Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i alkoholisme behandling

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være pårørende til en aktiv alkoholiker er ikke nemt, da det er hårdt at se til, mens vedkommende drikker sig længere og længere ned. Men det er vigtigt, at du søger alkoholisme behandling på vegne af vedkommende, da der ellers ikke vil ske noget.

En aktiv alkoholiker har typisk ikke selvindsigt nok til at kunne se, at han eller hun har et behandlingskrævende problem.

 

Derfor hviler der et tungt ansvar på dine skuldre, som du er nødt til at løfte, hvis der skal ske en bedring. Søg derfor alkoholisme behandling og få gjort noget ved det. Tag det første skridt, men indled aldrig selv kontakten med henblik på at forsøge at få vedkommende med i alkoholisme behandling. Det kræver professionel assistance.

Overvejer du, hvor du skal søge alkoholisme behandling, har du mulighed for her på Behandlingscenter Søby Park at besøge os først, så du kan fornemme vore herskabelige og unikke rammer, der ligger i smuk natur, som omkranser matriklen.

Her kan du også lære os bedre at kende samt se, hvordan vi arbejder professionelt med anerkendte metodikker, som har skaffet os rigtig gode resultater. Faktisk formår vi at få 80% af vores patienter tilbage til et liv igen uden alkohol.

 

Når du besøger os for at se, om vi er stedet for alkoholisme behandling for din kære ven eller dit familiemedlem, drøfter du sammen med os, hvad vi kan tilbyde, og hvordan vi har tænkt os at gribe det an. Alt sammen har det ufravigelige formål, at vi selvfølgelig skal have vedkommende til at blive rask.

 

Vi skaber motivation til at modtage alkoholisme behandling

Det forholder sig typisk sådan, at en aktiv alkoholiker ikke selv evner at se sit problem udefra og nøgternt. Vedkommende vil være tilbøjelig til at bagatellisere sin situation, hvorfor vi kan fornemme, at der ikke er den nødvendige motivation, der skal til for at gå i alkoholisme behandling. Derfor tilbyder vi vores ekspertise og kompetencer indenfor intervention, hvor hjælper med at motivere alkoholikeren for alkoholisme behandling. Begynd aldrig selv på en intervention uden professionel hjælp, da det nemt kan mislykkes, og muligheden for at komme i alkoholisme behandling kan være spildt for altid.

 

Før en intervention forbereder vi os sammen med dig og andre pårørende, hvor vi får et indblik i vedkommendes adfærdsmønster samt dagligdag. Her klæder vi også jer på, således at I er væbnet med nogle gode våben til jeres kamp mod alkoholen. Det er en hård opgave, der venter jer, hvorfor vi er her for at støtte jer hele vejen igennem.

Det er vigtigt for os at få så stort et indblik i alkoholikerens og familiens omstændigheder som muligt, fordi kendskab hertil er essentielle for en succesfuld intervention.

 

Interventionen har det ene og eneste, men ikke desto mindre vigtige formål, at skabe den motivation, der kræves for at få alkoholikeren til at acceptere at komme i alkoholisme behandling.

 

Sådan foregår vores alkoholisme behandling

Alkoholisme behandling her på Behandlingscenter Søby Park baserer sig grundlæggende på Minnesota Modellen, hvor patienten undervises og introduceres til Anonyme Alkoholikeres program, kaldet ”De Tolv Trin”.

Men samtidig er alle patienter unikke, hvorfor vi sideløbende med de grundlæggende værktøjer i De Tolv Trin også tilrettelægger unikke elementer i behandlingsforløbet til den enkelte. Vi ved nemlig gennem mange års erfaring, at det er vejen til de bedste resultater.

 

Samtidig har vi på Behandlingscenter Søby Park som noget unikt videreudviklet Minnesota Modellen og opdateret den til nutidige forhold ved omfattende brug af dybdegående og anerkendte terapiformer i gruppe og individuelt efter behov.

 

Vil du have alkoholisme behandling til din kære ven eller familiemedlem, som varetages af omsorgsfulde, næstekærlige og empatiske mennesker, som yder en helhjertet indsats for hver eneste patient, er Behandlingscenter Søby Park det oplagte sted, da vi samtidig har landets mest succesfulde forløb.

 

Professionelle behandlere med mange års erfaring

Vi har et meget dygtigt og professionelt behandlingsteam, som har mange års erfaring med alkoholisme behandling. Vi er selv ædru alkoholikere, og det ser vi som værende ganske unikt, da vi kan bruge det i vores måde at behandle og kommunikere på, eftersom vi er bedre i stand til at forstå, hvordan vedkommende har det og baggrunden for alkoholmisbrug.

Vi har stærke menneskelige såvel som faglige kompetencer, hvor vores behandling udover faglig kompetence i høj grad handler om, at vi først og fremmest er nærværende mennesker, som viser omsorg og skaber tryghed for vores patienter. Her bliver ingen bedømt eller fordømt for deres sygdom.

 

Selve alkoholisme behandlingen starter med et sundhedstjek af en dygtig lægekonsulent, som tilser patienten og fastlægger, hvilken lægefaglig behandling der skal sættes ind med – især med henblik på abstinenser og forebyggelse heraf. Vores meget erfarne alkoholbehandlere tager derefter over og leverer en meget grundig og effektiv alkoholisme behandling i øjenhøjde med patienten. Vi har relevante uddannelser inden for misbrug og terapi, hvilket sikrer en god og faglig behandling.

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Optimal alkoholbehandling på basis af mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige til at få afhængige ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkohol afrusning og alkoholbehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til livet og en normal hverdag.
 • Vi nærer stor omsorg, respekt og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi møder i øjenhøjde.
 • Behandlingscenter Søby Park yder den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Professionelle og samtidig medmenneskelige, trygge og herskabelige rammer, hvor den enkelte bliver klædt på til et liv uden alkohol og til at stå på egne ben. 

 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.