Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

ÆDRU ALKOHOLIKER OG FÅ ET TILBAGEFALD

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring TLF. 86 87 12 24 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling.

 

Uanset hvor i landet man befinder sig, så tilbyder Behandlingscenter Søby Park hjælp til ædru alkoholikere der har fået et tilbagefald, med en kvalitetsbehandling i de mest inspirerende og i absolut særklasse tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder.

 

 

 

Én gang alkoholiker, altid alkoholiker. Og tilbagefald forekommer, det skal vi ikke lægge skjul på.

Ikke alle kommer hjem fra en behandling med en fasttømret overbevisning om, at de ER alkoholikere, og tror derfor at det, de har lært i behandlingen ikke gælder for dem. 

 

Et tilbagefald er imidlertid en dyrt købt erfaring for dem! Men alt behøver ikke at være tabt på gulvet.

En afrusning på sygehus (gratis) kan være en god start til at finde fodfæste igen, og for alt i verden deltagelse i møder hos Anonyme Alkoholikere, gerne hver eneste dag i en periode, hvis tilbagefaldet tages allerede i opløbet.

 

Tilbagefaldsbehandling

Står tilbagefaldet på i en periode, kort eller lang, kan en tilbagefaldsbehandling med ophold i 3 uger her på Behandlingscenter Søby Park i de fleste tilfælde få alkoholikeren på rette spor igen. Men under alle omstændigheder anbefaler vi som første løsningsforsøg afrusningen på sygehus og intensiv brug af møder i Anonyme Alkoholikere.

A propos talemåden ”Én gang alkoholiker, altid alkoholiker” kan også en ædru alkoholiker med mange års ædruelighed bag sig tage et tilbagefald.

Et tilbagefald for en ellers ædru alkoholiker er ikke noget, som kommer dumpende ned fra himlen. Nej, et tilbagefald TAGER man selv! Som alkoholiker ”glemmes” resultatet af den sidste ”tur” typisk – det er et af kerneproblemerne ved alkoholisme.

Husker, vedligeholder og videreudvikler en alkoholiker det fundament, som blev opnået i behandlingen, sker tilbagefaldet ikke!

Så vil alkoholikeren have det ædru liv, skal der fortsat arbejdes for det efter behandlingsopholdet, og bevidstheden om at være alkoholiker skal altid bibeholdes og holdes ved lige. Det begynder måske at lyde vanskeligt, at være vedvarende og stabilt ædru, men det behøver det slet ikke være, altså med de rette redskaber tillært i behandlingen.

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.

 

DERFOR VÆLGER MANGE EN TILBAGEFALDSBEHANLING PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.

 

Har du selv, et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega, der har fået et tilbagefald og har behov for behandling?

Så tøv ikke med at kontakte os. 

 

TLF. 86 87 12 24 er åben kl. 07.00 til 23.00

- også weekend og helligdage -

 

Vores alkoholrådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.