Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

Behandlingshjem i unikke og naturskønne omgivelser

Ring på TLF. 86 87 12 24 NU og få råd om, hvordan du får en pårørende i behandling i hos os. 

4 ud af 5 af vores patienter lægger misbruget bag sig. 

 Langt de fleste alkoholikere har meget svært ved at erkende, at de har et problem, som kræver professionel hjælp og behandling på et behandlingshjem.

De fleste alkoholikere mener, de ikke drikker for meget, at det ikke er et problem, og at de kan styre det og stoppe, hvornår det skal være. Problemet bliver talt ned af alkoholikeren - et ophold på et behandlingshjem kommer slet, slet ikke på tale! Desværre er det så langt fra sandheden, som man kan komme, og erkendelse er det første skridt, der skal tages.

Samtidig er det også svært for rigtig mange alkoholikere at komme ud af deres misbrug, hvis de fortsat er i vante omgivelser, hvor fristelserne vil være mange og de kendte mønstre er vanskelige at bryde. Her er løsningen en professionel behandling på et privat behandlingshjem som Behandlingscenter Søby Park. 

 

UFORPLIGTENDE BESØG PÅ BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK

 

Et uforpligtende besøg på behandlingshjemmet Behandlingscenter Søby Park er derfor en rigtig god idé, for ved selvsyn at opleve de unikke rammer og møde det dygtige og kompetente personale.

Her er de helt rette omgivelser og dygtige medarbejdere, der møder alkoholikeren og vedkommendes familie i øjenhøjde. Her på Behandlingscenter Søby Park behandler vi nemlig ikke kun alkoholikeren, men også dennes familie, for alle er og skal være en aktiv part i vejen mod helbredelse.

Her vil alkoholikeren og familien opleve, at der ikke er fordømmelse, fordomme eller beskyldninger, for hos os ses alkoholisme som en sygdom, og det er ikke et spørgsmål om skyld eller skam.

Samtidig er det en mulighed for de pårørende til alkoholikeren at opleve stedet, omgivelserne og personalet. Selvom det er en svær situation at stå i som pårørende, så ønsker alle, at behandlingen bliver så god som mulig, og det er vigtigt at overlade sine kære til kompetente folk, der kun vil det bedste for den sygdomsramte. 

 

INTERVENTION AF ALKOHOLIKEREN FOR ET OPHOLD PÅ BEHANDLINGSHJEM  

 

Det er sjældent at en alkoholiker har en selvindsigt, der gør, at vedkommende selv møder op på et behandlingshjem for alkoholikere og beder om hjælp. Det er desværre heller ikke sandsynligt, at det er de nærmeste, der helt alene kan overbevise vedkommende om det. Derfor kan en intervention aftales med personalet på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi hjælper med at motivere alkoholikeren for behandling. 

 

FREDELIGT OG ROLIGT BEHANDLINGSHJEM FOR MISBRUGERE GIVER EN GOD START

 

Behandlingscenter Søby Park ved Aarhus har endnu en stor fordel. Beliggenheden. Naturskønne omgivelser og herskabelige lokaler på en gammel herregård sætter rammerne om behandlingen. Hos os kommer der patienter i behandling fra hele landet, simpelthen fordi vi er blandt de allerbedste indenfor vort arbejdsfelt, både hvad angår fysiske rammer og behandlingsresultater.

Vi har fred og ro og natur og vi tager kun et meget begrænset antal patienter i behandling ad gangen, hvilket sikrer helhjertet fokus på hver eneste patient. Vi sætter en ære i at være et lille og trygt behandlingshjem for alkoholmisbrugere med max. 10 patienter ad gangen + 2 akutpladser. Og med 1.000 kvm herskabelig bygning er her rigeligt med plads til den enkelte patient. Det er en optimal ramme for et behandlingshjem, der oveni den intensive behandling skaber ro, tillid og tryghed for vore patienter.

Glem alle forestillinger om et drankerhjem med en flok bumser. Vore patienter er typisk helt almindelige mennesker med hjem, job og familie i behold; men det hele er ved at ramle for dem grundet misbrug af alkohol

Det at blive ædru synes for mange en lang og sej kamp. Alle vil gerne have en hurtig og nem løsning! Selvom en indlæggelse i døgnophold i 5 uger på behandlingshjem kan synes lang tid, er det i virkeligheden ”den nemme løsning”, som alle gerne vil have. Og 5 uger ud af resten af livet, er ingen tid.

 

PERSONALE

 

Misbrugsbehandlerne på vores behandlingshjem tager sig af arbejdet med den egentlige alkoholbehandling og alkoholafvænning.

De fast tilknyttede læger har til opgave at varetage de medicinske opgaver tillige med håndtering af abstinenser hos den nyankomne patient.

Denne kombination sikrer fokus og tryghed i alle forhold.

Desuden er vores behandlingshjem bemandet døgnet rundt med kompetente medarbejdere, der kan træde til i tilfælde af akut opstået krise.

Sammen med vores relativt lille størrelse med max. 12 patienter ad gange, er vores behandlingshjem et varmt og trygt sted at opholde sig. Her er overskuelighed og helhjertet fokus på hver eneste patient og familien.

Vore rammer på en mindre herregård byder på en ro, som alle finder indbydende og i særklasse for et behandlingshjem. Desuden har vi masser af plads, så ingen føler sig klemt inde.

Men allervigtigst er, at vores resultater er i top, idet 4 af 5 patienter kan konstateres stabilt ædru 1 år efter endt ophold på vores behandlingshjem.

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på TLF. 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.