Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Rådgivning på telefon er gratis, anonymt og uforpligtende. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du bedst en pårørende på misbrugscenter

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Det er svært som pårørende til en alkoholiker at se til, mens vedkommende drikker sig længere og længere ned.

Lige så svært kan det være at hjælpe vedkommende i frygt for at gøre det hele meget værre. Er du pårørende til en, der har et alkoholmisbrug, så skal du være velvidende om, at det er en alvorlig sygdom, som kræver resolut handling og behandling på et professionelt misbrugscenter.

Før der overhovedet kan blive tale om et misbrugscenter, er du nødt til at søge professionel hjælp. Det sker kun meget sjældent, at den aktive alkoholiker selv tager initiativ på egen hånd og går i alkoholbehandling. Derfor må du tage affære og hjælpe din ven eller familiemedlem på vej mod bedre tider. Ellers sker det aldrig. 

Ræk ud efter hjælp - at blive vejledt om muligheden for behandling og vejen til at motivere en alkoholiker til behandling koster ikke noget hos os. Vi er et seriøst misbrugscenter, som har stor erfaring og ekspertise inden for behandling af alkoholmisbrug, og vi er her for at hjælpe dig på rette vej.

Som pårørende til en aktiv alkoholiker kan du komme på et for-visit her på vores misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park. Det helt rette misbrugscenter kan gøre en stor forskel, fordi det i høj grad handler om at føle sig tryg og sikker. Vi har idylliske omgivelser, som er ren fløjl for sjælen. Her er en fantastisk ro, som giver en fred til at fordybe sig og tænke dybe tanker.

Vi arbejder som misbrugscenter seriøst og professionelt med alkoholafvænning, og vi vil gerne give dig og andre pårørende muligheden for at stifte bekendtskab med os først, så I kan fornemme den professionalisme, der skal til for at opnå det ønskede resultat: Selvfølgelig at vi får jeres kære familiemedlem eller ven på fode igen og i stand til at leve et liv uden alkohol.

Faktisk kan vi bryste os af, at hele 4 ud af 5 patienter, som gennemgår en alkoholbehandling på vores misbrugscenter, kommer ud på den anden side og kan leve uden alkohol. 

 

Motivering er altafgørende

For at komme på misbrugscenter kræves det at alkoholikeren er motiveret til at gå i alkoholbehandling. Motivation er nøglen til en succesfuld alkoholbehandling, hvorfor denne engageres af vores professionelle medarbejdere.

Ved hjælp af en såkaldt intervention indgår vi i en nærværende og empatisk dialog med alkoholikeren og forsøger at tale til den rationelle og fornuftige side. Vi har en unik indsigt og fordel, da vi selv er ædru alkoholikere og derfor ved præcis, hvilke traumer og udfordringer man gennemgår. Vi er i stand til at kommunikere i øjenhøjde for bedst muligt at motivere alkoholikeren til at indgå i behandling på vores misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park.

En typisk alkoholiker vil ikke acceptere eller erkende, at han eller hun er alkoholiker og har behov for at komme på misbrugscenter. Derfor er motivationen ikke eksisterende. Netop derfor kræver denne indsats et fagligt perspektiv, som kun uddannede kan indgå i.

Vi anbefaler derfor, at du eller andre pårørende aldrig selv påbegynder en intervention uden forudgående instruktion og hjælp fra et professionelt misbrugscenter. Det kan få fatale konsekvenser hvis det mislykkes og chancen for, at vedkommende vil på misbrugscenter, den er forsvindende lille. Ring før du gør noget. Tlf. 8687 1224

 

Individuelle behandlingsforløb på misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park

Vi er et helt unikt misbrugscenter, som anvender menneskelige værdier i vores behandling. Vi ved af erfaring, at psykoterapeutisk behandling har stor gavnlig effekt, hvilket kræver imødekommenhed og en evne til at få mennesker til at åbne op. Vi ved også, at to patienter aldrig er ens, og derfor laver vi helt særlige forløb, som tager udgangspunkt i hver enkelt patient. Samtidig udstyrer vi pårørende med de nødvendige redskaber, som de får brug for i kampen mod alkoholikerens kamp mod alkohol. 

 

Sådan ser behandlingen ud på vores misbrugscenter

Har man en formodning om, at alkoholisme kun er et fysisk misbrugsproblem, tager man fejl. Sygdommen bunder altid i mentale aspekter, som har udløst misbruget og den selvdestruktive adfærd. Derfor lægges der større vægt på psykoterapeutisk behandling.

Alene det at tørlægge en aktiv alkoholiker er ikke et større indgreb. Det foregår på vores misbrugscenter over nogle ganske få dage med medicin, som kombineres med NADA akupunktur, som er yderst effektiv mod abstinenser.  

Den psykoterapeutiske behandling her på vores misbrugscenter tager afsæt i en særdeles velrenommeret og respekteret behandlingsmodel, som har dokumenteret effekt. Den hedder Minnesotamodellen og tager udgangspunkt i psyken og det bagvedliggende i misbrugsforholdet, og er samtidig en række råd og værktøjer til at leve sit liv uden alkohol.

Alkoholisme er som sagt en alvorlig sygdom, og den besættelse, der er sket gennem en måske længere årrække, er en stor udfordring og svær at bekæmpe. Derfor skal man helt ind til kernen og essensen af problemet, hvilket vi har stor succes med.

Her på misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park, bliver alkoholikeren undervist  i De Tolv Trin, som er et program, der er lavet af De Anonyme Alkoholikere. Sammen med det teprogram har man stort fokus på at arbejde med det mentale aspekt af sygdommen. Ved hjælp af nærværende og tryghedsskabende én til én samtaler og gruppeterapi er vi i stand til at genopbygge psyken på ny.

Vi tilbyder altså et misbrugscenter, hvor der er tænkt på ethvert scenarie, og hvor vi kan yde optimal alkoholbehandling. Som noget helt ekstraordinært for et misbrugscenter og misbrugsbehandling i Danmark har vi altid en fast nattevagt og på hverdage også en certificeret behandler, der er til rådighed døgnet rundt i tilfælde af akut krise. Der er altid nogen til at støtte og yde omsorg på vores misbrugscenter. 

 

Misbrugscenter med professionelt og omsorgsfuldt personale

Medarbejderne på vores misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park, er alle erfaringsrige og kompetente folk, som har ekspertise inden for misbrugsbehandling.

Derfor kan du som pårørende og som patient være ganske tryg og sikker på, at I er i gode og medmenneskelige hænder. Vores misbrugscenter har de bedste læger tilknyttet, som har indgående indsigt i abstinensforebyggelse og behandling heraf. Vi er alle empatiske væsner, som elsker vores arbejde, og gør alt vi kan for at skabe de bedste og tryggeste rammer her på vores smukke misbrugscenter.

Umiddelbart ved ankomst til misbrugscenter Behandlingscenter Søby Park, bliver man som patient taget imod af en af vore fast tilknyttede læger, som udfører et helbredstjek og vurderer omfanget af abstinenserne, og hvad man heraf kan forvente i de kommende timer. Lægen ordinerer medicinsk baseret abstinensforebyggende behandling i fornødent omfang. Ofte supplerer vi lægens abstinensbehandling med NADA akupunktur.

Selve alkoholbehandlingen bliver udført af vores medarbejdere, som har relevante certificeringer inden for terapi- og misbrugsuddannelse. Vi ser det som et aktiv, at vore medarbejdere har prøvet det her på egen krop og ved, hvordan de skal støtte og behandle. Sammen kommer vi godt ud på den anden side uden den alkoholiske dæmon. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Vort misbrugscenter tilbyder optimal alkoholbehandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få alkoholafhængige ud af deres misbrug.
 • Vi har stor succes med vores behandling, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal bekæmpes.
 • Vi nærer stor omsorg og empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på misbrugscenter Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere. Oplev et trygt og behageligt hjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv på den anden side uden alkohol og en dag kan stå på egne ben.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker? 


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 86 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.