Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i behandling af alkoholafhængighed

Sagt lige ud: På grund af sygdommens karakter og benægtelses-syndromet er det undtagelsen, at en alkoholiker tager i alkoholafvænning / alkoholbehandling på eget initiativ, eller lige så sjældent helt og aldeles frivilligt!

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Sandheden er, at alkoholikerens nærmeste oftest må tage initiativ og vise handlekraft! Kun derved bliver en alkoholiker i stand til at arbejde med sin sygdom. 

 

Der er mulighed for et for-besøg på Behandlingscenter Søby Park, sammen kan vi drøfte perspektiverne i et fortsat drikkeri kontra behandling af alkoholafgængighed. Men ring inden, du gør noget som helst; et positivt udfald af for-besøget kræver forberedelse af familien til akoholikeren. 

 

Vi tilbyder også at forestå en Intervention, dvs. professionel og empatisk motivering af alkoholikere for at komme ud af sin alkoholafhængighed. 

Interventionen bør absolut KUN udføres af en professionel. Er det først mislykkedes for familien selv, kan vi ikke komme bagefter og rydde op i kaos. Interventionen bør absolut kun foregå efter forudgående, kyndig vejledning og familien bør ikke selv gøre et forsøg uden professionel hjælp og styring. Der er kun 1 skud i bøssen; mislykkes det, kan det ikke gentages. Interventionen foregår i en positiv ånd og med respekt og værdighed for alle parter, også for alkoholikeren. Grebet an på den rette måde lykkes det med meget få undtagelser altid at overtale alkoholikeren til at gå i alkoholbehandling omgående. 
 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontaker dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 


 

Hvordan hjælper man en pårørende ud af Alkoholafhængighed?  

Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper fra alle sociale lag. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24


Hjælp til alkoholafhængighed på Behandlingscenter Søby Park
 

  • Stop alkoholafhængighedssyndromet og dens konsekvenser NU med en værdig, effektiv og professionel, medmenneskelig misbrugsbehandling.
  • Få vores hjælp til en professionel og empatisk intervention, dvs. til at motivere den afhængige til omgående at gå i alkoholbehandling.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, alle ugens dage året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
  • Lægetjek, helbreds- og medicinske forhold samt patientsikkerhed tager vore dygtige læger hånd om i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholbehandling funderet i Minnesota-Modellen, opdateret og udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
  • 5 ugers effektiv alkoholbehandling med ophold i diskrete og herskabelige, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
  • Opfølgende ambulant efterbehandling og terapeutisk kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Alkoholafvænningen varetages af vore fastansatte, certificerede behandlere, der er specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
     

Behandlingscenter Søby Park - Behandling af Alkoholafhængighed der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 4 ud af 5 konstateres ædru. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkoholmisbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.