Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN HJÆLPER DU EN PÅRØRENDE I BEHANDLING FOR ALKOHOLISME

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

 

At være afhængig af alkohol er en sygdom og en lidelse på lige fod med et stofmisbrug. Selvdestruktiv adfærd følger med, og det er normalt, at de pårørende har en vis berøringsangst over for emnet og derfor aldrig gør noget effektivt ved det.

Men det ligger i dine hænder som pårørende i første omgang at gøre noget ved problemet.

 

En aktiv alkoholiker har hverken selvindsigt eller erkendelse nok til selv at tage initiativ og tage i misbrugsbehandling for alkoholisme. Det er et meget ømtåleligt emne for en alkoholiker, som typisk ikke besidder den motivation, der kræves for at tage skridtet til at komme i behandling for alkoholisme.

Tager du det første skridt og rækker hånden ud efter professionel hjælp, kommer du et skridt nærmere på at få din ven eller dit familiemedlem i behandling for alkoholisme og ud af misbruget.

 

Den professionelle hjælp er nødvendig for at du får den rette viden om, hvordan du griber opgaven an med at få din pårørende til at acceptere behandling for alkoholisme.

 

Har du svært ved at vælge et sted, hvor du er sikker på at få en uovertruffen behandling af alkoholisme, er vi her på Behandlingscenter Søby Park Danmarks bedste behandlingscenter med resultater, der taler sit eget tydelige sprog. Fire ud af fem patienter hos os kommer ud på den anden side igen og kan klare deres liv uden alkohol.

Vi anbefaler derfor, at du kommer og besøger os helt uforbindende, så du selv kan fornemme og mærke stemningen i vores unikke og herskabelige lokaler og rammer, som ligger i smuk natur med sø, skov og et rigt dyreliv, og som har en nærmest terapeutisk effekt.

Vi er et yderst professionelt foretagende, som tager vores opgaver meget alvorligt. Vores mål er altid at få vores patienter tilbage på ret køl, så de kan føre et fornuftigt liv uden alkoholiske dæmoner at kæmpe med.

 

 

MOTIVATION ER VEJEN TIL EN EFFEKTIV BEHANDLING AF ALKOHOLISME

 

Stort set alle alkoholikere, med få undtagelser, har det med at benægte, de har et reelt misbrug. Det er alarmerende nok i sig selv.

Kan man ikke selv se sandheden i øjnene, foreligger der typisk heller ikke en vilje til at søge behandling af alkoholisme. Derfor er det afgørende, at vi får skabt en motivation hos vedkommende, så vi kan udrede og behandle sygdommen alkoholisme med henblik på at blive rask igen.

Det er en meget vanskelig opgave for dig som pårørende at oparbejde den nødvendige motivation hos alkoholikeren, hvorfor vi har stor forståelse for din situation og kan hjælpe dig professionelt.

 

Indledningsvist tager vi en dialog med dig, så vi kan få indgående kendskab til den aktive alkoholikers liv og adfærd. Det giver os det bedste fundament, således at vi kan træffe kyndige beslutninger på et grundlag, der hjælper os til at finde den rette indgangsvinkel til at skabe motivation. Vi fraråder altid pårørende at tage kontakt til alkoholikeren uden professionel hjælp og instruktion, da det kræver viden og kompetencer.

 

Vi er eksperter i at udføre en såkaldt intervention, som går ud på at skabe motivation hos alkoholikeren til at gå i behandling for alkoholisme. Interventionen er empatisk, omsorgsfuld og værdig for alle parter, når den tilrettelægges og gribes an på den rette måde.

Vi har behandlere, som selv er ædru alkoholikere og derfor ved, hvilken forestillingsverden og følelser en alkoholiker bærer rundt på. Vi kan kommunikere helt i øjenhøjde, således at vi kan lykkes med at få vedkommende med i misbrugsbehandling for alkoholisme.

 

Vores fælles mål er selvfølgelig at skabe grobund for, at vedkommende gennem vores alkoholbehandling kommer ud af sit misbrug. 4 ud af 5 patienter hos os lykkes med det, hvilket er uhørt højt.

 

 

SÅDAN FOREGÅR VORES BEHANDLING AF ALKOHOLISME

 

Vi ser aldrig to patienter, der er ens. Alle har forskellige liv og historier, hvorfor det ikke giver mening for os at lave generiske behandlingsprogrammer. Vi strikker et forløb sammen til den enkelte, så vi har det bedste fundament for en meget grundig og effektiv behandling af alkoholisme. Vi sørger også for, at du og andre pårørende bliver taget godt af, da vi udstyrer jer med værktøjer, så I bedre kan klare jer igennem forløbet.

 

Et alkoholmisbrug er mere end bare en fysisk og selvdestruktiv adfærd. Det psykiske aspekt vejer meget tungere, da et misbrug altid stammer et sted fra. En oplevelse, en hændelse eller noget andet tidligere i livet, som kan have påvirket personen så meget, at en alkoholisk glidebane har budt sig. Vi tilbyder derfor både en fysisk og en psykisk behandling af alkoholisme, så vi kan komme helt i dybden med årsagen til problemet samt få tørlagt alkoholikeren. Vi begynder et behandlingsforløb med medicin, som er en beroligende medicin. Den kombinerer vi med en NADA akupunktur, som har dokumenteret effekt på abstinenser. Det er kun en lille del af behandlingen, da der nu foreligger et stort og omfattende arbejde med intens psykoterapi.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi rigtig stor succes med at bruge den anerkendte og velrenommerede model, Minnesotamodellen. Ud over undervisning i De Tolv trin, som er udfærdiget af Anonyme Alkoholikere, har vi konstant fokus på at behandle med kognitive virkemidler og generel psykoterapeutisk behandling, så vi kan komme ind til kernen af årsagen til misbruget. Ydermere har vi individuel- og gruppeterapi, hvor vi opbygger tillid og genopbygger psyken hos den enkelte. Støtte er vigtigt i forhold til at opretholde en stabil ædruelighed. Til det formål har vi altid en fast tilknyttet nattevagt og en certificeret behandler i tilfælde af, at der skulle opstå en akut krise.

 

 

PROFESSIONELT PERSONALE MED STÆRKE KOMPETENCER INDEN FOR BEHANDLING AF ALKOHOLISME

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi en stab bestående af nogle af de fremmeste behandlere og eksperter inden for behandling af alkoholisme. Vi har alle nogle unikke kompetencer, som er med til at skabe de bedste resultater. Da vi har folk, som selv er ædru alkoholikere, har vi en indgangsvinkel, der er uvurderlig i forhold til at få indsigt i alkoholikerens psyke og derved kunne påvirke vedkommende i positiv retning.

 

Når en patient ankommer til vores behandlingshjem, er der en venlig lægekonsulent, som tager godt imod vedkommende. Her bliver der indledningsvist foretaget et sundheds- og helbredstjek, således at vi kan determinere omfanget af mulige abstinenser med henblik på forebyggelse heraf. Dernæst tager vores fagligt stærke behandlere over, som alle har terapeutiske- og misbrugsuddannelser bag sig, som det kræves for at kunne varetage en sådan funktion hos os.

 

 

FAMILIEBEHANDLING

 

Har du først en pårørende i behandling for alkoholisme, følger der også et program for de nærmeste i familien med.

I de fleste familier med alkoholmisbrug får hvert af familiemedlemmerne helt ubevidst en rolle, ligesom mange pådrager sig traumer. Det er vigtigt, at familiemedlemmerne bliver gjort bevidst om disse roller og får brudt med dem, og at traumer bearbejdes.

Når du hjælper en pårørende i behandling for alkoholisme, sættes alkoholikeren i gang med en udviklende proces, og det er derfor vigtigt, at de øvrige familiemedlemmer også får startet med at arbejde med sig selv.

 

 

PERSONALE MED ERFARING OG EMPATI

 

På Behandlingscenter Søby Park bestræber vi os på, at både pårørende i behandling for alkoholmisbrug og deres familier skal mærke en varm og menneskekærlig ånd samt forstående holdning, hvor de bliver både hørt og mødt i øjenhøjde.

Medarbejderne er både rummelige og empatiske i deres fremfærd, og alle har et personligt ønske om på bedste vis at bidrage til, at familier frigøres fra de traumatiserende oplevelser, som et alkoholmisbrug er årsag til.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

 

HVORDAN HJÆLPER MAN EN PÅRØRENDE I BEHANDLING FOR ALKOHOLISME? 


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

behandling for alkoholisme

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

 

BEHANDLING AF ALKOHOLISME DER VIRKER! – BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

  • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
  • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
  • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
  • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
     

Behandlingscenter Søby Park – Alkoholisme behandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.