Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Valget af det rigtige behandlingscenter gør en stor forskel

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være alkoholiker er en sygdom på lige fod med mange andre sygdomme, som kræver behandling på et professionelt behandlingscenter.

Det er dog langt fra altid lige nemt at få en aktiv alkoholiker i alkoholbehandling, da vedkommende typisk vil benægte og negligere sit misbrug og ikke kan erkende, at han eller hun har behov for hjælp. Alkoholisme er en alvorlig lidelse, som er direkte destruktiv og skadelig for både alkoholikeren og dennes familie.  

Forudsætningen for en succesfuld alkoholafvænning og alkoholbehandling er et optimalt behandlingscenter, som har både de perfekte rammer, sikre procedurer og de rette medarbejdere med de fornødne og helt afgørende kompetencer. Alle dele har vi til fulde på Behandlingscenter Søby Park.

Miljøet på et behandlingscenter for alkoholikere er altafgørende for, om patienten får de optimale vilkår, som vedkommende behøver for at kunne føle sig på rette sted og ikke føler sig fejlplaceret eller ”anbragt”. Derfor har valget af behandlingscenter stor indflydelse på, om et behandlingsforløb kommer til at forløbe succesfuldt eller ej.

Glem alt om et luvslidt ”drankerhjem” med en flok sutter og bumser, når talen falder på Behandlingscenter Søby Park – vi kan stå 100 % inde for, at vi er det absolut bedste behandlingscenter i Danmark med i særklasse smukke og unikke lokaler og omgivelser.

Her på Behandlingscenter Søby Park modtager vi heller ikke kommunalt henviste klienter eller narkomaner. Vore patienter er alle helt almindelige mennesker, stort set alle med hjem, familie og job i behold, men det hele er lige ved at ramle for dem på grund af alkoholmisbruget.

På Behandlingscenter Søby Park har vi stor succes med at få rigtig mange alkoholikere ud på den anden side, hvor de i dag lever et liv uden alkohol. Hele 4 ud af 5 der gennemfører et forløb på vores behandlingscenter, får succes med at kvitte alkoholen - og det er vi stolte af. Vi har de rammer og personale, der skal til for at opnå de bedste resultater. Kvalitet og resultater hænger altid sammen. 

 

Se Behandlingscenter Søby Park før du vælger

Er du pårørende til en alkoholiker, og har behov for resolut stillingtagen og handling, så har du altid mulighed for at komme og se Behandlingscenter Søby Park, før du vælger. Her kan du danne dig et indtryk af, hvordan vores behandlingscenter fungerer samt føle og mærke stemningen og miljøet.

Det er en stor tillidssag at overlade ansvaret for en person i hænderne på andre, men vi kan forsikre dig om, at vi er et seriøst og yderst professionelt behandlingscenter, som også har stor indsigt og forståelse for din situation som pårørende.

Det er netop op til dig som pårørende at tage det første skridt, da den aktive alkoholiker ikke har den selvindsigt og selverkendelse, der skal til for selv at opsøge et behandlingscenter for at gå i alkoholbehandling.

Gør derfor noget ved problemet nu og tag det første skridt. Ellers fortsætter nedturen med stor sandsynlighed. I samråd med os på Behandlingscenter Søby Park kan du drøfte, hvad der skal til, før det kan lykkes at få vedkommende i alkoholbehandling og være motiveret til at gøre det. 

 

Personale 

Her på Behandlingscenter Søby Park forestår vore veluddannede og certficerede behandlere den egentlige alkoholafvænning og alkoholbehandling, mens staben af 3 faste lægekonsulenter er ansvarlige for alt lægefagligt, herunder ordination og iværksættelse af betryggende, medicinsk baseret afrusning. Denne kombination sikrer fokus og sikkerhed i alle forhold. 

Som noget helt specielt for danske behandlingshjem er vore dygtige og certificerede terapeuter tilgængelige for patienterne døgnet rundt, hvis særlige og akutte behov opstår. Sammenholdt med vores relativt lille størrelse med max. 12 patienter ad gangen, betyder det overskuelighed og tryghed for alle samt helhjertet opmærksomhed og fokus på hver eneste patient. 

Udover at vi tilbyder en optimal alkoholafvænning og dybdegående alkoholbehandling med en succesrate nær de 80%, byder ingen andre behandlingscentre på så trygge, unikke og tiltalende rammer, som vi har på Herregården Søbygaard - de er virkelig i særklasse indenfor alkoholbehandling i Danmark - vel at mærke uden vi er dyrere end andre steder. 

 

Motivation og intervention

Her på Behandlingscenter Søby Park er vi fuldt engagerede og indsigtsfulde. Vore behandlere er selv ædru alkoholikere og ved derfor, hvad det er, man skal igennem som patient på et behandlingscenter. Derfor ved vi også, at det kræver motivering af alkoholikeren og dedikation at acceptere at indgå i et behandlingsforløb på et behandlingscenter, og det er her, vores mange kompetencer især kommer til udtryk.

Vi tilbyder at instruere og hjælpe med en intervention, som går ud på at motivere alkoholikeren til at gå frivilligt i behandling på Behandlingscenter Søby Park. Det sker via en dialog i øjenhøjde med den aktive alkoholiker, og beror på stor empati og forståelse. Du må aldrig selv påbegynde en intervention uden professionel hjælp og instruktion, da et mislykket forsøg kan være fatalt. Ring før du gør noget som helst. Tlf. 8687 1224.

Forud for en eventuel intervention har du dybdegående samtale med vore engagerede og dygtige behandlere på Behandlingscenter Søby Park. Vi har de bedste læger og behandlere, som har mange års erfaring inden for alkoholisme, og det er en uvurderlig viden, som vi arbejder med, når vi indleder en intervention for at skabe motivation. Vi hjælper jer hele vejen og støtter jer med, hvad end I må have brug for i en svær opgave.  

 

Unikt behandlingscenter med individuelle forløb

Der er aldrig to patienter, der er ens. Derfor er der heller aldrig to behandlingsforløb, der er ens på Behandlingscenter Søby Park.

Vi er meget omhyggelige i vores tilgang til vore patienter, hvorfor vi udover det grundlæggende tilrettelægger individuelle forløb til hver enkelt patient. Vi er et helt unikt behandlingscenter, som evner at være nærværende og empatiske i vore arbejdsprocesser. Vi har en menneskelig tilgang, fordi vi er mennesker, der engang har været i samme situation. Derfor er Behandlingscenter Søby Park helt unikt.

Med stor omtanke for det følelsesregister, man gennemlever som pårørende, klæder vi jer på til at tackle situationen bedst muligt. For os at se handler det ikke udelukkende om patienten, men i den grad også om dig som pårørende. Derfor bliver du udstyret med nogle redskaber før forløbet, så du selv er mere modstandsdygtig og har den fornødne indsigt i alkoholismens natur. 

 

Fysisk og mental behandling

At være alkoholiker er ikke kun en fysisk skadelig handling. Der er langt hen ad vejen et mentalt aspekt, som bunder i noget dybere, som man er nødt at have indsigt i og forståelse for, før en alkoholbehandling kan blive en succes. Derfor er det både en fysisk og en mental behandling vi arbejder med her på vores behandlingscenter.

Den fysiske del tager afsæt i en såkaldt, indledende afrusning, ordineret af vore læger og som er en medicinsk baseret behandling. Denne bliver kombineret med NADA akupunktur, som har dokumenteret gavnlig effekt på særligt abstinenser.

Den psykoterapeutiske del, som er den egentlige alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park, tager vore specialuddannede og certificerede terapeuter og alkoholbehandlere sig af, og den beror på dybdegående samtaler med patienten, undervisning, foredrag, og relevante film, som tager udgangspunkt i den velansete Minnesota Model.  

Minnesota Modellen har vist sig at være særdeles succesfuld, og her på Behandlingscenter Søby Park har vi opdateret den og taget den til et nyt niveau med mere omfattende psykoterapi. Der er konstant fokus på behandlingen med psykoterapi, som vi anvender sammen med introduktion og undervisning i Anonyme Alkoholikeres program, som kaldes De Tolv Trin.

Individuel terapi og gruppeterapi er helt essentielt i genopbygning af psyken hos alkoholikeren, så han eller hun altid i fremtiden har egne ressourcer at støtte sig op ad.

På Behandlingscenter Søby Park kommer vi sammen til bunds i, hvad der har været årsag til alkoholmisbruget og kan på den måde optimere vores chancer for at få patienten helskindet og rask ud på den anden side. 

 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • På Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi en optimal alkoholbehandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få alkoholikere ud af deres misbrug.
 • Vi har stor succes med vores behandling, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal bekæmpes.
 • Vi nærer stor omsorg og empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere. Oplev et trygt og behageligt hjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv på den anden side uden alkohol og en dag kan stå på egne ben.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker 

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage - 

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym. 

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

  Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage - 

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.