Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN HJÆLPER DU EN PÅRØRENDE I BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

 

At være afhængig af alkohol er en alvorlig sygdom, som bl.a. udmønter sig i en selvdestruktiv adfærd.

På sigt er det en lidelse, der har fatale konsekvenser, hvorfor det er essentielt, at der handles resolut, så den aktive alkoholiker kan komme i behandling for sit alkoholmisbrug.

Ansvaret ligger i dine hænder som pårørende, da alkoholikeren typisk ikke vil vedkende sig sit alkoholmisbrug og anerkende nødvendigheden af behandling. Den nærmest direkte modstand mod at få hjælp for sit alkoholmisbrug betyder også, at der ikke er den motivation, som er forudsætningen for en succesfuld alkoholbehandling.

 

Det hører virkelig til sjældenhederne, at en aktiv alkoholiker har tilstrækkelig selvindsigt til at kunne se sit eget problem nøgternt og er villig til at acceptere hjælp.

Derfor er det vores fornemmeste opgave at skabe motivation, så vi kan få vedkommende i behandling med henblik på at blive rask igen. Det er op til dig som pårørende at tage det første skridt og bede professionelle folk om hjælp, da vi på det kraftigste fraråder dig selv at tage affære uden kyndig hjælp og instruktion. Det kræver ekspertise og viden om, hvordan man henvender sig, og skaber det bedste fundament for accepten af at gå i behandling.

 

Sonderer du terrænet for alkoholbehandling, er vi her på Behandlingscenter Søby Park et af landets bedste behandlingscentre, som har en god og meget succesrig erfaring med at motivere en alkoholiker til at komme i behandling og med at få aktive alkoholikere til at kvitte alkohol og komme på ret køl igen. Kom ud og besøg os, så du selv kan få fornemmelsen af, hvilke smukke og herskabelige rammer vi kan tilbyde samt fornemme den professionalisme, hvormed vi udfører vores opgave med alkoholbehandling.

 

 

VI SKABER MOTIVATION FOR BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG GENNEM INTERVENTION

 

Mange aktive alkoholikere har det med at bagatellisere og negligere deres alkoholmisbrug. En alkoholiker har svært ved at se det udefra og mener ikke, at han eller hun er afhængig af alkohol. Derfor er der typisk heller ikke den fornødne motivation for at få hjælp til stede.

 

Gennem en empatisk intervention kan vi sandsynligvis få vedkommende til at gå i behandling af alkoholmisbrug. Vi har stor forståelse for den ømtålelige og sårbare situation, du og andre pårørende befinder jer i, hvorfor vi forbereder interventionen med en meget omhyggelig instruktion.

 

Begynd under ingen omstændigheder selv på en intervention uden professionel hjælp og instruktion. Man har oftest kun ét forsøg for at skabe motivation for behandling, hvorfor det skal gøres under ledelse af professionelle, der ved, hvad de laver. Vores dygtige behandlere, som selv er ædru alkoholikere, har en unik indsigt i, hvad det er for en forestillingsverden, man lever med som alkoholiker.

 

Før en eventuel intervention er vi i omfattende dialog med dig, så vi kan få indblik i, hvad det er for en person, vi har med at gøre, adfærd, drikkemønstre mm og hvad det gør ved familien. Det overordnede mål er naturligvis at få den aktive alkoholiker til at gå i behandling, så vedkommende kan blive rask og føre et værdigt fornuftigt liv igen.

 

 

SKRÆDDERSYET BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG

 

For at imødekomme den enkeltes behov og for at kunne yde optimal behandling af alkoholmisbrug skræddersyer vi helt unikke behandlingsforløb til hver patient. Vi klæder også dig som pårørende på med nyttige værktøjer, så du er i stand til at hjælpe og støtte med moralsk opbakning, omsorg og kærlighed, og ikke mindst til hvordan du selv kan forholde dig og udvikle dig.

 

Et alkoholmisbrug er ikke kun et fysisk misbrug, men i høj grad et mentalt og adfærdsmæssigt baseret fænomen. Vores behandling består derfor af både en fysisk behandling og en psykisk behandling.

 

Vi indleder oftest en behandling af alkoholmisbrug med en lægeundersøgelse med henblik på at afruse alkoholikeren med let beroligende og muskelafslappende medicin kombineret med NADA akupunktur, som har beviselig effekt på abstinenser.

 

Alkohol afrusning er kun en lille del af en behandling, da det mentale aspekt er det altoverskyggende.

Vores omfattende og intensive, psykoterapeutiske behandling tager udgangspunkt i en anerkendt model indenfor misbrugsbehandling, Minnesota modellen, som grundlæggende er alkoholikerens fremtidige værktøjskasse i et liv uden alkohol.

Minnesota modellen er baseret på Anonyme Alkoholikeres ”Tolv Trin”, som er en beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde for at komme ud af alkoholmisbrug. Tanken er, at gør en alkoholiker det samme, trin for trin, vil det også lykkes for ham. Yderligere underviser vi vores patienter i sygdomsbegreb og sygdomsforståelse samt andre relevante emner. Vi har konstant fokus på at behandle effektivt og grundigt.

 

Det andet, og måske største element i vores alkoholbehandling er omfattende brug af terapi i gruppe og enkeltvis.

 

 

VI HAR NOGLE AF LANDETS BEDSTE BEHANDLERE INDENFOR BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG

 

Vi har meget dygtige medarbejdere, som alle er passionerede og engagerede omkring deres job, hvor der arbejdes seriøst og i dybden med hver eneste patient.

Som noget ganske unikt for Behandlingscenter Søby Park har vi ikke alene en fast nattevagt på, så der er døgnbemanding, men også altid en certificeret behandler til stede, som er til rådighed i tilfælde af akut krise.

 

Med resultater helt i top, tilbyder vi Danmarks bedste behandling af alkoholmisbrug. Vi har tilegnet os vores ekspertise gennem mange års erfaring og uddannelse samt oplevelse af et eget misbrug, som vi naturligvis har lagt bag os.

 

Ved ankomst til Behandlingscenter Søby Park, bliver vedkommende tilset af en af vore fast tilknyttede læger, som foretager et helbredstjek og vurderer omfanget af abstinenserne og iværksætter en passende, medicinsk baseret abstinensbehandling.

Dernæst tager vores kompetente behandlere over med den egentlige, terapeutiske behandling af alkoholisme.  

 

 

FAMILIEORIENTERET BEHANDLING

 

Har du hjulpet en pårørende i behandling af alkoholmisbrug hos os, medfølger et program for den nærmeste familie, som ofte uønsket og ubevidst har fået bestemte roller i den alkoholisme ramte familie, og som i mange tilfælde har pådraget sig traumer.

Det er vigtigt, at familien bliver bevidstgjort om disse roller, så de derved får mulighed for at gøre sig fri af dem.

I behandlingen udvikler alkoholikeren sig i stort omfang, og det er vigtigt de andre familiemedlemmer også kommer i proces med en personlig udvikling.

 

 

ERFARENT OG OMSORGSFULDT PERSONALE

 

Vores medarbejdere er bl.a. kendetegnet ved rummelighed, empati og omsorg for andre mennesker.

Der skal ikke herske mindste tvivl om, at for os er det mere end bare et arbejde. Vi ønsker det allerbedste for vores patienter og deres familier, og har i hvert enkelt tilfælde et stort håb og ønske om, at det må lykkes for dem at få et liv sammen i frihed for alkoholisme og dens følgevirkninger. 

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

 

HJÆLP EN PÅRØRENDE I BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG    

 

Vi arbejder selvfølgelig på et professionelt plan med alkoholafhængige; men hver eneste medarbejder på Behandlingscenter Søby Park besidder samtidig et stort og dybfølt ønske om, at andre alkoholikere og deres familier også må få del i den løsning, som har givet os selv et godt liv i frihed fra alkohol.

På Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi ikke alene en kvalitetsbehandling med resultater i top, men også de mest inspirerende og tiltalende rammer indenfor misbrugsbehandling – og selvfølgelig er vi ikke dyrere end andre steder.

Vores patientgruppe er både kvinder og mænd i alle aldre. Typisk er det patienter med familie, hjem og job i behold; men det hele er ved at gå i opløsning på grund af alkoholmisbrug. Så glem alle tanker om en flok bumser og et drankerhjem – der er tale om helt almindelige mennesker, som du og jeg – og lokaliteterne, ja, de kan næppe være bedre end dem, vi tilbyder.

 


 

behandling af alkoholmisbrug

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

  • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.

Behandling af alkoholmisbrug der virker - Behandlingscenter Søby Park

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.