Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du bedst muligt en pårørende i alkoholbehandling for sit alkoholmisbrug

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være afhængig af alkohol er en farlig sygdom på lige fod med et stofmisbrug, og det kræver resolut stillingtagen og indgriben.

Et alkoholmisbrug er typisk ikke noget, som den aktive alkoholiker har nogen selverkendelse af, og for dig som pårørende kan det sagtens være forbundet med berøringsangst og frygt for at gøre det hele meget værre. Dog skal der gøres noget, hvis din kære ven eller dit familiemedlem skal gå i alkoholbehandling for sit alkoholmisbrug.

 

Før alkoholafvænning og alkoholbehandling for et alkoholmisbrug kan begynde, og vedkommende går frivilligt med, skal der være tilstrækkelig med motivation til at gå i misbrugsbehandling.

Typisk har den aktive alkoholiker ikke selv den styrke og selvindsigt, der kræves for at en motivation opstår. Derfor er du som pårørende nødt til at tage det første skridt til at få alkoholikeren i misbrugsbehandling. Gør dog aldrig noget selv – ring efter professionel rådgivning og assistance, inden du foretager dig noget.

 

Når du henvender dig til os her på Behandlingscenter Søby Park, har du mulighed for at komme og besøge os, så du får syn for sagen og ser vore unikke og herskabelige omgivelser - her er meget smukt, lyst og indbydende.

Yderligere har du her mulighed for at lære os lidt at kende samt få et indtryk af, hvilken professionalisme vi arbejder med for at skabe de bedste resultater af en misbrugsbehandling / alkoholbehandling. Her tager vi også en snak om, hvad der kan og bør blive gjort i det konkrete tilfælde, således at vi får din kære ven tilbage til et liv uden alkohol og uden det selvdestruktive alkoholmisbrug.

 

Vi skaber motivation gennem intervention

En aktiv alkoholikere har masser af undskyldninger for sit alkoholmisbrug og er meget tilbøjelig til at tale det ned, som om det er ikke-eksisterende. Derfor kan man også sige, at der ikke er den motivation til stede, som skal sikre, at vi kan få vedkommende til at gå i alkoholbehandling for sit alkoholmisbrug, hvilket er et meget vigtigt succeskriterium, for uden professionel misbrugsbehandling bliver et alkoholmisbrug kun værre og værre, for til sidst at ende i ensomhed, ødelagt økonomi og helbred, og oftest med en alt for tidlig død.

 

Vi har naturligvis stor forståelse for din situation og har den dybeste empati for dig som pårørende, hvorfor vi tilbyder at foretage en intervention, der skal skabe motivationen for en misbrugsbehandling. Vi anbefaler dog altid, at du aldrig selv begynder at indlede kontakten til den aktive alkoholiker, da det kan være mere skadeligt end gavnligt.

En intervention kræver faglig ekspertise, hvorfor vi tilbyder vores kompetencer, således at vi sammen kan opnå et godt resultat.

Interventionen har udelukkende til formål at skabe motivation til at gå i alkoholafvænning  / alkoholbehandling for alkoholmisbrug – selve behandlingen sker efterfølgende her på Behandlingscenter Søby Park.

 

Forud for en intervention udstyrer vi jer som pårørende med indsigt og faglige værktøjer, som hjælper jer igennem forløbet af interventionen, som uden tvivl er hårdt psykisk. Vi tager os godt af jer hele vejen, og vi støtter jer i alle henseender. Yderligere vil vi forud for interventionen have en dialog med dig / jer, så vi kan få indsigt i alkoholikerens liv samt se nærmere på det destruktive alkoholmisbrug, som er ved at ødelægge både vedkommendes liv, men også familiens liv.

 

Sådan foregår vores alkoholafvænning og alkoholbehandling mod alkoholmisbrug

Hos os er alle patienter unikke, og alle bliver derfor ikke behandlet efter samme mindset.

Vi skræddersyer et helt særligt, individuelt forløb til hver enkelt patient ovenpå det underliggende og grundlæggende fundament, der er obligatorisk for alle, da vi af erfaring ved, at det er den klart mest givtige behandlingsmetode mod alkoholmisbrug. Vi har også øje for dig som pårørende, som vi sideløbende tager os godt af, og vi støtter dig med alt, hvad du har behov for.

 

Vi behandler fysisk og psykisk. Den fysiske del er kun en meget lille del af behandlingen, da et alkoholmisbrug mere er et psykisk, mentalt udtryk, som forudsætter en dybere undersøgelse og forståelse for, hvordan det aktuelle alkoholmisbrug er opstået og har udviklet sig.

 

Vi indleder et behandlingsforløb med et professionelt helbredstjek ved en af vore faste læger. Lægen vurderer også omfanget af forventede abstinenser, og kan ordinere abstinens forebyggende medicin, som vi kombinerer med NADA akupunktur, der virker godt mod abstinenser.

Hensigten med begge dele er, at vi skal få alkoholikeren så smertefrit igennem abstinensfasen og drikketrangen som overhovedet muligt.

 

Herefter begynder en omfattende og intens psykoterapeutisk behandling, som tager afsæt i en meget succesfuld og anerkendt behandlingsmetode ved navn Minnesota modellen.

Minnesota modellen tager udgangspunkt i Anonyme Alkoholikeres program ”De Tolv Trin”, som er en række forslag og beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde for at slippe fri af alkoholisme. Grundtanken er, at følger en alkoholiker i misbrugsbehandling disse Tolv Trin i store træk, slipper han / hun også fri af sit alkoholmisbrug.

Undervisning i disse Tolv Trin suppleres med foredrag og personlige opgaver omkring konsekvenser af alkoholmisbrug, sygdomsforståelse og selvindsigt.

 

Minnesota modellen opdateret og udvidet med omfattende terapi

Hos os har vi desuden udvidet og opdateret Minnesota modellen med meget omfattende og dybdegående terapi i gruppe og individuelt. Vi arbejder udelukkende med anerkendte og evidensbaserede terapiformer.

Denne kombination af den oprindelige Minnesota model og vores udbygning heraf, har vist sig meget, meget effektiv. Faktisk klarer omkring 80% af vore patienter at leve uden alkohol efter at have gennemgået en behandling her på Behandlingscenter Søby Park.

 

Medarbejderne

Vore professionelt uddannede behandlere er dybt engagerede, nærer stor omsorg og udviser helhjertet empati for hver eneste patient og dennes familie, hvilket sikrer at Behandlingscenter Søby Park er et rart og imødekommende sted at være, og hvor man kan slappe af og komme til hægterne.

Vi har landets bedste behandling mod alkoholmisbrug, hvor fire ud af fem patienter kommer succesfulde igennem forløbet og er i stand til at leve uden at drikke igen.

Vi har altid en fast nattevagt samt en certificeret behandler tilknyttet, således at der er mulighed for støtte døgnet rundt i tilfælde af akut krise.

 

Professionelle behandlere med menneskelige egenskaber og en medmenneskelig tilgang

Vore medarbejdere danner tilsammen et unikt behandlingsteam, som vi er meget stolte af. Vi er selv ædru alkoholikere, hvilket gør os i stand til at møde og kommunikere med vore patienter i øjenhøjde, her er ingen bedømmelse eller fordømmelse, hvilket er enormt vigtigt for at få succes med en misbrugsbehandling.

 

Når en patient ankommer til Behandlingscenter Søby Park, bliver vedkommende tilset af en lægefaglig person. Herefter tager vores erfarne behandlere over, som alle har relevante uddannelser og certificering, som sikrer den høje kvalitet, vi er i stand til at levere. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Optimal alkoholbehandling på basis af mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige til at få afhængige ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkohol afrusning og alkoholbehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til livet og en normal hverdag.
 • Vi nærer stor omsorg, respekt og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi møder i øjenhøjde.
 • Behandlingscenter Søby Park yder den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Professionelle og samtidig medmenneskelige, trygge og herskabelige rammer, hvor den enkelte bliver klædt på til et liv uden alkohol og til at stå på egne ben. 

 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.