Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i alkoholafvænning

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

At være afhængig af alkohol er en ganske alvorlig sygdom, og et problem som de fleste har berøringsangst med - mest af frygt for at forværre alkoholmisbruget og alkoholikerens situation, men også fordi man ikke har kendskab til, hvordan man skal agere, eller hvad der kan gøres.

 

Det værste, du som pårørende kan gøre, er blot at se til, mens den aktive alkoholiker graver sig ned i et dybere og dybere hul. Derfor ligger opgaven ”at gøre noget” hos dig!

En alkoholiker har ikke tilstrækkelig selvindsigt og selverkendelse af, at have behov for en alkoholafvænning. Du skal derfor tage det første skridt, men aldrig alene. Lad professionelle, som os på Behandlingscenter Søby Park om den indledende kontakt, da det ellers kan ende galt.

 

Når du som pårørende ser dig om efter et behandlingscenter til alkoholafvænning, er du altid meget velkommen til et visit hos os, helt uforbindende, før du beslutter dig for, om valget skal falde på Behandlingscenter Søby Park.

Her kan du få nærmere kendskab til vore metoder og vores behandlingscenter for alkoholafvænning, som ligger i idylliske omgivelser, og med herskabelige og i særklasse unikke lokaler, som er så fredfyldte og smukke, at de næsten er helende i sig selv. Ydermere får du et indtryk af, hvilket seriøst foretagende vi er, vores professionelle, men også medmenneskelige tilgang, som tilsammen skaber virkelig gode resultater inden for alkoholafvænning og misbrugsbehandling.

 

Motivation er kilden til succesfuld alkoholafvænning & misbrugsbehandling

En alkoholiker vil typisk have tendens til at negligere sit alkoholmisbrug og gøre det til absolut intet. Der er masser af dårlige undskyldninger for, hvorfor vedkommende drikker, og derfor vil der ikke være motivation for at gå i misbrugsbehandling med alkoholafvænning. Men motivationen er altafgørende for, at det bliver en succesfuld behandling, hvorfor vi skal forsøge at finde den.

 

Vi har naturligvis stor forståelse for den situation, du befinder dig i som pårørende, hvorfor vi tilbyder at hjælpe dig fra start til slut. Vi fraråder nemlig, at du selv gør noget i første omgang, men får professionelle til at indlede kontakten i stedet.

Værktøjet er en såkaldt intervention, hvor vi griber empatisk ind med en indgangsvinkel, som taler positivt til alkoholikeren, og hvor vi kommunikerer i øjenhøjde med den aktive alkoholiker.

Vores behandlere er ædru alkoholikere, som selv har befundet sig i samme situation, hvilket vi bruger aktivt til at komme ind under huden på alkoholikeren og få vedkommende til at acceptere at komme i alkoholafvænning / alkoholbehandling.

 

Forud for interventionen er vi i tæt dialog med dig, så vi kan få bedst mulig indsigt i vedkommendes liv, adfærdsmønstre og bevæggrunde for misbruget.

På baggrund af dette har vi et bedre grundlag for at kunne afgøre, hvad der skal til i den indledende kontakt. Vores altoverskyggende mål er naturligvis, at vi får jeres kære familiemedlem eller ven tilbage til livet uden alkohol at kæmpe med.

 

Individuelle patientforløb med størst fokus på psykoterapeutisk behandling

Her på Behandlingscenter Søby Park skræddersyer vi unikke behandlingsforløb til den enkelte, fordi vi ikke har to patienter, der er ens.

Desuden klæder vi de pårørende på til at kunne håndtere de følelser, I kommer igennem i forløbet, hvor patienten / alkoholikeren vil få brug for jeres støtte og opbakning.

Udover faglighed er empati, omsorg og kærlighed vigtige elementer i vores alkoholafvænning og alkoholbehandling, da et alkoholmisbrug langt fra kun er et fysisk fænomen. For os handler det i højere grad om, hvad der ligger til grund for misbruget, hvilket vi arbejder med finde ind til kernen af ved hjælp af omfattende og intensiv psykoterapeutisk behandling, så patienten kommer ”renset” hjem herfra og er bedst muligt rustet til et liv uden alkohol.

Vores behandling med alkoholafvænning starter med en afrusning af patienten, som sker ved hjælp af lægeordineret, beroligende og muskelafslappende medicin kombineret med NADA akupunktur, som er gavnligt mod abstinenser. Tørlægningen af alkoholikeren er kun en ganske lille del, da det mentale aspekt vejer meget tungere og giver anledning til intensivt arbejde med psyken.

 

Vi tager afsæt i den velkendte og meget anerkendte Minnesotamodel, hvor der blandt meget andet arbejdes med introduktion og undervisning i Anonyme Alkoholikeres ”De Tolv Trin”.

Udover dette har vi udvidet og opdateret vores misbrugsbehandling og alkoholafvænning med anerkendte psyko terapiformer. Vi har kontinuerligt fokus på at komme til bunds i årsagen til misbruget og at få så stor indsigt i patienten som muligt.

 

At skabe tillid er en vigtig del, da det giver os det mest lukrative udgangspunkt for at kunne pille de lag af, der dækker for kernen af problemet og patienten. Med individuel terapi og gruppeterapi er vi i stand til at være nærværende og udvise empati og støtte, så vi kan genopbygge psyken og ruste alkoholikeren til livet uden alkohol.

Vi har stor succes med vores misbrugsbehandling og alkoholafvænning. Succesen bygger på vores meget intensive behandlingsforløb, hvor hele 4 ud af 5 patienter igen kan stå på egne ben og leve uden alkohol efter forløbet.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi en anerkendt og succesfuld alkoholafvænning / alkoholbehandling i smukke, rummelige og herskabelige omgivelser. Kombineret med et særdeles kompetent behandlerteam har vi ganske enkelt sat en hel ny standard for alkoholafvænning og misbrugsbehandling, som intet andet dansk behandlingscenter kan måle sig med.

 

Kompetente og professionelle behandlere 

Vores stab består udelukkende af de allerdygtigste folk, så vi kan tilbyde optimale resultater i vores misbrugsbehandling med alkoholafvænning.

Vore medarbejdere besidder de rette faglige uddannelser og unikke kompetencer indenfor alkoholafvænning og misbrugsbehandling. At vi selv har været igennem en alkoholafvænning og er ædru alkoholikere bruger vi aktivt i vores misbrugsbehandling og alkoholafvænning, fordi det opfattes attraktivt og tillidvækkende hos vore patienter, at vi er folk, der har været i samme situation og derfor ved, hvilke indgangsvinkler vi bedst kan anvende. Denne indsigt er uvurderlig, og det er med til at gøre os til nogle af landets fremmeste eksperter indenfor alkoholafvænning og misbrugsbehandling.

 

Ved ankomst til Behandlingscenter Søby Park bliver patienten modtaget af en lægefaglig medarbejder, som foretager et sundhedstjek og vurderer omfanget af mulige abstinenser samt hvilken abstinensbehandling, vi skal iværksætte.

Herefter tager vores dygtige alkoholbehandlere over, som alle har relevante terapeut- og misbrugsuddannelser.

 

Familieorienteret behandling  

Med i vores omfattende misbrugsbehandling og alkoholafvænning hører et familieprogram for de nærmeste, som højst sandsynligt har oplevet traumer og ofte, ubevidst og uønsket, har fået en indirekte rolle i alkoholmisbruget.

I familieprogrammet, hvor man også møder andre pårørende med en alkoholiker i alkoholafvænning, får familien løst op for traumer og bliver bevidstgjort og frigjort for rollerne i en familie med en alkoholiker.

Det er vigtigt at familiemedlemmerne også udvikler sig. Når en alkoholiker kommer i alkohol­behandling, udvikler han sig personligt, og det er vigtigt at familien også kommer i gang med en proces.

 

Omsorgsfuldt personale med stor erfaring

Alle vores medarbejdere er rummelige, empatiske og omsorgsfulde mennesker, der elsker deres job og som altid ønsker det bedste for vores patienter og pårørende til en alkoholiker. Du kan være sikker på, at I får en uovertruffen og menneskekærlig behandling her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for alkoholbehandling og alkoholafvænning.

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Vi tilbyder optimal alkoholafvænning og misbrugsbehandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få en alkoholiker ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkoholbehandling og alkoholafvænning, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal kæmpes med.
 • Vi har helhjertet fokus og nærer stor omsorg og empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste alkoholafvænning og alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv helt uden alkohol og med ansvar for eget liv og velbefindende.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig alkoholafvænning og misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholafvænning / alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling og alkoholafvænning med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænning varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrugsbehandling med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkoholmisbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på. 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage - 

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.