Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Behandlingshjem i unikke og naturskønne omgivelser

 

Ring på tlf. 86 87 12 24 NU og få råd om, hvordan du får en pårørende i behandling i hos os. 

 

4 ud af 5 af vores patienter lægger misbruget bag sig. 

 
 Langt de fleste alkoholikere har meget svært ved at erkende, at de har et problem, som kræver professionel hjælp og behandling på et behandlingshjem.

 

De fleste alkoholikere mener, de ikke drikker for meget, at det ikke er et problem, og at de kan styre det og stoppe, hvornår det skal være. Problemet bliver talt ned af alkoholikeren - et ophold på et behandlingshjem kommer slet, slet ikke på tale! Desværre er det så langt fra sandheden, som man kan komme, og erkendelse er det første skridt, der skal tages.

Samtidig er det også svært for rigtig mange alkoholikere at komme ud af deres misbrug, hvis de fortsat er i vante omgivelser, hvor fristelserne vil være mange og de kendte mønstre er vanskelige at bryde. Her er løsningen en professionel behandling på et privat behandlingshjem som Behandlingscenter Søby Park. 

 

Uforpligtende besøg på Behandlingscenter Søby Park

Et uforpligtende besøg på behandlingshjemmet Behandlingscenter Søby Park er derfor en rigtig god idé, for ved selvsyn at opleve de unikke rammer og møde det dygtige og kompetente personale.

Her er de helt rette omgivelser og dygtige medarbejdere, der møder alkoholikeren og vedkommendes familie i øjenhøjde. Her på Behandlingscenter Søby Park behandler vi nemlig ikke kun alkoholikeren, men også dennes familie, for alle er og skal være en aktiv part i vejen mod helbredelse.

Her vil alkoholikeren og familien opleve, at der ikke er fordømmelse, fordomme eller beskyldninger, for hos os ses alkoholisme som en sygdom, og det er ikke et spørgsmål om skyld eller skam.

Samtidig er det en mulighed for alkoholikerens familie til at opleve stedet, omgivelserne og personalet. Selvom det er en svær situation at stå i som pårørende, så ønsker alle, at behandlingen bliver så god som mulig, og det er vigtigt at overlade sine kære til kompetente folk, der kun vil det bedste for den sygdomsramte. 

 

Intervention - motivering af alkoholikeren for et ophold på behandlingshjem 

Det er sjældent at en alkoholiker har en selvindsigt, der gør, at vedkommende selv møder op på et behandlingshjem for alkoholikere og beder om hjælp. Det er desværre heller ikke sandsynligt, at det er de nærmeste, der helt alene kan overbevise vedkommende om det. Derfor kan en intervention aftales med personalet på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi hjælper med at motivere alkoholikeren for behandling. 

 

Fredeligt og roligt behandlingshjem giver en god start

Behandlingscenter Søby Park ved Aarhus har endnu en stor fordel. Beliggenheden. Naturskønne omgivelser og herskabelige lokaler på en gammel herregård sætter rammerne om behandlingen. Hos os kommer der patienter i behandling fra hele landet, simpelthen fordi vi er blandt de allerbedste indenfor vort arbejdsfelt, både hvad angår fysiske rammer og behandlingsresultater.

Vi har fred og ro og natur og vi tager kun et meget begrænset antal patienter i behandling ad gangen, hvilket sikrer helhjertet fokus på hver eneste patient. Vi sætter en ære i at være et lille og trygt behandlingshjem for alkoholmisbrugere med max. 10 patienter ad gangen + 2 akutpladser. Og med 1.000 kvm herskabelig bygning er her rigeligt med plads til den enkelte patient. Det er en optimal ramme for et behandlingshjem, der oveni den intensive behandling skaber ro, tillid og tryghed for vore patienter.

Glem alle forestillinger om et drankerhjem med en flok bumser. Vore patienter er typisk helt almindelige mennesker med hjem, job og familie i behold; men det hele er ved at ramle for dem grundet misbrug af alkohol. 

Det at blive ædru synes for mange en lang og sej kamp. Alle vil gerne have en hurtig og nem løsning! Selvom en indlæggelse i døgnophold i 5 uger på behandlingshjem kan synes lang tid, er det i virkeligheden ”den nemme løsning”, som alle gerne vil have. Og 5 uger ud af resten af livet, er ingen tid.

 

Personale 

Vore dygtige behandlere står for den egentlige alkoholafvænning og alkoholbehandling, og staben af 3 faste lægekonsulenter har ansvaret for alt  det rent lægefaglige, bl.a. ordination af betryggende, og stort set smertefri medicinsk baseret afrusning, suppleret med NADA akupunktur. Denne kombination afmedarbejdere sikrer fokus og sikkerhed på alle områder. 

Helt specielt for et dansk behandlingscenter er vore terapeuter og behandlere tilgængelige for patienterne på alle tider af døgnet, hvis akutte og særlige behov opstår. Med vores relativt lille størrelse med max. 12 patienter ad gangen, betyder det overskuelighed og tryghed for alle.

Udover at vi tilbyder en optimal alkoholafvænning og dybdegående alkoholbehandling med en succesrate nær de 80%, byder ingen andre behandlingscentre på så trygge, unikke og tiltalende rammer, som vi har på Herregården Søbygaard - de er i absolut særklasse indenfor alkoholbehandling - vel at mærke uden vi er dyrere end andre steder. 

 

Om Behandlingscenter Søby Park

Vi er mindre behandlingshjem med plads til max. 12 patienter ad gangen. Dette sikrer tryghed og overskuelighed for alle samt medarbejdernes helhjertede fokus på hver eneste patient og dennes familie.

Vore fysiske rammer på Herregården Søbygård er i særklasse og unikke indenfor misbrugsbehandling i Danmark. Og vore behandlingsresultater ligger helt i top. 

 


 

Behandlingscenter Søby Park

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring situationen.