Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Rådgivning på telefon er gratis, anonymt og uforpligtende. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Om os & Behandlingscenter Søby Park

 

4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

 

Ring 86 87 12 24 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling her på Behandlingscenter Søby Park. 

 

 

Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag.

Indlæggelse kan ske akut på alle tider af døgnet, året rundt, dog kun efter forudgående aftale, evt. via telefonisk henvendelse på 86 87 12 24. 


Behandlerne på Behandlingscenter Søby Park har relevant faglig misbrugsuddannelse og er selv ædru alkoholikere gennem mange år og har gennemgået en behandling. Udover at vi arbejder professionelt med alkohol- og andre afhængigheds-problematikker og følgerne heraf, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet os selv et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkeligt gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder! 


Vores baggrund, tanker og ønsker.

Dette selv at være alkoholiker, men ædru gennem flere år, giver sammen med en professionel uddannelse en helt særlig og meget værdifuld baggrund for at forstå den tankegang og forestillingsverden, som den aktive alkoholiker lever med samt konsekvenserne og den pris alkoholikeren og familien uundgåeligt betaler i takt med at afhængigheden og sygdommen tager til. 

Samtidig er vi de første til at vide, at en slap karakter eller dårlig moral ikke er årsagen til drikkeriet! Vi ved desuden, at der bag facaden findes et elskeligt menneske, som også ønsker et godt liv i frihed og harmoni med sig selv, familien og omverdenen. 
Med vores egen baggrund som alkoholikere er vi fuldt ud i stand til at imødegå alkoholikerens manipulation, selvbedrag, benægtelser og mange dårlige undskyldninger samt bortforklaringer på drikkeriet. 

Vi kender selv alle bortforklaringerne og undskyldningerne plus et par stykker mere – for vi har selv brugt dem, da vi drak. Vi drikker ikke, fordi vi har problemer – nej, vi har problemer netop fordi, vi drikker. Vi ved også af egen smertelig erfaring, at det er formålsløst at søge efter en konkret forklaring eller bestemt årsag til drikkeriet. For mange synes det ellers indlysende, at finder man svaret på, hvorfor Jeppe drikker, er løsningen vel samtidig fundet! 
En besnærende tanke, men dette er blot endnu en af manipulationerne og de utallige undskyldninger og bortforklaringer, som alkoholikeren benytter sig af, og som vi næppe nogensinde finder et fuldstændigt svar på – og i mellemtiden går alkoholikeren fuldstændig i opløsning. 

Der er dog næppe nogen tvivl om, at genetiske forhold og opvækstbetingede omstændigheder spiller ind. En traumatisk hændelse kan i visse tilfælde også udløse en latent afhængighed. 

Men der er ingen løsning eller nytte at hente i at vide "hvorfor"! Vi ser det som meget mere konstruktivt at tage sigte på en direkte og fremadrettet løsning i stedet – en løsning, som bevisligt har virket for os selv og tusindvis af andre afhængige. 

Løsningen: Det er ikke alkoholikeren som menneske eller person, vi sætter ind overfor i behandlingen, men derimod selve afhængigheden og sygdommen alkoholisme. 

 

Har et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkoholmisbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

  

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym. 

 

 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

Alkoholbehandling med Minnesota modellen og psykoterapi

Med Minnesota modellen arbejder vi primært på at bibringe alkoholikeren en konstruktiv, fremadrettet og virksom måde at forholde sig til problemet på, og derved standse sygdommen. Mere specifikt en løsning, der indbefatter at blive ”mentalt ædru”, tage ansvar for eget liv og velbefindende og forholde sig til problemet på samme måde som andre former for sygdomme, der kræver bestemte foranstaltninger for ikke at komme i udbrud. 

I processen afdækker og arbejder vi naturligvis samtidig med problemstillinger og traumer, som måtte være hindrende for den fremadrettede, ædru livsførelse. 

Vores behandlingstilbud er en meget virksom, enkel og effektiv måde at blive fri af afhængigheden. Patienten – og også familien - kommer markant styrket ud af behandlingen, med nyt mod på et ædru liv og med fornyet selvværd. Patienten tør stå ved hvem og hvad han er, hvilket er noget omverdenen respekterer, og patientens omdømme bliver derfor også oftest meget hurtigt genetableret. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

  • 5 ugers privat alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på Søbygård Herregård. 
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter. 
  • Diskretion og anonymitet er helt i top. Ingen personlige data eller oplysninger går videre herfra. 
  • Alkoholbehandling baseret på Minnesota Modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
  • Patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Også akut modtagelse med omgående abstinensbehandling. Evt. afhentning, hele landet.
  • Virksomheder og private: Få professionel hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
  • Stop sygdommen alkoholisme og konsekvenserne NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant efterbehandling i 11 måneder samt relevant kursusforløb for nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.


Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.

 

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega behov for alkoholbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

ntakte os

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.