Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i alkohol / misbrugsbehandling

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være afhængig af alkohol er en sygdom på lige fod med fx et stofmisbrug. Det er en særdeles alvorlig lidelse, som kræver resolut handling og omgående alkoholmisbrug behandling.

 

Der er mange pårørende, der ganske enkelt har berøringsangst med alkoholmisbrug og misbrugsbehandling - og med god grund. Det er nemlig svært at få en aktiv alkoholiker til at indse sit misbrug og af sig selv gå i behandling for alkoholmisbrug. Man bør derfor heller ikke forsøge at overtale vedkommende sådan uden videre.

 

Alkoholmisbrug behandling kommer ikke i gang, før du som pårørende tager affære og tager det indledende skridt og søger professionel hjælp på alkoholikerens vegne. Ellers vil misbruget med stor sandsynlighed fortsætte og udvikle sig til det værre, og du vil som pårørende blive trukket med ned.

Søger du efter mulige steder, som kan danne ramme for din kære vens eller familiemedlems alkoholmisbrug behandling, er du kommet til det helt rette sted, Behandlingscenter Søby Park.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har du altid mulighed for at komme og besøge os og høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Samtidig kan du få syn for sagen på vores uovertrufne matrikel, som virkelig er noget ganske særligt og bærer en charme og en idyl, der nærmest er helende i sig selv, og som har en terapeutisk indvirkning.

Ud over de skønne omgivelser kan vi tilbyde et fagligt, kompetent og erfarent behandlingsteam, som også har erfaring med alkoholmisbrug på egen krop. Vi er ædru alkoholikere, hvilket giver os en fordel, når vi skal forsøge at kommunikere i øjenhøjde med en aktiv alkoholiker. Vi udviser stor professionalisme, faglighed og engagement, og vi har altid for øje at levere de bedste resultater, så vi kan hjælpe din kære ud på den anden side igen til et liv uden alkohol.

 

Motivation er altafgørende for effektiv alkoholmisbrug behandling

De fleste aktive alkoholikere har en meget udtalt tendens til at bagatellisere deres eget alkoholmisbrug og dermed også behovet for alkoholmisbrug behandling. For slet ikke at sige, at de overhovedet ikke vil erkende det åbent.

Der er altid massevis af undskyldninger for, hvorfor de drikker, og der er derfor ikke motivation til at erkende behovet for alkoholmisbrug behandling. For at vi kan lykkes med en succesfuld behandling af alkoholmisbrug, skal der oparbejdes motivation. Da vi har stor forståelse for din og andre pårørendes svære situation, tilbyder vi at forestå og instruere en intervention, hvis hensigt er at skabe motivation hos alkoholikeren, så vedkommende accepterer at komme i alkohol misbrugs­behandling.

 

En intervention bør udelukkende guides og instrueres af professionelle, som er udstyret med de værktøjer og den erfaring, der gør dem i stand til at agere ud fra følelser og behov hos den aktive alkoholiker. Med en god portion egenhændig erfaring formår vi at skabe et tillidsbånd, som er essentielt for tilblivelsen af den motivation og accept, der skal danne ramme for den kommende alkoholmisbrug behandling.

 

Før vi indleder kontakten til alkoholikeren, tager vi en dybdegående snak med dig, således at vi kan få indgående kendskab til den kommende patient og den situation, som vedkommende befinder sig i.

Ydermere sørger vi for at klæde jer godt og grundigt på til forløbet, således at I også er i stand til at yde støtte og moralsk opbakning, når det virkelig gælder, og drikketrangen bider fra sig. Gør aldrig noget selv uden professionel bistand. En mislykket intervention kan betyde, at motivationen går tabt, og at det ender i skænderi og kaos.

 

Sådan foregår vores alkoholmisbrug behandling

Et alkoholmisbrug forekommer måske umiddelbart som et fysisk fænomen, der er yderst selvdestruktivt for alkoholikeren. Men i virkeligheden er det mentale aspekt langt større, da der altid ligger noget til grund for den pågældendes misbrug. Her på Behandlingscenter Søby Park er der ikke to patienter, der er ens, hvorfor der heller ikke er to misbrugs behandlingsforløb, der er ens. Vi tilpasser vores misbrugsbehandling til den enkelte, så vi får det bedste resultat.

 

Vi begynder altid med en såkaldt lægeordineret afrusning, som tørlægger vedkommende. I denne fase får patienten noget muskelafslappende og let beroligende medicin kombineret med en effektiv NADA akupunktur, som dulmer abstinenserne meget effektivt.

Vi tager udgangspunkt i en kendt og anerkendt form for alkoholmisbrug behandling, som hedder Minnesotamodellen. Med denne model lægges der fokus på omfattende sygdomsforståelse og intensiv psykoterapi, som klart er en meget større del af behandlingen kontra den fysiske alkoholafrusning.

 

Undervejs i forløbet bliver patienten introduceret og undervist i ”De Tolv Trin”, som er et program formuleret af Anonyme Alkoholikere. Her pilles lag for lag af for at komme helt ind til kernen af problemet. Hvad er alkoholisme egentlig? Hvad har været katalysator for det omfattende alkoholmisbrug? Hvordan slipper man fri af alkoholmisbrug? Hvad kan hindre en stabil ædruelighed. Det er blot nogle af de vigtige spørgsmål, vi arbejder med at give svarene på.

Individuel terapi og gruppeterapi bidrager til at genetablere psyken og er med til at give støtte hele vejen.

 

Som noget unikt for Behandlingscenter Søby Park har vi ikke alene en nattevagt / sygevagt, men en certificeret behandler på i tilfælde af, at der skulle opstå akut krise med udfordring af ædrueligheden.

 

Kompetent og effektiv alkoholmisbrug behandling

Vil du gerne sikre, at du får den bedste alkoholmisbrug behandling til din kære ven eller familiemedlem, så er Behandlingscenter Søby Park det oplagte valg. Her skabes nemlig de bedste resultater.

Vi har landets bedste behandlere, som alle har både relevant, faglig uddannelse og god erfaring med i bagagen, hvad angår alkoholmisbrug på egen krop. Det bruger vi aktivt, fordi det giver os en fordel i vores kommunikative strategi, når vi skal behandle og formidle vores yderst effektive alkoholmisbrug behandling. Alle vores medarbejdere har relevant uddannelse og certificering, således at man altid får kyndig rådgivning og virkningsfuld misbrugsbehandling hos os.

 

Straks ved ankomst til Behandlingscenter Søby Park bliver patienten tilset af en af vore fast tilknyttede læger, som foretager et sundhedstjek og vurderer omfanget af forventelige abstinenser. Lægen ordinerer desuden abstinensforebyggende behandling med medicin, også kaldet afrusning, der normalt strækker sig over ganske få dage.

At tørlægge kroppen er den mindste del af behandlingsforløbet. Selve den terapeutiske alkohol misbrugsbehandling, der er langt den største del, varetages af vores dygtige misbrugsbehandlere. 

 

Familieorienteret behandling  

Sammen med vores omfattende misbrugsbehandling hører et familieprogram for den nærmeste familie, der som regel har oplevet traumer og som, ubevidst og uønsket, har fået en indirekte rolle i alkoholikerens misbrug.

I familieprogrammet, hvor andre pårørende med en alkoholiker i misbrugs­behandling også deltager, får familien forløsning af disse traumer og bliver bevidstgjort og frigjort fra rollerne i en familie med en alkoholiker.

Det er vigtigt at familiemedlemmerne også udvikler sig. Når en alkoholiker kommer i alkohol­behandling, udvikler han sig personligt, og det er vigtigt at familien også kommer i gang med en lignende proces med selvudvikling.

 

Omsorgsfuldt personale med stor erfaring

Alle vores medarbejdere er rummelige, empatiske og omsorgsfulde mennesker, der elsker deres job og som altid ønsker det bedste for vores patienter og pårørende til en alkoholiker. Du kan være sikker på, at I får en uovertruffen og menneskekærlig behandling her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for alkoholbehandling.

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Optimal alkoholbehandling på basis af mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige til at få afhængige ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkohol afrusning og alkoholbehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til livet og en normal hverdag.
 • Vi nærer stor omsorg, respekt og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi møder i øjenhøjde.
 • Behandlingscenter Søby Park yder den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Professionelle og samtidig medmenneskelige, trygge og herskabelige rammer, hvor den enkelte bliver klædt på til et liv uden alkohol og til at stå på egne ben. 

 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.