Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Rådgivning på telefon er gratis, anonymt og uforpligtende. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende i behandling af alkoholmisbrug

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At være afhængig af alkohol er en alvorlig sygdom, som bl.a. udmønter sig i en selvdestruktiv adfærd.

På sigt er det en lidelse, der har fatale konsekvenser, hvorfor det er essentielt, at der handles resolut, så den aktive alkoholiker kan komme i behandling af alkoholmisbrug.

Ansvaret ligger i dine hænder som pårørende, da alkoholikeren typisk ikke vil vedkende sig sit alkoholmisbrug og anerkende nødvendigheden af behandling af alkoholmisbrug. Den nærmest direkte modstand mod behandling af alkoholmisbrug betyder også, at der ikke er den motivation, som er forudsætningen for en succesfuld behandling af alkoholmisbrug.

 

Det hører virkelig til sjældenhederne, at en aktiv alkoholiker har tilstrækkelig selvindsigt til at kunne se sit eget problem nøgternt og er villig til at acceptere hjælp og behandling af alkoholmisbrug.

Derfor er det vores fornemmeste opgave at skabe motivation, så vi kan få vedkommende i behandling af alkoholmisbrug med henblik på at blive rask igen. Det er op til dig som pårørende at tage det første skridt og bede professionelle folk om hjælp, da vi på det kraftigste fraråder dig selv at tage affære uden kyndig hjælp og instruktion. Det kræver ekspertise og viden om, hvordan man henvender sig og skaber det bedste fundament for accepten af behandling af alkoholmisbrug.

 

Sonderer du terrænet for behandling af alkoholmisbrug, er vi her på Behandlingscenter Søby Park et af landets bedste behandlingscentre, som har en god og meget succesrig erfaring med at motivere en alkoholiker til at komme i behandling af alkoholmisbrug og med at få aktive alkoholikere til at kvitte alkohol og komme på ret køl igen. Kom ud og besøg os, så du selv kan få fornemmelsen af, hvilke smukke og herskabelige rammer vi kan tilbyde samt fornemme den professionalisme, hvormed vi udfører vores opgave med behandling af alkoholmisbrug.

 

Vi skaber motivation for behandling af alkoholmisbrug gennem intervention

Mange aktive alkoholikere har det med at bagatellisere og negligere deres alkoholmisbrug. En alkoholiker har svært ved at se det udefra og mener ikke, at han eller hun er afhængig af alkohol. Derfor er der typisk heller ikke den fornødne motivation for behandling af alkoholmisbrug til stede.

 

Gennem en empatisk intervention kan vi sandsynligvis få vedkommende til at gå i behandling af alkoholmisbrug. Vi har stor forståelse for den ømtålelige og sårbare situation, du og andre pårørende befinder jer i, hvorfor vi forbereder interventionen med en meget omhyggelig instruktion.

 

Begynd under ingen omstændigheder selv på en intervention uden professionel hjælp og instruktion. Man har oftest kun ét forsøg for at skabe motivation for behandling af alkoholmisbrug, hvorfor det skal gøres under ledelse af professionelle, der ved, hvad de laver. Vores dygtige behandlere, som selv er ædru alkoholikere, har en unik indsigt i, hvad det er for en forestillingsverden, man lever med som alkoholiker.

 

Før en eventuel intervention er vi i omfattende dialog med dig, så vi kan få indblik i, hvad det er for en person, vi har med at gøre, adfærd, drikkemønstre mm og hvad det gør ved familien. Det overordnede mål er naturligvis at få den aktive alkoholiker til at gå i behandling af alkoholmisbrug, så vedkommende kan blive rask og føre et værdigt fornuftigt liv igen.

 

Skræddersyet behandling af alkoholmisbrug

For at imødekomme den enkeltes behov og for at kunne yde optimal behandling af alkoholmisbrug skræddersyer vi helt unikke behandlingsforløb til hver patient. Vi klæder også dig som pårørende på med nyttige værktøjer, så du er i stand til at hjælpe og støtte med moralsk opbakning, omsorg og kærlighed, og ikke mindst til hvordan du selv kan forholde dig og udvikle dig.

 

Et alkoholmisbrug er ikke kun et fysisk misbrug, men i høj grad et mentalt og adfærdsmæssigt baseret fænomen. Vores behandling består derfor af både en fysisk behandling og en psykisk behandling.

 

Vi indleder oftest en behandling af alkoholmisbrug med en lægeundersøgelse med henblik på at afruse alkoholikeren med let beroligende og muskelafslappende medicin kombineret med NADA akupunktur, som har beviselig effekt på abstinenser.

 

Alkohol afrusning er kun en lille del af en behandling af alkoholmisbrug, da det mentale aspekt er det altoverskyggende.

Vores omfattende og intensive, psykoterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en anerkendt model indenfor behandling af alkoholmisbrug, Minnesota modellen, som grundlæggende er alkoholikerens fremtidige værktøjskasse i et liv uden alkohol.

 Minnesota modellen er baseret på Anonyme Alkoholikeres ”Tolv Trin”, som er en beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde for at komme ud af alkoholmisbrug. Tanken er, at gør en alkoholiker det samme, trin for trin, vil det også lykkes for ham. Yderligere underviser vi vores patienter i sygdomsbegreb og sygdomsforståelse samt andre emner relevante for behandling af alkoholmisbrug. Vi har konstant fokus på at behandle effektivt og grundigt.

 

Det andet, og måske største element i vores behandling af alkoholisme er omfattende brug af terapi i gruppe og enkeltvis.

 

Vi har nogle af landets bedste behandlere indenfor behandling af alkoholmisbrug

Vi har meget dygtige medarbejdere, som alle er passionerede og engagerede omkring deres job, hvor der arbejdes seriøst og i dybden med hver eneste patient.

Som noget ganske unikt for Behandlingscenter Søby Park har vi ikke alene en fast nattevagt på, så der er døgnbemanding, men også altid en certificeret behandler til stede, som er til rådighed i tilfælde af akut krise.

 

Med resultater helt i top, tilbyder vi Danmarks bedste behandling af alkoholmisbrug. Vi har tilegnet os vores ekspertise gennem mange års erfaring og uddannelse samt oplevelse af et eget misbrug, som vi naturligvis har lagt bag os.

 

Ved ankomst til Behandlingscenter Søby Park, bliver vedkommende tilset af en af vore fast tilknyttede læger, som foretager et helbredstjek og vurderer omfanget af abstinenserne og iværksætter en passende, medicinsk baseret abstinensbehandling.

Dernæst tager vores kompetente behandlere over med den egentlige, terapeutiske behandling af alkoholisme.  

 

Familieorienteret behandling  

Med i vores omfattende behandling af alkoholmisbrug hører et familieprogram for de nærmeste familiemedlemmer, der som oftest bærer på traumer og som, ubevidst og uønsket, har fået en indirekte rolle i alkoholikerens misbrug.

I familieprogrammet, hvor andre pårørende med en alkoholiker i ­behandling af alkoholmisbrug også deltager, får familien forløsning af traumer og bliver bevidstgjort og frigjort af rollerne i en familie med en alkoholiker.

Det er vigtigt at familiemedlemmerne også så vidt muligt udvikler sig sideløbende. En alkoholiker i behandling af alkoholmisbrug udvikler sig personligt, og det er vigtigt at familien også kommer i gang med en lignende proces og selvudvikling.

 

Omsorgsfuldt personale med stor erfaring

Alle vores medarbejdere er rummelige, empatiske og omsorgsfulde mennesker, der elsker deres job og som altid ønsker det bedste for vores patienter og de pårørende til en alkoholiker. Du kan være sikker på, at I får en uovertruffen og menneskekærlig behandling her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for alkoholbehandling.

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Vi tilbyder optimal alkoholafvænning og -behandling, som beror på mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige i forhold til at få alkoholafhængige ud af deres misbrug.
 • Vi har stor succes med vores behandling og alkoholafvænning, som får 4 ud af 5 tilbage til en normal hverdag, hvor alkohol ikke længere er en dæmon, der skal bekæmpes.
 • Vi nærer stor omsorg og empati for alle vores patienter og deres familier, som vi behandler med respekt og i øjenhøjde.
 • Her på Behandlingscenter Søby Park får man den absolut bedste alkoholafvænning og alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Blandt vores fælles mål er at skabe trygge rammer for den enkelte, hvor vedkommende bliver klædt på til et liv på den anden side uden alkohol og en dag kan stå på egne ben.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.