Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN SIKRER DU EN PÅRØRENDE DEN BEDSTE HJÆLP TIL ALKOHOLMISBRUG

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 


 

 

Alkoholisme er et meget ømtåleligt emne for både pårørende til en alkoholiker, men i særdeleshed også for den aktive alkoholiker, som har behov for hjælp til alkoholmisbrug.

 

De fleste har berøringsangst af frygt for at gøre ondt værre, og derfor lader nogle helt være med at tage affære. Sandheden forholder sig oftest sådan, at hvis ikke du som pårørende søger hjælp på alkoholikerens vegne, fortsætter alkoholmisbruget hen imod mistede relationer, skilsmisse, mistet job, ødelagt økonomi og helbred, og oftest en alt for tidlig død.

 

Typisk har den aktive alkoholiker hverken styrke eller tilstrækkelig selvindsigt til at søge hjælp til at komme ud af sit alkoholmisbrug.

Derfor er der heller ikke den fornødne motivation til stede, som er nøgleordet til at få en alkoholiker til succesfuldt at søge hjælp og dermed indgå i en alkoholafvænning og alkoholbehandling. Derfor skal du tage det første skridt og bede om professionel hjælp.

Gør aldrig selv noget uden først at søge professionel bistand til at få alkoholikeren til at acceptere behandling, da det kræver viden og ekspertise at gribe ind.

 

Overvejer du, hvor du skal søge hjælp til alkoholmisbrug på vegne af en ven eller et familiemedlem, kan du besøge os og se, hvordan her ser ud. Vi har til huse i smukke, rolige og harmoniske samt herskabelige omgivelser.

Alt er lyst og venligt, og alle er søde og imødekommende. Få syn for sagen og se, hvordan vi arbejder meget professionelt med hjælp til alkoholmisbrug, men stadig med masser af empati, medmenneskelighed, omsorg og helhjertet fokus på hver eneste patient. Sådan skaber vi de stærkeste og allerbedste resultater!

 

Sammen har vi naturligvis det fælles mål, at din ven skal have hjælp til sit alkoholmisbrug, så han eller hun kan blive rask igen. Faktisk kommer 4 ud af 5 hos os igen tilbage til livet helt uden behov for alkohol.

 

SÅDAN SKABER VI MOTIVATION TIL AT MODTAGE HJÆLP TIL ALKOHOLMISBRUG

 

I langt de fleste tilfælde - det er mere reglen end undtagelsen - har aktive alkoholikere det med at negligere deres eget misbrug, omend slet ikke at kunne se, at der foregår et reelt misbrug.

 

Det emmer ikke ligefrem af en boblende motivation i kroppen, som siger, at der skal hjælp til, for at komme ud af alkoholmisbruget.

Vi har indsigt i samt forståelse for dette scenarie, hvorfor vi tilbyder at rådgive og gerne bistå ved en professionel intervention, hvor vi ganske enkelt griber ind udefra og skaber den nødvendige motivation, som er nøglen til et succesfuldt resultat, når det handler om at få en alkoholiker til at acceptere hjælp til alkoholmisbrug i form af en professionel alkoholafvænning og alkohol­behandling. Begynd aldrig selv på det – ring til os først.

 

Før en intervention forbereder vi os grundigt, da man typisk kun har ét forsøg. Vi er i tæt dialog med jer pårørende, som har søgt hjælp til alkoholmisbrug for vedkommende, således at vi kan få bedst mulig indsigt i den aktive alkoholikers liv og selvdestruktive adfærdsmønster. Vi klæder jer også på til at kunne takle den kommende tid, hvor det er vigtigt, at I er stærke og støtter jeres kære ven.

 

SÅDAN SER VORES HJÆLP TIL ALKOHOLMISBRUG UD

 

Når man som ny patient ankommer her til Behandlingscenter Søby Park, får man skræddersyet et unikt behandlingsprogram, som tager udgangspunkt i den enkeltes behov, baggrund og misbrugsmønster.

Vi har ikke to patienter, der er ens, hvorfor det skaber klart de bedste resultater at arbejde med individuelt tilrettelagte forløb. Vi har også fokus på de pårørende, da det for os er vigtigt, at vi tager os godt af alle hele vejen i behandlingen.

 

Uden en fast ramme og basis i alkoholafvænningen og alkoholbehandlingen går det ikke. Her benytter vi den meget anerkendte Minnesota Model, som grundsten og struktur omkring vores alkoholafvænning og alkoholbehandling. Men hos os har vi udbygget og opdateret Minnesota Modellen med omfattende terapi i gruppe og enkeltvis. Denne kombination har vist sig meget effektiv, når det kommer til at komme ud af et alkoholmisbrug.

 

Samtidig modtager alle patienter undervisning i Anonyme Alkoholikeres program, ”De Tolv Trin”, der basalt set er en beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde og derved slap fri af deres alkohol afhængighed. Grundtanken er, at gør jeg som alkoholiker ligesådan, er der virkelig gode chancer for at slippe fri af afhængigheden. Programmet, ”De Tolv Trin” har vist sig meget effektivt til metal helbredelse af en lang række afhængigheder, herunder alkoholisme, spillemani, spiseforstyrrelser og andet.

 

At få hjælp til alkoholmisbrug er uhyre vigtigt, da det ellers vil fortsætte, typisk med mistede relationer, skilsmisse, mistet job, ødelagt økonomi og helbred, og oftest en alt for tidlig død.

 

LÆGEKONSULTATION OG LÆGENS OPGAVE VED ANKOMST

 

Her på Behandlingscenter Søby Park starter en alkoholbehandling altid med en konsultation ved en af vore faste, erfarne læger, der tager stilling til om patienten i helbredsmæssig henseende er i en tilstand, der gør det forsvarligt at indgå i vores alkoholbehandling, eller om en egentlig hospitalsindlæggelse skal gå forud.

Samtidig tjekker lægen forbrug af fast medicin og mulige kontraindikationer med afrusnings­medicin. Forventede alkoholabstinenser vurderes, og nødvendig medicinsk baseret afrusning ordineres af vores læge. Afrusningen kombinerer vi med en effektiv NADA akupunktur, som modvirker og hæmmer abstinenser.

 

PROFESSIONELLE BEHANDLERE OG HJÆLP TIL MISBRUG

 

På Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi de bedste behandlere. Alle er fagligt stærke, kompetente og kvalificeret til deres job. Vi er selv ædru alkoholikere, og det ser vi som en stor styrke, da det giver os indsigt i den aktive alkoholiker forestillingsverden og gør os bedre i stand til at kunne hjælpe og nå ind til vedkommende samt skabe tillid. Vi har en masse erfaring og ekspertise i forhold til hjælp til alkoholmisbrug, og det gør os til et foretrukket behandlingscenter i Danmark.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

HVORDAN SIKRE MAN DEN BEDSTE HJÆLP TIL ALKOHOLMISBRUG?  

 

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

hjælp til alkoholmisbrug

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

12-trins behandling + terapi 

 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

DERFOR VÆLGER MANGE PÅRØRENDE HJÆLP MOD ALKOHOLMISBRUG PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 

 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.

 

Hjælp til alkoholmisbrug der virker - Behandlingscenter Søby Park

 

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.