Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Rådgivning på telefon er gratis, anonymt og uforpligtende. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i behandling for alkoholmisbrug

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At have et alkoholmisbrug er en lidelse og en sygdom ligesom mange andre skadelige afhængighedssygdomme, hvorfor det er meget alvorligt.

For pårørende til en med et alkoholmisbrug kan der nemt opstå en forståelig berøringsangst med problemet, fordi der ikke er den selverkendelse til stede hos alkoholikeren, som gør, at du som pårørende bare kan gribe ind. Ikke desto mindre er det vigtigt for både dig som pårørende og alkoholikeren, at du tager stilling til problemet og får gjort noget ved det på vegne af dig selv – men også for din kære ven eller familiemedlem, der drikker sit liv væk.

 

Behandling for alkoholmisbrug sker næppe, før du tager affære på vedkommendes vegne, da det kun i meget sjældne tilfælde forekommer, at den aktive alkoholiker selv søger hjælp for sit alkoholmisbrug. Der er ganske enkelt ikke den selvindsigt, der kræves for at der opstår motivation til at gå i alkoholafvænning og behandling for alkoholmisbrug. Derfor er du nødt til at tage det første indledende skridt – ellers fortsætter nedturen med alkoholmisbrug, og du bliver højst sandsynligt trukket med ned.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har du som pårørende altid mulighed for at komme på et uforbindende visit, før du gør dine overvejelser om, hvad der videre skal ske omkring problemet med alkoholmisbrug. Her kan du selv opleve og fornemme vores unikke behandlingshjem, som ligger i en fantastisk natur, og hvor atmosfæren i sig selv nærmest har en helende effekt. Yderligere får du indblik i den måde, vi arbejder på med alkoholmisbrug samt den professionalisme, vi udfører vores arbejde med, således at vi kan opnå de stærkeste resultater.

 

Med det mål for øje, at vi sammen skal have din kære ven eller familiemedlem tilbage på den anden side og i stand til at leve et liv helt uden alkoholmisbrug at kæmpe med, tager vi en god dialog med dig om, hvad vi kan gøre for vedkommende.

 

Motivation gennem effektiv intervention

Motivation er et af nøglebegreberne i forhold til at opnå et succesfuldt resultat med behandling mod alkoholmisbrug. En aktiv alkoholiker har tendens til at negligere sit alkoholmisbrug, hvorfor der ikke er motivation overhovedet for at gå i behandling. Alkoholikeren har meget svært ved at erkende behovet for behandling samt se sit alkoholmisbrug i øjnene. 

 

På Behandlingscenter Søby Park er vi velvidende om, at det er en svær tid for dig som pårørende, og at du nødigt vil forværre situationen.

Vi tilbyder at forestå en såkaldt intervention, som går ud på at skabe den fornødne motivation til at gå i behandling for alkoholmisbrug. Begynd aldrig selv på dette uden hjælp – ring først, tlf. 86871224. Et forkert træk kan betyde en spildt mulighed, der måske aldrig opstår igen.

 

Før en eventuel intervention klæder vores dygtige personale dig og andre pårørende på til at håndtere den kommende opgave, og vi vil bistå jer med støtte hele vejen igennem.

En intervention har kun et eneste formål, at skabe motivation til at komme i behandling for alkoholmisbrug. Resten kommer i selve misbrugsbehandlingen.

Vores personale er selv ædru alkoholikere, som har været i samme situation. Det giver os en unik indsigt og en god indgangsvinkel, hvor vi er i stand til at kommunikere i øjenhøjde med den aktive alkoholiker.

 

Sådan behandler vi mod alkoholmisbrug

Der er ikke to patienter, der er ens, hvorfor der aldrig er to behandlingsforløb, der er helt ens.

 

Grundforløbet er baseret på den meget anerkendte Minnesota Model, der er bygget op over Anonyme Alkoholikeres program, kaldet ”De Tolv Trin”. Men vi skræddersyer sideløbende en individuel overbygning til den enkelte patient.

Desuden har vi tilpasset Minnesota Modellen til tidens forhold samt opdateret og udvidet med omfattende terapi i gruppe og individuelt. Denne kombination er særdeles effektiv i forhold til det endelige behandlingsresultat, hvor vi kommer virkelig i dybden.

4 ud af, der gennemgår en alkoholbehandling hos os, kommer ud af deres alkoholmisbrug.

 

Samtidig med at skabe et godt forløb for patienten er vi også nærværende i forhold til at hjælpe dig som pårørende. Vi tager os godt af dig hele vejen, så du får støtte og masser af faglige værktøjer, som kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv samt yde moralsk opbakning for din kære ven.

 

Den rent fysiske behandling af alkoholmisbrug er kun en lille del indledningsvist, da et alkoholmisbrug i høj grad er en psykisk lidelse og besættelse, som kræver en tilbundsgående psykoterapeutisk behandling.

 

Som patient påbegynder man et behandlingsforløb mod alkoholmisbrug ved et rutinemæssigt sundhedstjek, som bliver udført af en af vore dygtige læger. Lægen tager samtidig stilling til abstinensbehandling.

Herefter tager vores dygtige terapeuter og alkoholbehandlere over med den egentlige alkoholafvænning og misbrugsbehandling. Vore behandlere er blandt landets bedste, hvorfor vi tilbyder Danmarks stærkeste behandling for alkoholmisbrug og med de bedste resultater.

 

 

Vores medarbejderstab består af dygtige, certificerede behandlere, som alle nærer stor omsorg for patienten og desuden er meget empatiske og støttende. Vi har en klar målsætning om, at det skal være rart og trygt at blive behandlet for alkoholmisbrug på Behandlingscenter Søby Park, og det bidrager vores medarbejdere helt klart til at opnå.

 

Kompetente, professionelle og nærværende

Vi har de bedste og mest engagerede medarbejdere her på Behandlingscenter Søby Park, således at vi kan tilbyde den absolut bedste behandling for alkoholmisbrug til vore patienter og dig som pårørende.

Vores behandlere er selv ædru alkoholikere og har derfor egenhændig erfaring med alkoholmisbrug. Dette er en meget stor fordel i forhold til indsigt og kommunikation med vore patienter. Vi besidder alle stor ekspertise på vores felt, hvor menneskelige egenskaber og nærvær også har en stor gavnlig effekt på helbredelsen af et alkoholmisbrug.

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Optimal alkoholbehandling på basis af mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige til at få afhængige ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkohol afrusning og alkoholbehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til livet og en normal hverdag.
 • Vi nærer stor omsorg, respekt og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi møder i øjenhøjde.
 • Behandlingscenter Søby Park yder den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Professionelle og samtidig medmenneskelige, trygge og herskabelige rammer, hvor den enkelte bliver klædt på til et liv uden alkohol og til at stå på egne ben. 

 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.