Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Kontakt en professionel misbrugskonsulent på Behandlingscenter Søby Park

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

Alkoholisme er for mange familier og pårørende et tabubelagt emne, som er svært at tale om.

Har du en nær ven eller et familiemedlem, der befinder sig i et alkoholmisbrug, skal du vide, at vedkommende ikke selv har den fornødne selvindsigt, det kræves, for at han eller hun vil søge hjælp hos en misbrugskonsulent. Ansvaret hviler derfor i første omgang på dine skuldre, hvis der skal gøres forhåbninger om at få hjælp af en professionel misbrugskonsulent til den aktive alkoholiker.

 

Det kræver motivation at få alkoholikeren til at søge hjælp hos en misbrugskonsulent. Det er basale, men ikke mindst essentielle elementer, såsom kærlighed og omsorg, der skal danne grundlaget for et behandlingsforløb hos en misbrugskonsulent, som den aktive alkoholiker skal sige ja til.

Derfor er det nødvendigt, at du som pårørende i fællesskab med andre omkring alkoholikeren er enige om, at der skal gøres noget her og nu med hjælp fra en misbrugskonsulent, før det ender fatalt.

 

Et alkoholmisbrug er en meget alvorlig sygdom, som er på lige fod med hvilket som helst andet misbrug. Sygdommen kræver omgående hjælp fra en misbrugskonsulent og alkoholbehandling, således at misbruget ikke fortsætter, og med tiden kun vil blive værre og værre.

Et fortsat misbrug har altid alvorlige konsekvenser for både personen selv, men også for de pårørende. Alkoholikerens tab af job, dårligt helbred, skrantende økonomi og i højst sandsynligt en alt for tidlig død – alt sammen på grund af alkoholmisbrug.

Det er derfor grundlæggende vigtigt, at det første skridt tages af dig som pårørende med kontakt til en professionel misbrugskonsulent, og at du ikke selv tager affære over for alkoholikeren.

 

For at skabe motivation hos den aktive alkoholiker til at søge en misbrugskonsulent er det vigtigt, at det er professionelle behandlere, der varetager opgaven. Begynd aldrig selv på noget, da man typisk kun har et enkelt forsøg. Motivation er nøglestenen i ethvert behandlingsforløb, hvorfor den første handling udføres af en erfaren misbrugskonsulent.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi et dygtigt og professionelt team, der har mange års erfaring i misbrugsbehandling, men også i at guide og vejlede familier til en alkoholiker i at motivere en alkoholiker for misbrugsbehandling.

Vores fysiske rammer og lokaler er i særklasse unikke og herskabelige og med en aura af varme og tryghed, hvilket er perfekt som ramme for et behandlingscenter.

 

Vi tilbyder dig indledningsvist at komme på visit og tale med en misbrugskonsulent, så du selv kan fornemme, hvilket seriøst foretagende vi er - samt opleve, at du som pårørende trygt kan overlade din ven eller dit familiemedlem i hænderne på os. Yderligere har du en indledende dialog med en misbrugskonsulent, så vedkommende kan få indgående kendskab og indsigt i alkoholikerens liv og adfærd. Sammen skaber vi den motivation, der skal til for et succesfuldt behandlingsforløb.

 

Sådan skaber vi motivationen samme

En alkoholiker har altid tendens til at negligere alvoren af et alkoholmisbrug. Mange kan end ikke se, at de har et problem. Derfor vil vedkommende som oftest heller ikke være motiveret til at blive tilset af en misbrugskonsulent og efterfølgende gå velvilligt i alkoholbehandling.

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi kompetente folk ansat, som ved hjælp af empatisk indgriben er i stand til at få kontakt i øjenhøjde med alkoholikeren. Vores misbrugskonsulent er trænet og uddannet i at appellere til de katalysatorer og bevæggrunde, der kan tale til alkoholikeren. Med en intervention, som går ud på at skabe motivation til at gå i misbrugsbehandling, får vi klart den bedste indgangsvinkel samt et godt og tillidsskabende bånd fra start.

 

Vores medarbejdere har selv mange års erfaring med alkoholmisbrug, da de selv er ædru alkoholikere. Det giver os en unik indsigt i, hvad en alkoholiker tænker, hvorfor vi kan agere skarpere og kommunikere helt på samme niveau. Vi ved, hvad vi laver, og hvad vi taler om. Det er et aktiv, vi bruger i alle henseender i vores virke, og vi ser det som et stort aktiv, da vi både evner at se nøgternt på en situation samt med alkoholikerens briller.

 

Individuelle behandlingsforløb med misbrugskonsulent

Der er altid en nærværende misbrugskonsulent tilknyttet enhver patient her på Behandlingscenter Søby Park. Ingen af vores patienter er ens, hvorfor vi altid ser på den enkelte patient og tilrettelægger et behandlingsforløb tilpasset i situationen. Der er altid en person, som vedkommende kan støtte sig op ad, så der bliver skabt et tillidsbånd, der er vigtigt for et succesfuldt forløb.

 

Vi er med dig hele vejen og yder omsorg og udviser stor empati for dig som pårørende. Der er kontinuerligt støtte og gensidig respekt, da vi ved, hvor svær en situation det er. Her kommer vores faglige og medmenneskelige egenskaber til udtryk, hvilket er en stor og vigtig del af vores behandling. Støtte og support i alle processer. Vi er overbeviste om, at kærlighed og omsorg kan give rigtig meget til den enkelte, og en faglig og nærværende misbrugskonsulent kan hjælpe den aktive alkoholiker ud af sit alkoholmisbrug.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park har vi så stor succes med vores behandling, at 4 ud af 5 kommer tilbage til et liv uden alkohol igen.

 

Sådan behandler vi med stor succes

Her på Behandlingscenter Søby Park bliver man ved ankomst konsulteret af en misbrugskonsulent og en af vore fast tilknyttede læger.

Lægen foretager et rutinemæssigt sundhedstjek for at determinere den almene sundhedstilstand og omfanget af mulige abstinenser mv.

 

Størstedelen af en alkoholbehandling er et mentalt arbejde, som kræver omfattende viden om de mange psykologiske aspekter, der ligger til grund for et alkoholmisbrug.

Første del af en misbrugsbehandling er en såkaldt afrusning, hvor en af vore fast tilknyttede læger ordinerer et medicinsk præparat, som er muskelafslappende og let beroligende. Dette kombinerer vi med NADA akupunktur, som har dokumenteret, positiv effekt i abstinensbehandling.

Afrusningen og abstinensbehandlingen strækker sig kun over ganske få dage.

 

Herefter tager vores dygtige misbrugsbehandlere over, som alle naturligvis er uddannede og certificerede inden for terapi- og misbrugsbehandling.

En misbrugskonsulent forestår det større terapeutiske og rehabiliterende arbejde, som tager udgangspunkt i Minnesotamodellen, men i en opdateret og udvidet version med omfattende terapi i gruppe og enkeltvis.

Efter et typisk årelangt alkoholmisbrug kræver det faglige kompetencer at nå ind til kernen i, hvad der har været udslagsgivende for misbruget, og hvad der kan hindre en fremtidig ædru livsførelse. Denne proces varetages af en grundig og uhyre skarp misbrugskonsulent, som vil komme til bunds i problemet. Vi lægger stor vægt på det mentale aspekt, da vi gennem erfaring ved, hvad der har størst gavnlig effekt.

 

Som patient bliver man introduceret til Anonyme Alkoholikeres program, som hedder ”De Tolv Trin”. Her er der konstant fokus på, trin for trin, at nå ind til essensen og ophavet til et alkoholmisbrug, og især hvordan alkoholikeren i en nøje beskrevet proces kan slippe fri af alkoholmisbrug og opnå en stabil og vedvarende ædruelighed.

I kombination hermed anvender vi nærværende individuel terapi og gruppeterapi, hvor vi i høj grad forsøger at rehabilitere psyken og livsglæden via tillid, omsorg og empati. Hos os er alkoholikeren aldrig ladt alene med sin sygdom - alkoholikeren får den støtte, der er behov for.

Vi har desuden tilknyttet en fast misbrugskonsulent som nattevagt og en anden certificeret behandler, således der altid er nogen til at hjælpe og yde omsorg i tilfælde af akut krise.

 

Professionelle medarbejder med stærke kompetencer

Hos os møder du altid en misbrugskonsulent, som med stor passion og entusiasme går ind til hver en opgave med et positivt sind og troen på, at liv kan forandres.

Vi påstår, at man kan mærke en behagelig og hjertevarm stemning hos os, hvilket ligger os meget på sinde at skabe, således man føler sig godt tilpas og tryg. Vi besidder alle nøglekompetencer, som er vigtige for at skabe de bedste resultater. Vi er eksperter, som ud over faglighed også trækker på vore egne kropslige og mentale erfaringer med alkoholmisbrug.

 

Familieorienteret behandling

Med i vores omfattende behandling af alkoholmisbrug hører et familieprogram for de nærmeste familiemedlemmer, der som oftest bærer på traumer og som, ubevidst og uønsket, har fået en indirekte rolle i alkoholikerens misbrug.

I familieprogrammet, hvor andre pårørende med en alkoholiker i ­behandling af alkoholmisbrug også deltager, får familien forløsning af traumer og bliver bevidstgjort og frigjort af rollerne i en familie med en alkoholiker.

Det er vigtigt at familiemedlemmerne også så vidt muligt udvikler sig sideløbende. En alkoholiker i behandling af alkoholmisbrug udvikler sig personligt, og det er vigtigt at familien også kommer i gang med en lignende proces og selvudvikling.

 

Omsorgsfuldt personale med stor erfaring

Alle vores medarbejdere er rummelige, empatiske og omsorgsfulde mennesker, der elsker deres job og som altid ønsker det bedste for vores patienter og de pårørende til en alkoholiker. Du kan være sikker på, at I får en uovertruffen og menneskekærlig behandling her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har masser af erfaring og stor ekspertise inden for alkoholbehandling.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkohoiker? 


Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.

  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.

 

 

Læs hvad vores kunder synes om os

 

Behandlingscenter Søby Park har 5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser.

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.