Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

TRAMADOL OG ALKOHOL

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres alkoholmisbrug. 

- Ring TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan man kommer ud i alkoholbehandling.

 
 

 

Hvad er tramadol?

Tramadol er et morfinlignende stof som findes i visse smertestillende medicinpræparater. Disse præparater forhandles under navne som Tradolan, Dolol, Nobligan og Madolgin. Tramadol bruges til at lindre kroniske smerter af moderat til stærk karakter.

 

Hvorfor skal man ikke blande tramadol med alkohol?

Man skal ikke blande tramadol med alkohol, da alkohol forstærker den sløvende virkning af tramadol. Det gælder for alle former for medicin med en rød trekant på, at det ikke bør blandes med alkohol.

 

Alkohol og tramadol øger risikoen for et misbrug

Både som aktiv og som ædru alkoholiker bør man undgå et stof som tramadol. Som aktiv alkoholiker fordi man ikke må indtage alkohol samtidig med at man behandles med et tramadol præparat, og som ædru alkoholiker fordi det øger risikoen for at udløse den gamle trang til alkohol. Da tramadol aktiverer de samme receptorer i hjernen som alkohol, er der risiko for at det udløser drikketrang hos den ædru alkoholiker.

 

 

Sådan kan du komme ud af et tramadol og alkoholmisbrug

Den mest effektive form for behandling af både alkohol- og medicinmisbrug er en såkaldt Minnesotabehandling, som er en døgnbehandling med specialuddannede behandlere. Der er stort set ingen der kan løse problemet selv, når de først sidder fast i stofafhængigheden. Derfor kræver det kvalificeret professionel hjælp at komme ud af det. Behandlingscenter Søby Park tilbyder en sådan professionel behandling.

 

Kom i behandling for både medicin- og alkoholmisbrug her

Behandlingscenter Søby Park har vi stor erfaring med at hjælpe patienter af med både alkoholmisbrug og afhængighed af stoffer som tramadol. Mange patienter har haft et blandingsmisbrug af alkohol og piller, når de bliver indlagt. Vores behandling tager hånd om begge former for afhængighed. Ved et blandingsmisbrug er behandlingsforløbet som regel længere end ved ”ren” alkoholisme.

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 

DERFOR VÆLGER MANGE PÅRØRENDE AT KOMME I ALKOHOLBEHANDLING PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkohol misbrugsbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkohol misbrugsbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædrulighed.
  • 7-8 ugers intensiv og effektiv alkohol misbrugsbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere alkoholmisbrugeren til at gå straks i behandling for sit alkoholmisbrug.

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, der blander Tramadol og alkohol, som har behov for behandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.