Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende ud af misbrug af alkohol

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

At befinde sig i et misbrug af alkohol er ganske alvorligt, da det er en sygdom og en lidelse, som kræver resolut stillingtagen og ikke mindst effektiv og professionel alkoholbehandling. Alkoholisme er blandt andet kendetegnet ved, at det er den eneste sygdom, hvor patienten ikke vil have hjælp eller se nødvendigheden heraf!

 

For de nærmeste pårørende er det en meget vanskelig situation med en person, som har et misbrug af alkohol, da mange er angst for at gøre noget, som kan forværre det hele.

Ikke desto mindre er et misbrug af alkohol noget, som der bør gøres noget ved, og det er oftest op til dig som pårørende at tage initiativ.

 

En aktiv alkoholiker har ikke styrken og selvindsigt nok til at vurdere sin situation nøgternt. Derfor søger vedkommende ikke hjælp for sit misbrug af alkohol. Derfor er du nødt til at se problemet i øjnene og tage affære – ellers sker der ikke andet, end at det hele bliver værre, som tiden går.  

 

Det bedste af det bedste – uden vi er dyrere end andre

Er du pårørende til en med misbrug af alkohol, har du mulighed for at besøge os her på Behandlingscenter Søby Park, så du kan se og høre, hvad det er for et behandlingscenter, vi tilbyder inden du beslutter dig for noget.

 

Vi tilbyder åbne, behagelige, smukke og herskabelige og imødekommende samt trygheds­skabende rammer. I kombination med et meget dygtigt og engageret personale, der har helhjertet fokus på hver eneste patient, tilbyder vi derfor det bedste af det bedste indenfor misbrugs­behandling og alkoholafvænning i Danmark.

 

Vi tager dit problem seriøst, da vi er professionelle i vores tilgang til behandling af misbrug af alkohol. På Behandlingscenter Søby Park skaber gode resultater, hvor vi formår at få hele 80% af vores patienter succesfuldt igennem vores alkoholafvænning og alkoholbehandling, som munder ud i et liv uden alkohol efterfølgende.

 

På Behandlingscenter Søby Park drøfter vi din situation og din pårørendes misbrug af alkohol, hvor vi samtidig byder ind med, hvad vi kan tilbyde dig og din kære ven eller familiemedlem. Vores fælles og altoverskyggende mål er, at vi skal skabe et succesfuldt forløb i de bedste rammer, således at vedkommende bliver rask igen og lægger misbrug af alkohol bag sig.

 

Vi skaber motivation for at gøre noget ved et misbrug af alkohol gennem professionel intervention

En aktiv alkoholiker har meget vanskeligt ved at erkende sit misbrug af alkohol. Der er rigeligt med dårlige undskyldninger, hvilke er tydelige indikationer på, at vedkommende absolut ikke er motiveret til at opsøge behandling for sit misbrug af alkohol.

 

Derfor er det op til professionelle at frembringe motivationen til at gøre noget ved et misbrug af alkohol, hvilket vi kan hjælpe med. Søg derfor vores hjælp, bistand og råd, inden du forsøger at gøre noget ved dit familiemedlems misbrug af alkohol!

På Behandlingscenter Søby Park besidder vore erfarne og dygtige medarbejdere de kompetencer, der skal til for, at vi kan skabe den motivation, der er vigtig for, at vi sammen kan lykkes med at få den aktive alkoholiker i behandling for misbrug af alkohol.

 

Gennem en professionelt tilrettelagt intervention får vi skabt tillid, og da vi selv er ædru alkoholikere, har vi en rigtig god indgangsvinkel, da vi kan kommunikere i øjenhøjde med alkoholikeren. Vi fraråder på det kraftigste, at du selv begynder at foretage en intervention, da det kan gå grueligt galt. Det kræver viden og ekspertise – og ikke mindst erfaring. Ring til os først!

 

Sådan giver vi den bedste alkoholbehandling

Alle vores patienter på Behandlingscenter Søby Park modtager unikke og skræddersyede behandlingsforløb, hvor der tages højde for vedkommendes særlige forudsætninger og behov. Yderligere har vi også meget fokus på dig som pårørende, så du holdes opdateret omkring, hvordan forløbet udvikler sig.

 

Grundstenen i en alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park er den velkendte og meget anerkendte Minnesota Model.

På Behandlingscenter Søby Park nøjes vi ikke med Minnesota Modellen i sin grundform alene, når vi arbejder med alkoholikere og misbrug af alkohol. Vi har tilpasset modellen tidens forhold og udvidet og opdateret med omfattende terapi i gruppe og enkeltvis. Denne kombination skaber virkeligt gode resultater, hvor op mod 80 % af vore patienter slipper fri af deres afhængighed.

 

Yderligere modtager vore patienter omfattende undervisning i Anonyme Alkoholikeres program, kaldet ”De Tolv Trin”, som er en trinvis beskrivelse af, hvad en gruppe alkoholikere gjorde, og derved slap fri af deres misbrug af alkohol.

Erfaringen gennem mange år viser, at enhver alkoholiker, der ærligt og oprigtigt følger de råd, der ligger i De Tolv Trin, også slipper fri af sit misbrug af alkohol.

 

Lægekonsultation ved ankomst og forebyggelse af abstinenser

Vi anvender ikke medicin i vores alkoholbehandling, undtaget ved ankomst og til forebyggelse af abstinenser. Enhver behandling for misbrug af alkohol starter på Behandlingscenter Søby Park med en konsultation hos en af vore dygtige og erfarne læger.

 

Lægens opgave er at fastslå at patienten i helbredsmæssig henseende er i en tilstand, hvor det er forsvarligt, at patienten indlægges hos os, og ikke først bør indlægges på sygehus (indlæggelse på sygehus sker dog yderst sjældent, måske i et af hundrede tilfælde).

Vores læge tjekker desuden for kontraindikationer mellem evt. fast medicin og den afrusnings­medicin, som lægen i langt de fleste tilfælde ordinerer for at dæmpe patientens alkoholabstinenser.

 

I abstinensfasen kombinerer den medicinske behandling med NADA akupunktur, som er en meget virksom og gavnlig form for behandling mod abstinenser.

 

Herefter tager vores dygtige og erfarne misbrugsbehandlere og terapeuter over. De har alle helt særlige kompetencer og relevante misbrugs- og terapeutiske uddannelser bag sig samt erfaring, som kvalificerer dem til at bestride et job hos os – på Danmarks bedste behandlingscenter – nemlig Behandlingscenter Søby Park. Udover faglighed handler det om kombinationen af rolige, smukke og herskabelige rammer, og et personale, der er dybt engagerede og har helhjertet fokus på hver eneste patient og dennes familie. Med baggrund i et eget misbrug, som vi har lagt bag os, ved vi hvor meget, der står på spil for hver eneste patient og familien. 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 

 • Optimal alkoholbehandling på basis af mange års erfaring og unikke egenskaber, der er særligt gavnlige til at få afhængige ud af alkoholmisbrug.
 • Vi har stor succes med vores alkohol afrusning og alkoholbehandling, som får 4 ud af 5 tilbage til livet og en normal hverdag.
 • Vi nærer stor omsorg, respekt og helhjertet empati for alle vores patienter og deres familier, som vi møder i øjenhøjde.
 • Behandlingscenter Søby Park yder den absolut bedste alkoholbehandling, i unikke, herskabelige og naturskønne omgivelser - uden at vi er dyrere.
 • Oplev et trygt og behageligt behandlingshjem, som er optimalt for et godt og vellykket forløb.
 • Professionelle og samtidig medmenneskelige, trygge og herskabelige rammer, hvor den enkelte bliver klædt på til et liv uden alkohol og til at stå på egne ben. 

 

Behandlingscenter Søby Park – alkoholbehandling, der virker

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?


Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

Alkoholbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange Behandlingscenter Søby Park

 

 • Stop alkoholafhængighed og konsekvenserne NU med en værdig, medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Professionel og empatisk intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til at gå i alkoholbehandling.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Evt. afhentning, hele landet.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota-Modellen, udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder. 
 • 5-6 ugers primær alkoholbehandling med ophold i diskrete og meget eksklusive, skønne og rummelige forhold på Herregården Søbygård.
 • Opfølgende ambulant efterbehandling og relevant kursusprogram for nærmeste pårørende.
 • Alkoholafvænningen varetages af vore certificerede behandlere og specialister i misbrug med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
   

Behandlingscenter Søby Park - Alkoholbehandling der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.