Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på tlf. 86 87 12 24   

Sådan giver du en alkoholiker hjælp

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

Er du pårørende til en aktiv alkoholiker, kan det være svært at se til fra sidelinjen. Og det bør du heller ikke. Der kræves resolut stillingtagen og handling fra din side, da en aktiv alkoholiker ikke har den fornødne indsigt og selverkendelse, der skal til for at kunne se sit misbrug i øjnene og anerkende, at han har behov for alkoholiker hjælp.

 

Alkoholisme er for mange et meget ømtåleligt emne, der er tabubelagt, hvorfor berøringsangst nemt forekommer.

Men som pårørende skal du være vidende om, at der med al sandsynlighed ikke sker nogen bedring, før du viser initiativ og tager affære.

 

Den nødvendige styrke og selvindsigt til at indgå i en misbrugsbehandling er altid vanskelig at spore hos en aktiv alkoholiker, da det er en meget alvorlig sygdom karakteriseret ved benægtelse og bagatelliseren, men som bør anskues som en meget stærk lidelse på lige fod med et stofmisbrug.

Tag derfor kontakt til vore professionelle behandlere her på Behandlingscenter Søby Park, som har stort kendskab til, hvordan et sådant problem skal gribes an og hvordan en alkoholiker motiveres for at komme i misbrugsbehandling.

Begynd aldrig selv på noget uden professionel assistance og instruktion - det kan meget, meget nemt spolere chancen for at få alkoholikeren til at acceptere at modtage hjælp og komme i misbrugsbehandling.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park er vi et af landets absolut bedste centre for alkoholiker hjælp og misbrugsbehandling, og hvor du som pårørende har mulighed for at komme på besøg forud for et eventuelt behandlingsforløb og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe den person, som du ser på vej ud i en farlig glidebane eller som måske har befundet sig der i mange år.

 

Behandlingscenter Søby Park ligger i æstetiske og smukke omgivelser med masser af skøn natur i form af sø, skove og et rigt dyreliv. Vore lokaler udstråler tryghed og varme og er i særklasse unikke og herskabelige. 

Her vil du møde vore dygtige medarbejdere, som er yderst professionelle og har skabt rigtig gode resultater med alkoholiker hjælp. Fornem stedet og mærk, hvordan vi tager vores opgave alvorligt og har til hensigt at få din kære ven eller familiemedlem tilbage til et liv uden den alkoholiske dæmon at kæmpe med.

 

Alkoholiker hjælp kræver motivation gennem intervention

En alkoholiker har altid mange undskyldninger for sit misbrug, som alkoholikeren dels ikke vil kendes ved, men som alkoholikeren også har det med at negligere og gøre til det bare ingenting. Derfor er vedkommende heller ikke motiveret til at få alkoholiker hjælp, hvilket er essentielt for, at vi kan påbegynde et forløb, der selvfølgelig helst skal ende med en succes.

 

Da vi har mange års erfaring med alkoholiker hjælp og har stor empati og forståelse for den situation, du befinder dig i som pårørende, tilbyder vi at varetage og instruere en såkaldt intervention.

En intervention har til formål at skabe den motivation i alkoholikeren, som er forudsætningen for en givtig alkoholiker hjælp og misbrugsbehandling, der også hjælper på sigt. Forud for denne tager vi en snak med dig om, hvordan vedkommendes liv er. Adfærdsmønster? Hvor længe har det stået på? Var der en udløsende faktor, eller kom det stille og snigende?

 

Vi udfører en empatisk intervention, hvor vores dygtige behandler rent kommunikativt finder en indgangsvinkel til den rationelle tanke hos den aktive alkoholiker.

Vi har medarbejdere, som selv er ædru alkoholikere, hvilket giver os en enorm fordel, når vi indleder kontakten. Vi har nemlig selv prøvet det og har forståelse og indsigt i vedkommendes situation. Samtidig klæder vi dig på til at tackle de udfordringer, der uundgåeligt vil komme i løbet af et behandlingsforløb med alkoholiker hjælp, hvor du skal være stærk som en klippe og yde den fornødne støtte, der skal til for at få din kære igennem den nødvendige alkoholiker hjælp  og misbrugsbehandling.

 

Sådan foregår vores alkoholiker hjælp og behandling

Umiddelbart synes et alkoholmisbrug som et fysisk misbrug. Der ligger dog altid bevæggrunde bag, som har udløst misbruget. Derfor går vores behandling i langt højere grad på det mentale aspekt, frem for det fysiske, og hvor vi yder intens og omfattende psykoterapeutisk behandling som alkoholiker hjælp. Alle vores patienter får strikket deres helt eget unikke forløb sammen, da to personer aldrig er ens.

 

Indledningsvist begynder vi alkoholiker hjælp med et læge tjek, hvor lægen bl.a. vurderer behov for abstinensforebyggende behandling med medicin, som er muskelafslappende og let beroligende. Dette kombinerer vi med såkaldt NADA akupunktur, som har dokumenteret gavnlig effekt på abstinenser, som uden behandling kan være rigtig slemme og meget ubehagelige.

 

Her på Behandlingscenter Søby Park tager vores alkoholiker hjælp udgangspunkt i en velkendt behandlingsform, Minnesota modellen. Det er en meget succesrig behandlingsmodel, som vi har opdateret og udvidet med omfattende psykoterapi, da vi gennem mange års erfaring ved, at den mentale behandling har stor positiv effekt.

Som en del af vores alkoholiker hjælp får man som patient introduktion og undervisning i Anonyme Alkoholikeres program, De Tolv Trin, og samtidig får vore patienter kontinuerligt nærværende og dybdegående samtaleterapi, enten individuelt eller i gruppe, hvor vi arbejder med at nå helt ind til kernen af misbruget og samtidig ruste patienten til det kommende liv uden alkohol.

 

Vi arbejder udelukkende med anerkendte terapiformer, som gør os i stand til at genopbygge psyken og selvværdet, der som oftest er banket i bund af misbruget.

I starten af behandlingen kan vore patienter være meget skrøbelige og sårbare. Som noget ganske unikt for Behandlingscenter Søby Park har vi derfor altid ikke alene en fast nattevagt på, men en certificeret behandler, der er klar til at støtte og hjælpe, hvis abstinenserne banker på eller akut krise opstår.

 

Professionelt og dedikeret behandlingsteam

Du kan trygt overlade din kære i hænderne på vores professionelle behandlere, som besidder menneskelige kvaliteter og unikke kompetencer, der gør dem i stand til at levere en misbrugsbehandling i allerhøjeste kvalitet.

Patienten er altid i gode hænder, da vi har stor ekspertise inden for abstinensforebyggelse og behandling. Vi er dedikerede til vores arbejde, som vi evner at udføre med stor passion og engagement, så alle vores patienter får den optimale behandling, der skal til.

 

Når man som patient ankommer til Behandlingscenter Søby Park, bliver man taget godt imod af en lægefaglig behandler, som foretager et rutinemæssigt sundhedstjek, så vi kan fastslå, hvordan det ser ud med abstinenserne, samt hvilken abstinensbehandling vi skal strikke sammen.

Selve misbrugsbehandlingen varetages af vores unikke behandlingsteam, som er certificerede terapeuter inden for misbrugsbehandling. Vi har desuden den fordel, at vi selv er ædru alkoholikere, hvilket giver os en unik indsigt i, samt forståelse for, hvilke traumer og følelser, man står med som aktiv alkoholiker, der skal til at modtage alkoholiker hjælp.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en Alkoholiker?  

Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

hjælp en alkoholiker

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

HVORFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 • Lægetilsyn, helbreds- og medicinske forhold og patientsikkerhed varetages af vore fast tilknyttede læger og i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.