Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Rådgivning på telefon er gratis, anonymt og uforpligtende. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Søbygård Herregård & Alkohol Behandlingscenter Søby Park 

Behandlingscenter Søby Park har domicil på en herskabelig og skøn Herregård i Hammel ved Aarhus. 

GALLERI: Klik på et billede for at se det i stor størrelse.

 
 

 


 

Alkohol Behandlingscenter Søby Park er helt udenfor diskussion det absolut smukkeste og pæneste center for alkoholbehandling i Danmark.

Med vores dygtige og kompetente medarbejdere, der yder en helhjertet indsats for hver eneste patient og dennes familie samt vort domicil på Herregården Søbygård, har vi ganske enkelt sat en helt unik standard for behandlingshjem, som intet andet alkohol behandlingscenter matcher tilnærmelsesvist. 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitets alkoholbehandling med virkeligt gode resultater, men også de mest indbydende, inspirerende og i særklasse tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder! 

 

LIDT OM HUSET 

Behandlingscenter Søby Park

 

Behandlingscenter Søby Park med speciale i alkoholbehandling og misbrugsbehandling har domicil på en smuk og herskabelig herregård i Hammel ved Aarhus. 

Behandlingscenter Søby Park er helt udenfor diskussion det mest indbydende, herskabelige og i særklasse smukkeste behandlingscenter i Danmark.

Med  fokus på faglighed og medmenneskelighed fra vores yderst kompetente medarbejderstab af specialister i misbrugsbehandling samt vort domicil med de herskabelige lokaler, har vi ganske enkelt en helt unik standard indenfor alkoholafvænning og alkoholbehandling. 

Herregårdens historie kan føres tilbage til 1300-tallet. Omkring 1400 var gården nonnekloster. Fra 1719 til 1767 var Søbygård krongods og har efterfølgende været privatbolig for flere generationer af en lensgreve familie. 

Bygningen er fredet. Den nuværende hovedbygning på 1.000 kvm blev opført i 1810. Indvendig er bygningen totalrenoveret i en eksklusiv, indbydende og smagfuld stil med bevarelse af unikke bygningstræk.

Herregården er beliggende i skønne, naturrige omgivelser med egen 5 hektar park samt sø og skov arealer med et rigt dyreliv. Både bygning og omgivelser genspejler tydeligt den omhyggelige, faglige og behandlingsmæssige kvalitet vi tilbyder - alt indbyder til restitution, eftertænksomhed, fordybelse og ro. 

Men smukke og herskabelige omgivelser gør selvfølgelig ikke i sig selv nogen ædru -  derfor er selve alkoholafvænningen og alkoholbehandlingen naturligvis  samtidig i højsædet her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi ikke alene arbejder udfra Minnesota modellen, men har opdateret og udvidet vores  misbrugsbehandling og alkoholbehandling med evidensbaserede, dybdegående og effektive terapiformer. 

Som noget helt specielt indenfor dansk alkoholbehandling er vore veluddannede medarbejdere desuden tilgængelige for patienterne døgnet rundt, hvis særlige og akutte behov opstår.​ Sammenholdt med vores relativt lille størrelse med max. 12 patienter ad gangen, betyder det overskuelighed og tryghed for alle samt helhjertet opmærksomhed og fokus på hver eneste patient. 

 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park 
 

  • 5 ugers alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på Herregård lidt udenfor Århus. 
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter. 
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge.
  • Alkoholbehandling med udgangspunkt i Minnesota Modellen, revideret og udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, alle ugens dage året rundt. Evt. afhentning, gælder hele landet.
  • Hjælp til professionel intervention. Få vores hjælp til på empatisk vis at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
  • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU - med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling og en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore dygtige, fast tilknyttede læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.


Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling, der virker...

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru 1 år efter behandlingen. Kommunernes alkoholambulatorier, med behandlingsforløb over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.

 

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega behov for alkoholbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

  

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.