange dårlige undskyldninger samt bortforklaringer på drikkeriet. 

Vi kender selv alle bortforklaringerne og undskyldningerne plus et par stykker mere – for vi har selv brugt dem, da vi drak. Vi drikker ikke, fordi vi har problemer – nej, vi har problemer netop fordi, vi drikker. Vi ved også af egen smertelig erfaring, at det er formålsløst at søge efter en konkret forklaring eller bestemt årsag til drikkeriet. For mange synes det ellers indlysende, at finder man svaret på, hvorfor Jeppe drikker, er løsningen vel samtidig fundet! 
En besnærende tanke, men dette er blot endnu en af manipulationerne og de utallige undskyldninger og bortforklaringer, som alkoholikeren benytter sig af, og som vi næppe nogensinde finder et fuldstændigt svar på – og i mellemtiden går alkoholikeren fuldstændig i opløsning. 

Der er dog næppe nogen tvivl om, at genetiske forhold og opvækstbetingede omstændigheder spiller ind. En traumatisk hændelse kan i visse tilfælde også udløse en latent afhængighed. 

Men der er ingen løsning eller nytte at hente i at vide "hvorfor"! Vi ser det som meget mere konstruktivt at tage sigte på en direkte og fremadrettet løsning i stedet – en løsning, som bevisligt har virket for os selv og tusindvis af andre afhængige. 

Løsningen: Det er ikke alkoholikeren som menneske eller person, vi sætter ind overfor i behandlingen, men derimod selve afhængigheden og sygdommen alkoholisme

 

Har et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkoholmisbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

  

 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

Alkoholbehandling med Minnesota modellen og psykoterapi

Med Minnesota modellen arbejder vi primært på at bibringe alkoholikeren en konstruktiv, fremadrettet og virksom måde at forholde sig til problemet på, og derved standse sygdommen. Mere specifikt en løsning, der indbefatter at blive ”mentalt ædru”, tage ansvar for eget liv og velbefindende og forholde sig til problemet på samme måde som andre former for sygdomme, der kræver bestemte foranstaltninger for ikke at komme i udbrud. 

I processen afdækker og arbejder vi naturligvis samtidig med problemstillinger og traumer, som måtte være hindrende for den fremadrettede, ædru livsførelse. 

Vores behandlingstilbud er en meget virksom, enkel og effektiv måde at blive fri af afhængigheden. Patienten – og også familien - kommer markant styrket ud af behandlingen, med nyt mod på et ædru liv og med fornyet selvværd. Patienten tør stå ved hvem og hvad han er, hvilket er noget omverdenen respekterer, og patientens omdømme bliver derfor også oftest meget hurtigt genetableret. 

 

DERFOR SKAL MAN VÆLGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.