Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN SØGER DU HJÆLP TIL ALKOHOLIKER

 

4 ud af 5 af vore patienter slipper fri af deres misbrug. 

 

Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling på Behandlingscenter Søby Park. 

 

 

At være alkoholiker er en ganske alvorlig sygdom med en tilhørende selvdestruktiv adfærd, som over tid får fatale konsekvenser. Der kun minimal mulighed for at slippe fri af afhængigheden uden professionel hjælp.

Det er et svært emne for både den aktive alkoholiker, men bestemt også for dig som pårørende. Det er vanskeligt og smertefuldt for dig at se til, mens det hele bliver værre og værre – og det bør du heller ikke, selvom sygdommen stort set altid er kendetegnet ved benægtelse og bagatellisering. Først når det som regel er for sent, indser alkoholikeren selv behovet for hjælp.

Men med den rette, professionelle hjælp er der håb. Der skal derfor gøres noget, mens tid er, og det er op til dig i første omgang at søge hjælp til den aktive alkoholiker.

Før der kan ske en egentlig behandling af en alkoholiker, er DU sandsynligvis nødt til at gøre noget. Dvs. DU må på en eller anden måde tage initiativ og gribe ind!

Den aktive alkoholiker evner typisk ikke at se nøgternt på sit eget misbrug og har hverken vilje eller evne til at række hånden ud efter hjælp. Derfor hviler opgaven i første omgang på dine skuldre, da misbruget ellers vil fortsætte. Vi tilbyder derfor at hjælpe dig og din kære ven eller familiemedlem. 

 

 

FORBESØG

 

For dig som pårørende tilbyder vi, at du kan komme på besøg hos os, før du beslutter dig for, om du vil forsøge at hjælpe din kære ven i en alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park. Her kan du selv fornemme, hvor smukt og rart her er at være, samt få et indblik i, hvem vi er som personer og som professionelle behandlere.

Vi har virkelig gode resultater, da 4 ud af 5 patienter kommer succesfulde igennem vores alkoholbehandling og efterfølgende er i stand til at leve livet helt uden alkohol, vel at mærke så det er alkoholikerens eget valg, og et valg alkoholikeren er godt tilfreds med. Vi arbejder på det mentale plan - at tørlægge kroppen, er den mindste del af behandlingen. Søger du hjælp til en alkoholiker, er Behandlingscenter Søby Park stedet, hvor du får den bedste behandling.

Forud for et eventuelt behandlingsforløb hos os med hjælp til en alkoholiker, har vi en tæt dialog med dig for at få indsigt i den aktive alkoholikers liv og adfærd. Sammen med dig kan vi komme den pågældende alkoholiker til undsætning med professionel hjælp som virker.

 

 

MOTIVATION ER NØGLEORDET FOR SUCCESFULD HJÆLP TIL EN ALKOHOLIKER

 

En aktiv alkoholiker er udpræget tilbøjelig til at benægte eller bagatellisere sit misbrug af alkohol. Derfor er der heller ikke motivation til stede for at modtage hjælp, som er ekstremt vigtigt, før vi kan opnå succes med at hjælpe en alkoholiker i en behandling.

Da vi har forståelse og indsigt i alkoholikerens og også din situation som pårørende, tilbyder vi vores ekspertise, hvor vi kan instruere og bistå med en såkaldt "INTERVENTION", der har til formål at skabe den fornødne motivation, der skal til for at få en alkoholiker til at tage i alkoholbehandling og dermed modtage hjælp.

Før en intervention klæder vi dig og andre pårørende på til at tackle de kommende udfordringer, så I er godt rustet til at kunne motivere og støtte vedkommende i at acceptere at modtage hjælp til sit alkoholmisbrug. Her får vi også et bedre kendskab til den person, vi skal motivere, således at vi har indsigt i personens alkoholmisbrug, før vi begynder.

Vi fraråder på det kraftigste, at man selv forsøger at overtale den aktive alkoholiker til en alkoholbehandling uden forudgående instruktion og hjælp fra professionelle, da den mindste fodfejl kan betyde, at muligheden ryger i vasken – og det kan være fatalt og forværre situationen. Søg derfor professionel hjælp fra start, dvs. allerede når du gør dig dine første overvejelser om hjælp til en alkoholiker.

Vi har de kompetencer, der skal til for at yde hjælp til en alkoholiker, og vi har særdeles god erfaring og succes med at motivere folk til at acceptere at komme i alkoholbehandling, hvor vi kan yde den rette hjælp til en alkoholiker på baggrund af de bedste forudsætninger.

Vore behandlere er selv ædru alkoholikere, hvorfor de har en unik indsigt i, hvilken situation og forestillingsverden den aktive alkoholiker befinder sig i. Derfor er vi også i stand til bedre at yde hjælp til en alkoholiker og at kommunikere i øjenhøjde med alkoholikere, da vi selv har været i samme situation.

 

 

SÅDAN GIVER VI DEN BEDSTE HJÆLP TIL EN ALKOHOLIKER - MINNESOTAMODELLEN ER GRUNDSTENEN

 

På Behandlingscenter Søby Park arbejder med unikke og individuelle behandlingsforløb til den enkelte alkoholiker.

Men et fundament i behandlingen er altid nødvendigt for at opnå et godt resultat. På Behandlingscenter Søby Park hedder grundstenen i behandlingen Minnesota Modellen, der bygger på Anonyme Alkoholikeres ”De Tolv Trin”, som er en trinvis beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde og derved slap fri af deres alkoholmisbrug.

I modsætning til andre behandlingscentre ”nøjes” vi i vores hjælp til en alkoholiker ikke med Minnesota Modellen i sin grundform, men vi har yderligere opdateret og udvidet modellen med omfattende og intensiv psykoterapi i gruppe og enkeltvis. Denne kombination er meget effektiv, både i selve processen med at blive ædru og mht at afdække hindringer for en ædru livsstil og blive rustet med forebyggende tilbagefaldsstrategier.

 

 

SÅLEDES FOREGÅR VORES HJÆLP TIL EN ALKOHOLIKER I ALKOHOLBEHANDLING – FYSISK OG PSYKISK

 

Her hos os er der aldrig to patienter, der er ens. Derfor skræddersyer vi i vores hjælp og vores alkoholbehandling et unikt program til den enkelte.

Vi tilbyder ikke alene kun hjælp til alkoholikere - vi har hele tiden også øje for dig som pårørende, hvor vi tager os godt af dig og alle andre, der støtter jeres kære ven igennem behandlingsforløbet og efterfølgende. Vi bistår jer hele vejen gennem forløbet. Vi tager os godt af dig fra start til slut, hvor vi løbende støtter dig efter behov og giver dig nogle vigtige værktøjer til bearbejdning af traumer, og som kan hjælpe dig igennem den svære tid.

Vores alkoholbehandling starter med en kort, indledende fysisk behandling, dvs. lægeordineret afrusning med muskelafslappende og let beroligende medicin, som den nye patient får straks ved ankomst i forbindelse med konsultation ved en af vore faste læger. Den medicinske behandling kombinerer vi med såkaldt NADA akupunktur, som er særlig virksomt ved forebyggelse af abstinenser.

Herefter tager vore dygtige alkoholbehandlere over med omfattende hjælp til din alkoholiker i form af intensiv psykoterapi og undervisning i blandt andet sygdomsforståelse og tilbagefaldsstrategier.

Vore alkoholbehandlere har relevante misbrugs- og terapeutiske uddannelser, som sikrer, at vi kan tilbyde den bedste behandling.

Søger du efter hjælp blandt behandlingssteder i Danmark, og vil finde det allerbedste sted, hvor behandlerne er dybt engagerede, omsorgsfulde og nærværende mennesker med helhjertet fokus på hver eneste patient og familien, er vi her på Behandlingscenter Søby Park stedet, hvor vi tilbyder Danmarks absolut bedste alkoholbehandling.

 

 

KOMPETENTE FOLK MED MASSER AF ERFARING

 

Behandlingscenter Søby Park er et af de allerbedste behandlingshjem for alkoholikere. Vi tilbyder dygtige behandlere, ædru alkoholikere med faglige uddannelser, og som egenhændigt har erfaring med alkoholmisbrug gennem mange år. Vi bruger vore egne erfaringer med misbrug og ser det generelt som et aktiv, da det giver os en unik indsigt i den aktive alkoholikers forestillingsverden samt giver os mulighed for at møde vore patienter i øjenhøjde.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

 

HVORDAN SØGER MAN HJÆLP TIL EN ALKOHOLIKE?  

 

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

søge hjælp til alkoholiker

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

 

DERFOR VÆLGER MANGE VORES HJÆLP TIL ALKOHOLIKERE

 

 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.

 

Hjælp til alkoholiker der virker - Behandlingscenter Søby Park 

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.