Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i behandling for alkoholmisbrug

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At have et alkoholmisbrug er en lidelse og en sygdom ligesom mange andre skadelige afhængighedssygdomme, hvorfor det er meget alvorligt.

For pårørende til en med et alkoholmisbrug kan der nemt opstå en forståelig berøringsangst med problemet, fordi der ikke er den selverkendelse til stede hos alkoholikeren, som gør, at du som pårørende bare kan gribe ind. Ikke desto mindre er det vigtigt for både dig som pårørende og alkoholikeren, at du tager stilling til problemet og får gjort noget ved det på vegne af dig selv – men også for din kære ven eller familiemedlem, der drikker sit liv væk.

 

Behandling for alkoholmisbrug sker næppe, før du tager affære på vedkommendes vegne, da det kun i meget sjældne tilfælde forekommer, at den aktive alkoholiker selv søger hjælp for sit alkoholmisbrug. Der er ganske enkelt ikke den selvindsigt, der kræves for at der opstår motivation til at gå i alkoholafvænning og behandling for alkoholmisbrug. Derfor er du nødt til at tage det første indledende skridt – ellers fortsætter nedturen med alkoholmisbrug, og du bliver højst sandsynligt trukket med ned.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har du som pårørende altid mulighed for at komme på et uforbindende visit, før du gør dine overvejelser om, hvad der videre skal ske omkring problemet med alkoholmisbrug. Her kan du selv opleve og fornemme vores unikke behandlingshjem, som ligger i en fantastisk natur, og hvor atmosfæren i sig selv nærmest har en helende effekt. Yderligere får du indblik i den måde, vi arbejder på med alkoholmisbrug samt den professionalisme, vi udfører vores arbejde med, således at vi kan opnå de stærkeste resultater.

 

Alkoholmisbrug skader, derfor har vi det mål for øje, at vi sammen skal have din kære ven eller familiemedlem tilbage på den anden side og i stand til at leve et liv helt uden alkoholmisbrug at kæmpe med, tager vi en god dialog med dig om, hvad vi kan gøre for vedkommende.

 

Motivation gennem effektiv intervention

Motivation er et af nøglebegreberne i forhold til at opnå et succesfuldt resultat med behandling mod alkoholmisbrug. En aktiv alkoholiker har tendens til at negligere sit alkoholmisbrug, hvorfor der ikke er motivation overhovedet for at gå i behandling. Alkoholikeren har meget svært ved at erkende behovet for behandling samt se sit alkoholmisbrug i øjnene

 

På Behandlingscenter Søby Park er vi velvidende om, at det er en svær tid for dig som pårørende, og at du nødigt vil forværre situationen.

Vi tilbyder at forestå en såkaldt intervention, som går ud på at skabe den fornødne motivation til at gå i behandling for alkoholmisbrug. Begynd aldrig selv på dette uden hjælp – ring først, tlf. 86871224. Et forkert træk kan betyde en spildt mulighed, der måske aldrig opstår igen.

 

Før en eventuel intervention klæder vores dygtige personale dig og andre pårørende på til at håndtere den kommende opgave, og vi vil bistå jer med støtte hele vejen igennem.

En intervention har kun et eneste formål, at skabe motivation til at komme i behandling for alkoholmisbrug. Resten kommer i selve misbrugsbehandlingen.

Vores personale er selv ædru alkoholikere, som har været i samme situation. Det giver os en unik indsigt og en god indgangsvinkel, hvor vi er i stand til at kommunikere i øjenhøjde med den aktive alkoholiker.

 

Sådan behandler vi mod alkoholmisbrug

Der er ikke to patienter, der er ens, hvorfor der aldrig er to behandlingsforløb, der er helt ens.

 

Grundforløbet er baseret på den meget anerkendte Minnesota Model, der er bygget op over Anonyme Alkoholikeres program, kaldet ”De Tolv Trin”. Men vi skræddersyer sideløbende en individuel overbygning til den enkelte patient.

Desuden har vi tilpasset Minnesota Modellen til tidens forhold samt opdateret og udvidet med omfattende terapi i gruppe og individuelt. Denne kombination er særdeles effektiv i forhold til det endelige behandlingsresultat, hvor vi kommer virkelig i dybden.

4 ud af, der gennemgår en alkoholbehandling hos os, kommer ud af deres alkoholmisbrug.

 

Samtidig med at skabe et godt forløb for patienten er vi også nærværende i forhold til at hjælpe dig som pårørende. Vi tager os godt af dig hele vejen, så du får støtte og masser af faglige værktøjer, som kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv samt yde moralsk opbakning for din kære ven.

 

Den rent fysiske behandling af alkoholmisbrug er kun en lille del indledningsvist, da et alkoholmisbrug i høj grad er en psykisk lidelse og besættelse, som kræver en tilbundsgående psykoterapeutisk behandling.

 

Som patient påbegynder man et behandlingsforløb mod alkoholmisbrug ved et rutinemæssigt sundhedstjek, som bliver udført af en af vore dygtige læger. Lægen tager samtidig stilling til abstinensbehandling.

Herefter tager vores dygtige terapeuter og alkoholbehandlere over med den egentlige alkoholafvænning og misbrugsbehandling. Vore behandlere er blandt landets bedste, hvorfor vi tilbyder Danmarks stærkeste behandling for alkoholmisbrug og med de bedste resultater.

 

 

Vores medarbejderstab består af dygtige, certificerede behandlere, som alle nærer stor omsorg for patienten og desuden er meget empatiske og støttende. Vi har en klar målsætning om, at det skal være rart og trygt at blive behandlet for alkoholmisbrug på Behandlingscenter Søby Park, og det bidrager vores medarbejdere helt klart til at opnå.

 

Kompetente, professionelle og nærværende

Vi har de bedste og mest engagerede medarbejdere her på Behandlingscenter Søby Park, således at vi kan tilbyde den absolut bedste behandling for alkoholmisbrug til vore patienter og dig som pårørende.

Vores behandlere er selv ædru alkoholikere og har derfor egenhændig erfaring med alkoholmisbrug. Dette er en meget stor fordel i forhold til indsigt og kommunikation med vore patienter. Vi besidder alle stor ekspertise på vores felt, hvor menneskelige egenskaber og nærvær også har en stor gavnlig effekt på helbredelsen af et alkoholmisbrug.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en pårørende i behandling for alkoholmisbrug?  

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

behandling for alkoholmisbrug

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange pårørende Behandlingscenter Søby Park 

 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.

Behandling for alkoholmisbrug der virker - Behandlingscenter Søby Park

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan 4 ud af 5 konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.