Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan skaffer du professionel hjælp til alkoholikere

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

Er du pårørende til en person, der har et åbenlyst problem med alkohol, skal du ikke bare se på, mens det hele bliver værre.

 

Alkoholisme er et meget ømtåleligt emne, som mange har berøringsangst med. Problemet er bare, at den aktive alkoholiker ikke selv søger hjælp, da vedkommende ikke evner at se nøgternt på sin egen situation. Derfor er det op til dig at tage kontakt i første omgang til et professionelt behandlingscenter, som kan bistå dig i den svære opgave med at få en alkoholiker til at acceptere hjælp og misbrugsbehandling.

 

Hjælp til alkoholikere skal ske med udgangspunkt i kærlighed og omsorg, men resolut og med fast hånd, da graven bliver dybere for hver dag, der går uden hjælp.

 

Tag derfor det første indledende skridt og bed om professionel hjælp hos Behandlingscenter Søby Park, så misbruget kan stoppe. Er du i tvivl om, hvilke værdier du skal se efter, når du søger hjælp til alkoholikere, tilbyder vi dig at besøge os først.

Vi er Danmarks absolut bedste behandlingscenter, hvor der bliver ydet værdifuld bistand til pårørende og kyndig hjælp til alkoholikere, der ikke selv kan bekæmpe dæmonerne.

 

Besøg os på Behandlingscenter Søby Park, som ligger i æstetiske, herskabelige og i særklasse smukke omgivelser, der næsten er helende i sig selv.

Her får du fornemmelsen af, hvilket seriøst foretagende vi er, og hvilke menneskelige kvaliteter og hvilken hjælp vi tilbyder. Sammen kan vi få dannet os et billede af, hvad det er for en person og adfærd, vi har med at gøre, samt hvordan vi skal agere, når vi indleder første kontakt til alkoholikeren.

 

Motivation er alfa og omega for at yde hjælp til alkoholikere

Motivation er noget af det vigtigste i forhold til hjælp til alkoholikere. Er motivationen til at gå i behandling ikke til stede, sker der sandsynligvis ikke noget, og vedkommende og familien får det ikke bedre.

Langt størstedelen af alle aktive alkoholikere mener slet ikke, at de har et alkoholproblem, så hvorfor i alverden skal de gå i behandling. Det kræver derfor viden, professionalisme og den rette indgangsvinkel at skabe den motivation, der skal til.

 

Derfor tilbyder vi på baggrund af en dybdegående dialog med dig som pårørende, at vi foretager en intervention, hvor vi med hjælp af de rette værktøjer og indsigt kan komme ind under huden på alkoholikeren og tale i øjenhøjde. Vores behandlere er selv ædru alkoholikere og ved derfor, hvilken situation alkoholikeren befinder sig i. Det bruger vi til vores fordel og har stor succes med at hjælpe alkoholikere og få dem med til at gå motiveret i behandling med henblik på at få et liv helt uden alkohol i fremtiden.

 

Før en eventuel intervention bliver alle pårørende klædt godt på til, hvad der venter forude. En hård og meget vanskelig opgave, hvor der er behov for støtte og sammenhold.

Her på Behandlingscenter Søby Park er vi med jer hele vejen og yder optimal støtte i alle henseender. Sammen kan vi få vedkommende tilbage igen. Men begynd for Guds skyld aldrig selv på en intervention eller lignende. Første kontakt til alkoholikeren skal ske med bistand og instruktion fra en erfaren behandler, som ved, hvordan der skal handles. En fagperson med de rette kompetencer.

 

Unikke patientforløb med vægt på intensiv psykoterapeutisk behandling

Alkoholisme er ikke bare et fysisk fænomen, men i langt større grad en mental afsporing, som udmønter sig i alkoholmisbruget. Hvad der har været årsag til, at man i årevis har begået rovdrift på sin egen krop med et alkoholmisbrug, er noget af det, vi forsøger at finde ind til kernen af her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi skræddersyer alle patientforløb, så de passer til den enkelte. Men i højere grad arbejder vi fremadrettet, hvor hjælp til alkoholikere handler om at ruste dem til at leve fremtiden uden alkohol overhovedet.

 

Vores behandling begynder med en afrusning, som kort fortalt er en tørlægning af alkoholikeren. Ved ankomst til misbrugsbehandling tilses alkoholikeren af en af vore dygtige, fast tilknyttede læger med henblik på at afdække den almene helbredstilstand og evt. forventelige abstinenser.  Til behandling og forebyggelse af abstinenser ordinerer lægen muskelafslappende og let beroligende medicin. Den medicinske behandling suppleres med NADA akupunktur, som er meget effektivt til at dulme abstinenserne og dermed en god start på hjælp til alkoholikere. Tilsammen giver de to behandlingsmetoder en stort set smertefri abstinensbehandling.

 

Den egentlige misbrugsbehandling tager vore uddannede og certificerede alkoholbehandlere sig af. Vi tager afsæt i den velrenommerede Minnesotamodel, som er respekteret for sine fortrinlige resultater. Hos os har vi opdateret og videreudviklet modellen med omfattende og anerkendte terapiformer i gruppe og individuelt. 

Kombinationen har vist sig at være enormt succesfuld hos os. Med Minnesotamodellens principper og omfattende psykoterapi, individuel- og gruppeterapi har vi de absolut bedste forudsætninger for at opnå det klart bedste resultat, som selvfølgelig er en rask patient, som er i stand til at leve livet helt uden alkohol.

 

Professionelle behandlere med mange års erfaring

Alle vores behandlere er dygtige og fagligt stærke folk, som har mange års erfaring med hjælp til alkoholikere. Behandlerne er alle ædru alkoholikere, hvilket vi ser som et meget stort aktiv. Det giver os nogle andre indgangsvinkler, og vi kan kommunikere i øjenhøjde med alkoholikeren i behandling. Denne ekspertise, selv at have gennemlevet et alkoholmisbrug, er ikke til at sætte en pris på, da vi bruger den hver dag i vores daglige virke og omgang med alkoholikere i misbrugsbehandling. Desuden elsker vi vores arbejde, og det påstår vi, at både patienter og pårørende kan mærke. Vi er her for at gøre en forskel.

 

Familieorienteret behandling  

Til vores virkningsfulde misbrugsbehandling hører et program for den nærmeste familie, som uundgåeligt er blevet påført traumer og ofte, ubevidst og uønsket, har fået en indirekte rolle i alkoholmisbruget.

I vores familieprogram får familien løst op for disse traumer, og bliver bevidste og frigjort for rollerne i en familie med alkoholmisbrug. Desuden, når en alkoholiker kommer i misbrugs­behandling, udvikler han sig personligt, og det er vigtigt at familien også kommer i gang med en selvudviklings proces.

 

Omsorgsfuldt personale med stor erfaring

Alle vores medarbejdere er rummelige, empatiske og omsorgsfulde mennesker, der elsker deres job og som altid ønsker det bedste for vores patienter og for dig som pårørende til en alkoholiker. Du kan være helt sikker på, at I får en uovertruffen og menneskekærlig behandling her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for alkoholbehandling.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan får man professionel hjælp til en Alkoholiker?  

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

professionel hjælp til alkoholikere

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange at få professionel hjælp på Behandlingscenter Søby Park 
 

  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp og motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 Professionel hjælp til Alkoholbehandling der virker - Behandlingscenter Søby Park

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan 4 ud af 5 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.