Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN FINDER DU DET BEDSTE ALKOHOL BEHANDLINGSCENTER

 

4 ud af 5 af vore patienter lægger misbruget bag sig. 

Ring NU på TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling hos os.

 

SUND FORNUFT OG ERKENDELSE AF MULIGHEDERNE I ET LIV UDEN ALKOHOL BLOKERES HOS EN ALKOHOLIKER AF BENÆGTELSE OG BAGATELLISERING AF, AT ALKOHOLMISBRUG ER BLEVET ET ALVORLIGT OG LIVSTRUENDE PROBLEM. 

Resultatet er, at en alkoholiker kun undtagelsesvist selv opsøger professionel hjælp i form af kontakt og indlæggelse på et behandlingscenter. Langt de fleste alkoholikere kommer kun på behandlingscenter efter krav fra en arbejdsgiver eller familien, og da kun modstræbende og modvilligt.

Normalt ved enhver jo, at et helbredsproblem kræver hjælp fra professionel side. Men med sygdommen alkoholisme er det karakteristisk anderledes – man vil bare IKKE have hjælp!

 

DET ER NATURLIGVIS MULIGT AT BESØGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK UFORPLIGTENDE FORUD FOR EN ENDELIG BESLUTNING.

Sammen kan vi drøfte mulighederne i en alkoholbehandling i modsætning til fortsat drikkeri.

Det er dog vigtigt for et positivt resultat, at der er et konkret mål med besøget, og at vi derfor forinden får mulighed for at forberede alkoholikerens familie på et optimalt forløb. Ring derfor inden du gør noget som helst – TLF. 86 87 12 24 svarer fra kl. 7 til 23, spørg efter Steen Beck.  

 

INTERVENTION - VI TILBYDER KONKRET HJÆLP TIL AT MOTIVERE OG OVERTALE FAMILIENS ALKOHOLIKER TIL AT KOMME I BEHANDLING.

Som familie har I sikkert oplevet, at al tale om hjælp til alkoholmisbrug med en alkoholiker, er som at slå vand på en gås!

I bedste fald, er I blevet mødt med løfter om bod og bedring; men mere sandsynligt er det, at I er blevet mødt med benægtelse, måske endda vrede og direkte løgne omkring drikkeriet.

At trænge ind til en alkoholiker er en opgave for en professionel, såkaldt interventionist, der kan vejlede og instruere familien i, hvordan det skal gribes an, og som kan være rent fysisk og aktivt til stede, når familien tager fat i alkoholikeren med ønske om, at han kommer på behandlingscenter.

De fleste alkoholikere kommer først på behandlingscenter, når familien ”har fået nok” og det endelig er gået op for dem, at alkoholikeren ikke formår at leve op til sine egne løfter om en bedring, men behøver effektiv hjælp udefra.

Men derfra og så til at få alkoholikeren til at acceptere behandling og komme afsted på behandlingscenter er en svær opgave, hvor vi kun kan fraråde, at familien selv tager affære uden faglig hjælp.

Vi må derimod kraftigt anbefale, at I får vores professionelle og indsigtsfulde hjælp til ”den svære samtale” med alkoholikeren. Der er kun et skud i bøssen, og forsøget kan ikke gentages, hvis det mislykkes i første omgang.

Vi sørger for I er ”klædt på” til opgaven og vi deltager sammen med jer i situationen, hvor alkoholikeren skal overtales til at komme på behandlingscenter via en såkaldt ”Intervention”.

En interventions forløb er for den professionelle rimelig forudsigelig, og det er nødvendigt at denne indsigt gives videre til familien. Hvilke reaktioner og indvendinger må forventes? Hvilke begrundelser har alkoholikeren for, at det ikke er nødvendigt ligefrem at komme på behandlingscenter, eller hvad forhindrer ham i at komme afsted? Hvad skal der siges, og hvem skal sige det? Hvordan imødegås bagatellisering og direkte benægtelse af problemet? Er der konsekvenser fra familiens side, hvis vedkommende ikke accepterer at komme i behandling osv. osv.

Alt dette gennemgår vi meget omhyggeligt med jer, inden samtalen / interventionen.

Forudsætningen for et positivt resultat af en intervention er 100% enighed blandt deltagerne om, at målet er at alkoholikeren kommer i behandling hos os – samme dag, som interventionen finder sted.

Interventionen er et tæt samarbejde mellem jer og os, hvor det som vi hver især måske ikke kan udvirke alene, vil ske, når vi står sammen om opgaven.

Vores erfaring er meget stor på dette område, og vores konkrete hjælp i denne forbindelse koster IKKE ekstra, men er gratis - man betaler kun for selve  alkoholbehandlingen og opholdet på Behandlingscenter Søby Park.

Vi forbeholder os dog retten til at vurdere, om de nødvendige ressourcer og beslutsomhed er til stede blandt deltagerne i interventionen, og vi forventer naturligvis, at målet er en behandling hos os, og ikke et andet sted.

Ring og hør nærmere, hvis I er interesserede. Spørg efter Steen Beck. TLF. 86 87 12 24 er åben hver dag året rundt fra kl. 7 til 23.

 

ER VI KUN ET BEHANDLINGSCENTER FOR ALKOHOLIKERE?

Behandlingscenter Søby Park er i praksis et privathospital specialiseret i behandling af afhængighedssygdomme, dvs. alkoholisme, som kan have mange udtryk, hvad angår selve misbrugsstoffet. Men under et, kaldes afhængigheden ”alkoholisme” i fagkredse.

Vi behandler flest misbrugere af alkohol, men også misbrug af receptpligtig medicin, hashmisbrug og kokain.

Udover dette, kan afhængigheden have mange andre udtryk, som f.eks. købemani, ludomani, sexafhængighed, spiseforstyrrelser m.m. Grundlæggende er mekanismerne i enhver afhængighed de samme.

 

HVORDAN FINDER MAN DEN BEDSTE ALKOHOLBEHANDLING?


Arbejdet med alkoholikere er naturligvis et professionelt virke for os; men samtidig ønsker vi medarbejdere her på Behandlingscenter Søby Park brændende, at andre alkoholikere og deres familier må få del i den løsning, som har givet os selv et vendepunkt og et rigtig godt liv i frihed for afhængighed af alkohol.

 

Vi tilbyder ikke alene rigtig gode resultater i vores kvalitetsbehandling, men også ophold i herskabelige og i særklasse inspirerende rammer på en 1.000 kvm herregård med 5 hektar park og et rigt dyreliv. Det findes ikke bedre indenfor misbrugsbehandling i Danmark– uden vi er dyrere end andre steder.

 

Uanset om du er fra Odense eller Rønne og har behov for et behandlingscenter så kan vi sikkert hjælpe med transporten til Behandlingscenter Søby Park.

Grundet vores høje kvalitetsniveau har mange familier fra København og Sjælland valgt os som deres foretrukne behandlingscenter – også selvom vi ligger i Jylland.

Typisk er vore patienter mennesker, som har familie, job og økonomi i behold, og som har gjort det godt på mange af livets områder, men med alkohol er de kommet til kort.

Set over et år, er der lige mange kvinder som mænd, der kommer på vores behandlingscenter, og de kommer fra alle egne af landet. 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontaker dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 


 

HVORFOR MANGE VÆLGER BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.


Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling, der virker. 


4 ud af 5 finder en ædru tilværelse efter behandling på Behandlingscenter Søby Park. De kommunale alkoholambulatorier, med ambulante behandlingsforløb over 3-9 måneder har en succesrate på 6-8%. Færre end 2% kommer ud af misbrug med hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkohol misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.