Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende med et alkoholmisbrug

Sagt lige ud: På grund af sygdommens karakter og benægtelses-syndromet er det undtagelsen, at en pårørende med et alkoholmisbrug tager i alkoholbehandling på eget initiativ, eller lige så sjældent helt og aldeles frivilligt!

 

4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af misbruget. 

Ring 86871224 og hør, hvordan du får en pårørende i behandling hos os.

 

Oftest er det alkoholikerens nærmeste, der må tage initiativ og vise stålsat vilje og handlekraft! Kun derved bliver en alkoholiker i stand til at arbejde med sygdommen. Er det op til alkoholikeren selv, sker der ingen fremskridt mht. at søge hjælp eller behandling, og sygdommen fortsætter med sikkerhed sin negative udvikling. Lige såvel, som man ikke kan være kun "lidt gravid", kan man heller ikke kun være lidt alkoholiker - enten er man det, eller også er man det ikke! Alkoholisme er altid en udvikling, man er inde i, og spørgsmålet er kun, hvilket stadie sygdommen har udviklet sig til. 

 

Der er mulighed for et for-besøg på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi sammen kan drøfte perspektiverne i et fortsat drikkeri kontra alkoholmisbrugsbehandling.

Selvom det drejer sig om alkoholmisbrug blandt unge, skal der ringes under alle omstændigheder inden du gør noget som helst, for et positivt resultat af et for-besøg opnås kun, hvis vi har mulighed for at forberede misbrugerens familie på forløbet af besøget. 


Vi tilbyder også at forestå en Intervention, dvs. professionel og empatisk motivering af alkoholikeren til at gå i behandling for sit alkoholmisbrug. 

Interventionen bør absolut KUN udføres af en professionel. Er det først mislykkedes for familien selv, kan vi ikke komme bagefter og rydde op i kaos.

Interventionen bør absolut kun foregå efter forudgående, kyndig vejledning og familien bør ikke selv gøre et forsøg uden professionel hjælp, instruktion og styring. Der er kun et skud i bøssen, og mislykkes det, kan det ikke gentages.

En intervention foregår i en positiv ånd og tone, med respekt og værdighed for alle parter, også for alkoholikeren. Grebet an på den rette måde lykkes det med meget få undtagelser altid at overtale alkoholikeren til at gå i alkoholbehandling og målet er, at det skal ske omgående


Hvordan hjælper man en med symptomer på alkoholmisbrug?

Udover at vi arbejder professionelt med alkoholmisbrug, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – helt uden vi er dyrere end andre steder.

 

Vi modtager patienter i behandlig for alkoholmisbrug i hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontaker dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park, når en pårørende har problemer med alkoholmisbrug

  • Stop Alkoholmisbruget og de tiltagende, negative konsekvenser NU med en værdig og professionel, medmenneskelig misbrugsbehandling, hvor vi arbejder med en fremadrettet løsning.
  • Professionel, empatisk intervention med værdighed for alle parter. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at droppe sit Alkoholmisbrug med effektiv hjælp i en misbrugsbehandling.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, alle dage året rundt, også helligdage og weekender. Afhentning, hele landet.
  • Lægetilsyn, helbreds- og medicinske forhold og patientsikkerhed varetages af vore fast tilknyttede læger og i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholbehandling efter Minnesota Modellen, opdateret og udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
  • 5 ugers primær misbrugsbehandling med døgnophold i diskrete, herskabelige og i særklasse skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård ved Århus.
  • Opfølgende, ambulant efterbehandling og relevant, terapeutisk program for de nærmeste pårørende.
  • Behandlingen for alkoholmisbrug varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.


Behandlingscenter Søby Park - Behandling mod Alkoholmisbrug, der virker...


Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park bliver 4 ud af 5 stabilt ædru.. Kommunale alkoholambulatorier, med behandling over 3 - 9 måneder har en succesrate på 6-8%. Færre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.

 


 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med alkoholmisbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os.

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.