Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

Hvad koster en alkoholbehandling

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Behandlingscenter Søby Park tilbyder kvalitetsbehandling med virkeligt gode resultater, samt de mest inspirerende og i absolut særklasse tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

Alkoholbehandling som døgnbehandling foregår kun på privat basis i Danmark. Derfor skal man regne med selv at betale, evt. via en privat sundhedsforsikring.

 

Vores pris for en alkoholbehandling er ikke hemmelig og selvom udgangspunktet er et 5-6 ugers ophold, er det ofte individuelt, hvor længe man skal være hos os, og er der særlige ressourcer, som der skal sættes ind med, påvirker det naturligvis også varigheden. Vi har derfor brug for flest mulige oplysninger omkring den eventuelle nye patient, før det vil være forsvarligt at oplyse den konkrete pris.

 

Derfor, bør du ringe til os på 86871224, hvor vi kan oplyse nærmere om priser – vores tlf. er åben fra kl. 07.00 til kl. 23.00 alle dage, året rundt, også på helligdage.

PRIVAT BEHANDLING

 

Uden vi skal opfattes eller sammenlignes med et egentligt sygehus fungerer Alkohol Behandlingscenter Søby Park i princippet på samme måde som et privathospital, og selvom vi har en fast stab af læger, er vi specialiseret i afhængigheds- og misbrugsbehandling, som ledes og forestås af veluddannede terapeuter, som selv er kommet fri af et misbrug for år tilbage med hjælp fra den behandlingsform, vi tilbyder. 

Vores behandling er som sådan et tilbud helt på privat basis, hvor patienten må påregne selv at skulle betale for opholdet.

En fordel er, at vi kun helt undtagelsesvist har venteliste, og når det en sjælden gang sker, er der kun tale om meget få dage. 

 

OFFENTLIGT BETALT BEHANDLING

 

Imidlertid sker det, at det offentlige system henviser til behandling på en privat døgninstitution med Minnesota behandling, men det er mere undtagelsen end reglen, og en skriftlig bevilling fra hjemkommunen SKAL altid foreligge før indlæggelse på et privat behandlingscenter kan ske.

Behandlingscenter Søby Park tager kun privat- og forsikringsbetalte patienter i behandling. 

 

ARBEJDSGIVERBETALT BEHANDLING

 

Ofte ser vi, at en arbejdsgiver betaler helt eller delvist. For virksomheden er betalingen fradragsberettiget og medarbejderen beskattes ikke. Reglen gælder også enkeltmandsvirksomheder. 

 

BETALING VIA SUNDHEDSFORSIKRING

 

Rigtig mange virksomheder og privatpersoner har i dag tegnet såkaldte sundhedsforsikringer, som dækker alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park. En mulighed er også at søge sit fagforbund eller måske en personalekasse om tilskud eller evt. lån.

 

SYGEMELDING – LÆGEERKLÆRING

 

Vore patienter sygemeldes fra arbejdet ved indlæggelsen. Dette tager vores læger sig af, ligesom vi sørger for lægeerklæring til arbejdsplads og evt. kommune i forbindelse med udbetaling af sygedagpenge eller arbejdsgivers refusion heraf.
For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at arbejdsgiver i denne forbindelse ikke har krav på at få selve sygdommen oplyst, kun at patienten er sygemeldt og i hvor lang tid – dette blot til orientering såfremt indlæggelse ønskes at ske anonymt, hvilket er muligt. 

BEHANDLINGENS INDVIRKNING:

 • Ophører med at indtage alkohol
 • Får klar besked af lægen
 • Begynder igen at spise
 • Møder andre afhængige
 • Lærer at alkoholisme er en sygdom
 • Deltager i terapigruppe
 • Har samtaler med terapeut
 • Opdager nye sider af sig selv
 • Større tilfredshed for hver dag
 • Ser lyst på fremtiden
 • Livsglæde og arbejdsglæde
 • Positive holdninger til andre
 • Får selvrespekten tilbage
 • Får øjnene op for andre værdier
 • Nye interesser dukker op
 • Begynder at sætte nye mål
 • Møder andre familier på familiekursus
 • Familien får indblik i sygdommen
 • Familien forstår sygdommen
 • Familien får talt ud om problemerne

OPTAGELSE AF LÅN

 

Lån hos familie, i bank eller realkreditinstitut er også en mulig løsning. Især hos familie, men bestemt også i mange banker møder man langt større forståelse for vigtigheden af at hjælpe med det økonomiske i forbindelse med behandling, end man umiddelbart skulle tro. 
Det er i bund og grund hele familiens velfærd og alkoholikerens fortsatte indtjenings- og arbejdsevne, der står på spil – det er forhold, som en bankmand kan forholde sig til. Men vær åben og ærlig om, hvad formålet med lånet er.

Sammenlignet med, hvad en fortsat afhængighed koster – direkte og indirekte – vil en succesfuld behandling under alle omstændigheder levne rigelig plads og overskud til at forrente og afdrage et lån over et meget overskueligt tidsrum.

Når alt kommer til alt er selvbetalingen en yderligere, motiverende faktor for alkoholikeren til at arbejde på et godt resultat af behandlingen.

Hertil kommer økonomien i de menneskelige / familiemæssige omkostninger ved et fortsat misbrug. Ofte er eneste alternativ til behandling en skilsmisse, som bestemt har stor og negativ indflydelse på hele familien, også i økonomisk henseende. 

 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

Behandling på Behandlingscenter Søby Park

Ifølge Sundhedsstyrelsen dør ca. hver 20. dansker af alkoholrelaterede sygdomme. For 60 år siden døde kun hver 50. dansker efter for meget druk. Hver dansker drikker gennemsnitligt ca. 11,5 liter ren alkohol om året. Forbruget lå i 1960´erne på 5 liter per person over 14 år - en markant stigning.


Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp. De kommunale alkoholambulatorier, med dagbehandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%.


Gennem en alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park bliver knap 80% stabilt ædru, fysisk og mentalt. 

 

FAKTA OM HVORFOR MANGE VÆLGER BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.


Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.

 

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega behov for alkoholbehandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.