Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende med at finde det bedste behandlingscenter

Grundet sygdommens karakter og benægtelses-syndromet er det undtagelsen, at en alkoholiker tager kontakt til et alkohol behandlingscenter på eget initiativ, eller lige så sjældent helt og aldeles frivilligt!

 

4 ud af 5 af vore patienter lægger misbruget bag sig. 

Ring NU på 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling hos os.


Oftest må alkoholikerens nærmeste tage initiativ og vise vilje og handlekraft! Kun derved bliver en alkoholiker i stand til at arbejde med sin sygdom. Er det op til alkolikeren selv, sker der intet, og sygdommen fortsætter i en nedadgående spiral med mistede relationer, tab af job og mistet familie, økonomisk ruin, smadret helbred og en alt for tidlig død. 

Derfor er det vigtigt, at familien griber ind. At stille krav til en alkoholiker om at gå i behandling, er en gerning ud af bekymring, kærlighed og omsorg. 

 

Der er naturligvis mulighed for et for-besøg på Behandlingscenter Søby Park. Sammen kan vi drøfte perspektiverne i et fortsat drikkeri kontra alkoholbehandling.

Det er dog vigtigt for et positivt resultat af for-besøget, at vi får mulighed for at forberede misbrugerens  familie på et optimalt forløb af for-besøget. Ring derfor inden du gør noget som helst. 

 

Vi tilbyder også at forestå en Intervention, dvs. professionel og empatisk motivering af alkoholikeren til at gå i alkoholbehandling omgående. 


Interventionen bør absolut KUN udføres af en professionel. Er det først mislykkedes for familien selv, kan vi ikke komme bagefter og rydde op i kaos.

En intervention er IKKE et bagholdsangreb, men udtryk for et stort savn, ægte bekymring, kærlighed og omsorg.

Interventionen bør absolut kun foregå efter forudgående, kyndig vejledning og familien bør ikke selv gøre et forsøg uden professionel hjælp og styring. Der er kun 1 skud i bøssen; mislykkes det, kan det ikke bare gentages efter et par uger eller måneder. Interventionen foregår i en positiv ånd og med respekt og værdighed for alle parter, også for alkoholikeren selv. Grebet an på rette vis lykkes det med ganske få undtagelser altid at overtale alkoholikeren til at blive indlagt på vores behandlingscenter omgående. 

 

Hvordan finder man den bedste alkoholbehandling?


Udover at vi arbejder som et professionelt behandlingscenter, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den behandling, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 
 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest herskabelige, i særklasse inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

 

Vi modtager patienter fra hele Danmark både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Akut indlæggelse er muligt døgnet rundt, alle årets dage. 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontaker dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

  • Behandlingscenter Søby Park tilbyder 5 ugers primær alkoholbehandling med døgnophold i diskrete, herskabelige og i særklasse skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
  • Der følges op med ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
  • Alkoholafvænning og misbrugsbehandling varetages af vore erfarne, certificerede behandlere og specialister i misbrug, som selv har mange års erfaring som ædru alkoholikere.
  • Få stoppet alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig og professionel, medmenneskelig misbrugsbehandling.
  • Hjælp til professionel intervention, dvs. få vores hjælp til at motivere den afhængige til omgående at tage i alkoholbehandling hos os.
  • Vi modtager patienter akut, døgnet rundt, året rundt. Afhentning, hele landet.
  • Læge tjek, helbreds- og medicinske forhold og patientsikkerhed varetages af vore faste læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholbehandling efter MinnesotaModellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 


Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling, der virker. 


4 ud af 5 finder en ædru tilværelse efter behandling på Behandlingscenter Søby Park. De kommunale alkoholambulatorier, med ambulante behandlingsforløb over 3-9 måneder har en succesrate på 6-8%. Færre end 2% kommer ud af misbrug med hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkohol misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.