Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN HJÆLPER DU BEDST EN PÅRØRENDE PÅ MISBRUGSCENTER

 

4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af misbruget. 

 

Ring 86871224 og få råd om, hvordan du bedst får din pårørende i behandling på Behandlingscenter Søby Park.

 

 

 

Det er svært som pårørende til en alkoholiker at se til, mens vedkommende drikker sig længere og længere ned.

Lige så svært kan det være at hjælpe vedkommende i frygt for at gøre det hele meget værre. Er du pårørende til en, der har et alkoholmisbrug, så skal du være velvidende om, at det er en alvorlig sygdom, som kræver resolut handling og behandling på et professionelt misbrugscenter.

Før der overhovedet kan blive tale om et misbrugscenter, er du nødt til at søge professionel hjælp. Det sker kun meget sjældent, at den aktive alkoholiker selv tager initiativ på egen hånd og går i alkoholbehandling. Derfor må du tage affære og hjælpe din ven eller familiemedlem på vej mod bedre tider. Ellers sker det aldrig. 

Ræk ud efter hjælp - at blive vejledt om muligheden for behandling og vejen til at motivere en alkoholiker til behandling koster ikke noget hos os. Vi er et seriøst misbrugscenter, som har stor erfaring og ekspertise inden for behandling af alkoholmisbrug, og vi er her for at hjælpe dig på rette vej.

Som pårørende til en aktiv alkoholiker kan du komme på et for-visit her på vores misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park. Det helt rette misbrugscenter kan gøre en stor forskel, fordi det i høj grad handler om at føle sig tryg og sikker. Vi har idylliske omgivelser, som er ren fløjl for sjælen. Her er en fantastisk ro, som giver en fred til at fordybe sig og tænke dybe tanker.

Vi arbejder som misbrugscenter seriøst og professionelt med alkoholafvænning, og vi vil gerne give dig og andre pårørende muligheden for at stifte bekendtskab med os først, så I kan fornemme den professionalisme, der skal til for at opnå det ønskede resultat: Selvfølgelig at vi får jeres kære familiemedlem eller ven på fode igen og i stand til at leve et liv uden alkohol.

Faktisk kan vi bryste os af, at hele 4 ud af 5 patienter, som gennemgår en alkoholbehandling på vores misbrugscenter, kommer ud på den anden side og kan leve uden alkohol. 

 

 

MOTIVERING ER ALTAFGØRENDE

 

For at komme på misbrugscenter kræves det at alkoholikeren er motiveret til at gå i alkoholbehandling. Motivation er nøglen til en succesfuld alkoholbehandling, hvorfor denne engageres af vores professionelle medarbejdere.

Ved hjælp af en såkaldt intervention indgår vi i en nærværende og empatisk dialog med alkoholikeren og forsøger at tale til den rationelle og fornuftige side. Vi har en unik indsigt og fordel, da vi selv er ædru alkoholikere og derfor ved præcis, hvilke traumer og udfordringer man gennemgår. Vi er i stand til at kommunikere i øjenhøjde for bedst muligt at motivere alkoholikeren til at indgå i behandling på vores misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park.

En typisk alkoholiker vil ikke acceptere eller erkende, at han eller hun er alkoholiker og har behov for at komme på misbrugscenter. Derfor er motivationen ikke eksisterende. Netop derfor kræver denne indsats et fagligt perspektiv, som kun uddannede kan indgå i.

Vi anbefaler derfor, at du eller andre pårørende aldrig selv påbegynder en intervention uden forudgående instruktion og hjælp fra et professionelt misbrugscenter. Det kan få fatale konsekvenser hvis det mislykkes og chancen for, at vedkommende vil på misbrugscenter, den er forsvindende lille. Ring før du gør noget. Tlf. 8687 1224

 

 

INDIVIDUELLE BEHANDLINGSFORLØB PÅ MISBRUGSCENTERET

 

Vi er et helt unikt misbrugscenter, som anvender menneskelige værdier i vores behandling. Vi ved af erfaring, at psykoterapeutisk behandling har stor gavnlig effekt, hvilket kræver imødekommenhed og en evne til at få mennesker til at åbne op. Vi ved også, at to patienter aldrig er ens, og derfor laver vi helt særlige forløb, som tager udgangspunkt i hver enkelt patient. Samtidig udstyrer vi pårørende med de nødvendige redskaber, som de får brug for i kampen mod alkoholikerens kamp mod alkohol. 

 

 

SÅDAN SER BEHANDLINGEN UD PÅ VORES MISBRUGSCENTER

 

Har man en formodning om, at alkoholisme kun er et fysisk misbrugsproblem, tager man fejl. Sygdommen bunder altid i mentale aspekter, som har udløst misbruget og den selvdestruktive adfærd. Derfor lægges der større vægt på psykoterapeutisk behandling.

Alene det at tørlægge en aktiv alkoholiker er ikke et større indgreb. Det foregår på vores misbrugscenter over nogle ganske få dage med medicin, som kombineres med NADA akupunktur, som er yderst effektiv mod abstinenser.  

Den psykoterapeutiske behandling her på vores misbrugscenter tager afsæt i en særdeles velrenommeret og respekteret behandlingsmodel, som har dokumenteret effekt. Den hedder Minnesotamodellen og tager udgangspunkt i psyken og det bagvedliggende i misbrugsforholdet, og er samtidig en række råd og værktøjer til at leve sit liv uden alkohol.

Alkoholisme er som sagt en alvorlig sygdom, og den besættelse, der er sket gennem en måske længere årrække, er en stor udfordring og svær at bekæmpe. Derfor skal man helt ind til kernen og essensen af problemet, hvilket vi har stor succes med.

Her på misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park, bliver alkoholikeren undervist  i De Tolv Trin, som er et program, der er lavet af De Anonyme Alkoholikere. Sammen med det teprogram har man stort fokus på at arbejde med det mentale aspekt af sygdommen. Ved hjælp af nærværende og tryghedsskabende én til én samtaler og gruppeterapi er vi i stand til at genopbygge psyken på ny.

Vi tilbyder altså et misbrugscenter, hvor der er tænkt på ethvert scenarie, og hvor vi kan yde optimal alkoholbehandling. Som noget helt ekstraordinært for et misbrugscenter og misbrugsbehandling i Danmark har vi altid en fast nattevagt og på hverdage også en certificeret behandler, der er til rådighed døgnet rundt i tilfælde af akut krise. Der er altid nogen til at støtte og yde omsorg på vores misbrugscenter. 

 

 

MISBRUGSCENTER MED PROFESSIONELT OG OMSORGSFULDT PERSONALE

 

Medarbejderne på vores misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park, er alle erfaringsrige og kompetente folk, som har ekspertise inden for misbrugsbehandling.

Derfor kan du som pårørende og som patient være ganske tryg og sikker på, at I er i gode og medmenneskelige hænder. Vores misbrugscenter har de bedste læger tilknyttet, som har indgående indsigt i abstinensforebyggelse og behandling heraf. Vi er alle empatiske væsner, som elsker vores arbejde, og gør alt vi kan for at skabe de bedste og tryggeste rammer her på vores smukke misbrugscenter.

Umiddelbart ved ankomst til misbrugscenter Behandlingscenter Søby Park, bliver man som patient taget imod af en af vore fast tilknyttede læger, som udfører et helbredstjek og vurderer omfanget af abstinenserne, og hvad man heraf kan forvente i de kommende timer. Lægen ordinerer medicinsk baseret abstinensforebyggende behandling i fornødent omfang. Ofte supplerer vi lægens abstinensbehandling med NADA akupunktur.

Selve alkoholbehandlingen bliver udført af vores medarbejdere, som har relevante certificeringer inden for terapi- og misbrugsuddannelse. Vi ser det som et aktiv, at vore medarbejdere har prøvet det her på egen krop og ved, hvordan de skal støtte og behandle. Sammen kommer vi godt ud på den anden side uden den alkoholiske dæmon. 

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

 

HVORDAN HJÆLPER JEG EN PÅRØRENDE PÅ MISBRUGSCENTER?

 

Vi arbejder selvfølgelig med alkoholikere og medicinmisbrugere under en professionel vinkel, hvor vi udover selv at være ædru alkoholikere også har relevante, faglige uddannelser.

Men lige så stærkt vejer det, at vi alle har et stort, personligt ønske om, at andre alkoholikere og deres familier må få lov at opleve et liv uden bekymringer omkring afhængighed af alkohol.

Vores behandlingstilbud har et højt kvalitetsniveau, hvor vi over tid kan konstatere, at ikke mindre end 4 ud af 5 af vore patienter slipper fri af deres misbrug – vores resultater er altså i top!

Samtidig tilbyder vi uden overdrivelse de bedste rammer for misbrugsbehandling i Danmark. Vi har domicil på en mindre herregård beliggende i en skøn natur med sø og skov samt et rigt fugle- og dyreliv. Lokalerne er i absolut særklasse indenfor alkoholbehandling, hvor I finder en ro og aura af herskabelighed. Og vi ER altså ikke dyrere end andre behandlingscentre.

Set over en periode kommer der stort set lige mange kvinder og mænd i behandling hos os, fra alle aldersgrupper og samfundslag – dog tager vi ikke kommunalt betalte klienter og stiknarkomaner i behandling.

 


 

misbrugscenter behandlingscenter søby park

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

 

DERFOR VÆLGER MANGE MISBRUGSCENTER, BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • Vort misbrugscenter tilbyder optimal alkoholbehandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få alkoholafhængige ud af deres misbrug.
 • Vi har stor succes med vores behandling, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal bekæmpes.
 • Vi nærer stor omsorg og empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på misbrugscenter Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere. Oplev et trygt og behageligt hjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv på den anden side uden alkohol og en dag kan stå på egne ben.

 

Misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

 

Efter alkoholbehandling på misbrugscenter, Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.