Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du bedst en alkoholiker i alkoholafvænning

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Det er svært at se til fra sidelinjen, når man har en pårørende, der er alkoholiker. Og man skal heller ikke bare se til! Man skal gøre noget.

Det at være alkoholiker er en sygdom, som kræver øjeblikkelig handling i form af alkoholafvænning og alkoholbehandling - det kan kun gå for langsomt.

Vi har al forståelse for, at man kan have berøringsangst overfor problemet og nødvendigheden af en alkoholafvænning, og derfor anbefaler vi, at man tager kontakt til vore professionelle behandlere her på Behandlingscenter Søby Park. Tlf. 8687 1224.

Det sker yderst sjældent, at en aktiv alkoholiker når frem til en selverkendelse, der kan danne grobund for at gå velvilligt i alkoholafvænning.

Det hviler derfor på dine skuldre, at du tør gøre noget ved problemet og søge hjælp. Ser du bare til, vil misbruget fortsætte - og enden er sjældent god, dvs. tab af familie og job, ødelagt økonomi og helbred, sygdom og oftest en alt for tidlig død.

Gør du dig overvejelser om alkoholafvænning, og hvad du skal gøre i din situation med en alkoholiker i familien, så har du mulighed for at besøge os her på Behandlingscenter Søby Park, hvor du kan møde os og få en dialog om din situation og hvad en alkoholafvænning indebærer.

Det kan du indledningsvist gøre dels for at fornemme stemningen, atmosfæren, de idylliske og nærmest helsebringende omgivelser og dels for at møde vores professionelle behandlere, som selv er ædru alkoholikere. Vi er et seriøst, engageret og professionelt foretagende, som varetager dine interesser. Sammen kan vi yde den bedste hjælp, støtte, alkoholafvænning og behandling, så den aktive alkoholiker kan blive rask.

I samråd med os kan vi på baggrund af dit indtryk af os se på, hvordan vi kan hjælpe din pårørende tilbage til et liv helt uden alkohol efter en alkoholafvænning. Vi har haft stor succes med vores alkoholbehandling og alkoholafvænning - faktisk kommer 4 ud af 5 succesfuldt ud af en alkoholafvænning og behandling hos os og kan leve et liv uden alkohol. 

 

Motivering til alkoholafvænning gennem intervention

Vi ser ofte, at den aktive alkoholiker er tilbøjelig til at negligere og bagatellisere sit alkoholmisbrug og slet ikke kan eller vil erkende, at han eller hun har behov for professionel alkoholafvænning. De fleste alkoholikere mener faktisk ikke, at de er alkoholikere, hvorfor de ikke vil være motiveret til at gå i behandling med alkoholafvænning.

Derfor tilbyder vi at foretage en empatisk indgriben udefra sammen med familien i form af en intervention, som dybest set går ud på at motivere alkoholikeren til at sige ja til alkohol­afvænning.

Vi har stor respekt for den situation, du som pårørende gennemgår og kommer til at opleve - og det tager vi særlige hensyn til i vores ageren. Derfor begynder vi indledningsvist med at klæde dig og andre pårørende på til, hvad der venter jer. Vi har et dygtigt personale, som har årevis af erfaring og indgående kendskab til intervention, alkoholafvænning og alkoholbehandling.

Forudgående har vi en dialog med jer om alkoholikeren og jeres liv sammen. Det er en mere eller mindre dybdegående samtale, som skal give os indsigt i adfærdsmønstre og dagligdag. På den måde er vi bedst væbnet til sammen at foretage en succesfuld intervention, hvor vi får den aktive alkoholiker til at sige ja til at gå i alkoholafvænning.

Vi skal dog kraftigt understrege, at I aldrig selv bør begynde på en intervention uden professionel vejledning. Det skal udføres i samarbejde og efter instruktion med professionelle behandlere, som har den uddannelse og viden, det kræver for at skabe den motivation, der i sidste ende munder ud i alkoholafvænning. Ring derfor altid før du gør noget. Tlf. 8687 1224.

Målet med en intervention er udelukkende at motivere alkoholikeren til at acceptere alkoholafvænning og modtage hjælp til at få det godt med sig selv og familien. Alt det andet følger i selve alkoholbehandlingen. 

 

Skræddersyet alkoholafvænning og -behandling er vejen til succesfuldt resultat

Her hos os er der aldrig to patienter, der er helt ens. Der vil altid være forskel på mennesker, og det samme gælder ophavet til, hvordan man er endt som alkoholiker. Derfor har vi ikke generiske behandlingsforløb eller en rigid og fastlåst alkoholafvænning.

Udover grundformen i en alkoholafvænning, skræddersyer vi unikke behandlingsforløb til hver enkelt patient, som beror på undersøgelse og dialog.

De fleste af os er som sagt selv ædru alkoholikere, hvilket giver os en unik indsigt i psyken og adfærdsmønstret, der ligger til grund for en alkoholiker. Denne viden og vores menneskelige egenskaber som empati og omsorg er noget, vi bruger aktivt, når vi behandler.

I står aldrig alene i det her. Vi støtter jer hele vejen gennem en alkoholafvænning og giver jer redskaber, I kan bruge i den svære opgave. Det er et utroligt følelsesregister, man kommer igennem. Derfor tager vi særlige hensyn, da vi ved, hvor stor betydning de pårørende har for én, der er i alkoholafvænning. Vi er professionelle i alle henseender, og vi gør vores ypperste for at hjælpe jeres kære ven eller familiemedlem gennem en intensiv alkohol­afvænning og ud af mørket. 

 

Psykoterapi er nøglen til at få skeletterne ud

Et alkoholmisbrug er langt fra kun en fysisk afhængighed. Det er i højere grad et mentalt aspekt, da grunden til et alkoholmisbrug bunder i noget dybere. Tørlægningen i en alkoholafvænning er en ganske kort, indledende proces, og udføres medicinsk sammen med NADA akupunktur. Det er en veldokumenteret behandlingsform, som er særligt effektivt mod abstinenser.

Da et alkoholmisbrug ikke har den samme fællesnævner, ser vi individuelt på hver patient i en alkoholafvænning og skræddersyer psykoterapeutisk behandling ud fra indledende dialoger med alkoholikeren og pårørende. Selvfølgelig er der den fællesnævner, at det er en sygdom, og at der er en afhængighed af alkohol, som kræver alkoholafvænning.

Her på Behandlingscenter Søby Park behandler vi i en alkoholafvænning med afsæt i en anerkendt behandlingsmodel, der hedder Minnesota modellen. Det er en succesfuld metode, som har hjulpet rigtig mange misbrugere tilbage til et liv uden alkohol. Vi har udvidet modellen, som er en psykoterapeutisk model og tillagt den endnu mere psykoterapeutisk behandling.  

Ved at gå dybt i en alkoholafvænning kan vi komme til bunds i, hvad der har forårsaget eller været katalysatoren til at udløse en selvdestruktiv adfærd. Derudover uddanner vi patienten i Anonyme Alkoholikeres program, som kaldes De Tolv Trin, hvor vi kontinuerligt har det primære fokus på at behandle mentalt. Vores erfaring viser, at det danner det bedste fundament for at få succes med vores alkoholafvænning og sørge for, at ædrueligheden bevares.

Gennem individuel terapi og gruppesessioner kan vi give den nødvendige støtte, som er grundlæggende for, at vi kan genopbygge psyken på ny. Til at hjælpe med det har vi blandt andet døgnbemanding på, hvor der er en certificeret behandler, som kan støtte, når der fx begynder at komme abstinenser eller der opstår akut krise. 

 

Professionelle og fagligt stærke behandlere

For at kunne tilbyde den absolut stærkeste og mest resultatskabende alkoholafvænning har vi kun de bedste medarbejdere.

Vi besidder alle nogle helt unikke kompetencer, som er værdifulde i vores arbejde med alkoholisme og alkoholafvænning. Vi har stor ekspertise inden for et felt, som vi selv kender godt til og har en fortrinlig indsigt i. Vi er mennesker, der nærer stor omsorg for vores medmennesker. Derfor gør vi alt for etablere et trygt og kærligt miljø, som patienterne føler sig godt tilpas og trygge i.

Første skridt i en alkoholafvænning sker ved en lægekonsulent, som foretager et rutinemæssigt helbredstjek og vurderer omfanget af mulige abstinenser og ordinerer betryggende og effektiv behandling heraf.

Dernæst er det vores certificerede og terapeutuddannede medarbejdere, der tager over. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Vi tilbyder optimal alkoholafvænning og alkoholbehandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få alkoholafhængige ud af deres misbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkoholafvænning og -behandling, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal bekæmpes.
 • Vi nærer stor omsorg og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste alkoholafvænning  og alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere. Oplev et trygt og behageligt hjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv på den anden side uden alkohol og en dag kan stå på egne ben.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker 

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage - 

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym. 

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.