Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Rådgivning på telefon er gratis, anonymt og uforpligtende. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan søger du hjælp til alkoholiker

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være alkoholiker er en ganske alvorlig sygdom med en tilhørende selvdestruktiv adfærd, som over tid får fatale konsekvenser. Der er næppe mulighed for at slippe fri af afhængigheden uden professionel hjælp til alkoholiker.

 

Det er et svært emne for både den aktive alkoholiker, men bestemt også for dig som pårørende. Det er vanskeligt og smertefuldt for dig at se til, mens det hele bliver værre – og det bør du heller ikke, selvom sygdommen stort set altid er kendetegnet ved benægtelse og bagatellisering. Først når det som regel er for sent, indser alkoholikeren selv behovet for hjælp.

 

Men med den rette, professionelle hjælp til alkoholiker er der håb. Der skal derfor gøres noget, mens tid er, og det er op til dig i første omgang at søge hjælp til den aktive alkoholiker.

 

Før der kan ske en egentlig behandling og hjælp til en alkoholiker, er DU sandsynligvis nødt til at gøre noget. Dvs. DU må på en eller anden måde tage initiativ og gribe ind!

Den aktive alkoholiker evner typisk ikke at se nøgternt på sit eget misbrug og har hverken vilje eller evne til at række hånden ud efter hjælp. Derfor hviler opgaven i første omgang på dine skuldre, da misbruget ellers vil fortsætte. Vi tilbyder derfor at hjælpe dig og din kære ven eller familiemedlem.

 

For dig som pårørende tilbyder vi, at du kan komme på besøg hos os, før du beslutter dig for, om du vil forsøge at hjælpe din kære ven i en alkoholbehandling her på Behandlingscenter Søby Park. Her kan du selv fornemme, hvor smukt og rart her er at være, samt få et indblik i hvem vi er som personer og som professionelle behandlere.

Vi har virkelig gode resultater, da 4 ud af 5 patienter kommer succesfulde igennem vores hjælp til alkoholiker og er i stand til efterfølgende at leve et liv helt uden alkohol. Søger du hjælp til en alkoholiker, er Behandlingscenter Søby Park stedet, hvor du får den bedste behandling.

 

Forud for et eventuelt behandlingsforløb og hjælp til alkoholiker hos os, tager vi en tæt dialog med dig for at få indsigt i den aktive alkoholikers liv og adfærd. Sammen med dig kan vi komme den pågældende til undsætning med professionel hjælp til alkoholiker, som virker.

 

Motivation er nøgleordet for succesfuld hjælp til alkoholiker

En aktiv alkoholiker er udpræget tilbøjelig til at bagatellisere sit misbrug af alkohol. Derfor er der heller ikke motivation til stede for at modtage hjælp til alkoholiker, som er ekstremt vigtigt, før vi kan opnå succes med hjælp til en alkoholiker. Da vi har stor forståelse og indsigt i alkoholikerens og også din situation som pårørende, tilbyder vi vores ekspertise, hvor vi kan instruere og bistå med en såkaldt intervention, der har til formål at skabe den fornødne motivation, der skal til for at yde hjælp til en alkoholiker.

 

Før en intervention klæder vi dig og andre pårørende på til at tackle de kommende udfordringer, så I er godt rustet til at kunne motivere og støtte vedkommende i at acceptere at modtage hjælp til sit alkoholmisbrug. Her får vi også et bedre kendskab til den person, vi skal motivere, således at vi har indsigt i personens misbrugsforhold, før vi begynder.

Vi fraråder på det kraftigste, at man selv begynder at indlede kontakten til den aktive alkoholiker uden forudgående instruktion og hjælp fra professionelle, da den mindste fejl kan betyde, at vi mister chancen – og det kan være fatalt og forværre situationen. Søg derfor professionel hjælp fra start, dvs. allerede når du gør dig dine første overvejelser om hjælp til alkoholiker.

 

Vi har de kompetencer, der skal til for at yde hjælp til alkoholiker, og vi har særdeles god erfaring og succes med at motivere folk til at acceptere at komme i alkoholbehandling, så vi kan yde hjælp til alkoholiker på baggrund af de bedste forudsætninger.

Vore behandlere er selv ædru alkoholikere, hvorfor de har en unik indsigt i, hvilken situation den aktive alkoholiker befinder sig i. Derfor er vi også i stand til bedre at yde hjælp til alkoholiker og at kommunikere i øjenhøjde med alkoholikere, da vi selv har været i samme situation.

 

Sådan giver vi den bedste hjælp til alkoholikere

Her på Behandlingscenter Søby Park arbejder med unikke behandlingsforløb til den enkelte baseret på viden og undersøgelse af patienten.

 

Men et fundament i behandlingen hjælp til alkoholiker er altid nødvendigt for at opnå et godt resultat. På Behandlingscenter Søby Park hedder fundamentet i hjælp til alkoholiker Minnesota Modellen, der bygger på Anonyme Alkoholikeres ”De Tolv Trin”, som er en trinvis beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde og derved slap fri af deres alkoholmisbrug.

I modsætning til andre behandlingscentre ”nøjes” vi i vores hjælp til alkoholiker ikke med Minnesota Modellen i sin grundform, men vi har yderligere opdateret og udvidet modellen med omfattende og intensiv psykoterapi i gruppe og enkeltvis. Denne kombination er meget effektiv, både i selve processen med at blive ædru og mht at afdække hindringer for en ædru livsstil og blive rustet med forebyggende tilbagefaldsstrategier.

 

Således foregår vores hjælp til alkoholiker og alkoholbehandling – fysisk og psykisk

Her hos os er der aldrig to patienter, der er ens. Derfor skræddersyer vi i vores hjælp til alkoholiker og vores alkoholbehandling et helt unikt program til den enkelte, hvilket gør os til et rigtig godt sted at arbejde med sin alkoholisme.

 

Vi tilbyder ikke alene hjælp til alkoholiker - vi har hele tiden også øje for dig som pårørende, hvor vi også tager os godt af dig og alle andre, der støtter jeres kære ven igennem behandlingsforløbet og efterfølgende. Vi bistår jer hele vejen gennem forløbet. Vi os godt af dig fra start til slut, hvor vi løbende støtter dig efter behov og giver dig nogle vigtige værktøjer, til bearbejdning af traumer, og som kan hjælpe dig igennem den svære tid.

 

 

Vores hjælp til alkoholiker og alkoholbehandling starter med en kort, indledende fysisk behandling, dvs. lægeordineret afrusning med muskelafslappende og let beroligende medicin, som den nye patient får straks ved ankomst i forbindelse med konsultation ved en af vore faste læger. Den medicinske behandling kombinerer vi med såkaldt NADA akupunktur, som er særlig gavnligt ved forebyggelse af abstinenser.

 

Herefter tager vore dygtige alkoholbehandlere over med omfattende hjælp til alkoholiker i form af intensiv psykoterapi og undervisning i blandt andet sygdomsforståelse og tilbagefaldsstrategier.

Vore alkoholbehandlere har relevante misbrugs- og terapeutiske uddannelser, som sikrer, at vi kan tilbyde den bedste behandling og hjælp til alkoholiker.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park anvender vi som grundsten den meget anerkendte Minnesota model, som tager udgangspunkt i Anonyme Alkoholikeres program, ”De Tolv Trin”. Men i modsætning til andre behandlingssteder for alkoholiker nøjes vi ikke med standardmodellen for en Minnesota behandling.

På Behandlingscenter Søby Park har vi yderligere opdateret og udvidet Minnesota Modellen med omfattende, intensiv psykoterapi i vores hjælp til alkoholiker, da vi af egen erfaring ved, at det er en meget effektiv vej til et godt resultat og fremtidig forebyggelse af tilbagefald.

 

Søger du efter hjælp til alkoholiker blandt behandlingssteder i Danmark, og vil finde det allerbedste sted, hvor behandlerne er dybt engagerede, omsorgsfulde og nærværende mennesker med helhjertet fokus på hver eneste patient, er vi her på Behandlingscenter Søby Park det sted, hvor vi tilbyder Danmarks absolut bedste alkoholbehandling.

 

Kompetente folk med masser af erfaring

Her på Behandlingscenter Søby Park er vi et af de allerbedste behandlingshjem med hjælp til alkoholiker. Vi tilbyder dygtige behandlere, med faglige uddannelser og som egenhændigt har erfaring med alkoholmisbrug gennem mange år. Vi bruger vore egne erfaringer med misbrug og ser det generelt som et aktiv, da det giver os en unik indsigt i den aktive alkoholikers forestillingsverden samt giver os mulighed for at møde vore patienter i øjenhøjde. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Optimal alkoholbehandling på basis af mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige til at få afhængige ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkohol afrusning og alkoholbehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til livet og en normal hverdag.
 • Vi nærer stor omsorg, respekt og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi møder i øjenhøjde.
 • Behandlingscenter Søby Park yder den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Professionelle og samtidig medmenneskelige, trygge og herskabelige rammer, hvor den enkelte bliver klædt på til et liv uden alkohol og til at stå på egne ben. 

 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.