Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN GIVER DU EN ALKOHOLIKER HJÆLP

 

4 ud af 5 af vores patienter kommer ud af deres misbrug. 

 

Ring 86871224 og få råd om, hvordan du bedst giver en alkoholiker hjælp.  

 

Er du pårørende til en aktiv alkoholiker, er det svært at se til fra sidelinjen. Og det skal du heller ikke bare.

Men der kræves resolut stillingtagen og handling fra din side, da en aktiv alkoholiker ikke har den fornødne indsigt og selverkendelse, der skal til for at  se et misbrug i øjnene og anerkende, at han har behov for alkoholiker hjælp.  

Alkoholisme er for de fleste et meget ømtåleligt emne, der er tabubelagt, hvorfor berøringsangst er helt almindelig. Men som pårørende skal du ikke være i tvivl om, at der med al sandsynlighed ikke sker nogen som helst bedring, før du viser initiativ og griber ind.

Den nødvendige styrke og selvindsigt til af egen drift og beslutning at tage i en misbrugsbehandling er altid forsvindende lille og vanskelig at spore hos en aktiv alkoholiker.

En alkoholiker lider af en meget alvorlig sygdom, karakteriseret ved benægtelse og bagatelliseren, og bør anskues som en meget stærk lidelse på lige fod med et stofmisbrug. Alkoholisme er vel den eneste sygdom, man ikke vil have hjælp til! 

 

 

ER DIN ÆGTEFÆLLE ELLER EN ANDEN NÆR PÅRØRENDE ALKOHOLIKER? 

 

Tag kontakt til vore professionelle behandlere her på Behandlingscenter Søby Park, hvor vi har stort kendskab til, hvordan du giver en alkoholiker hjælp, og hvordan en alkoholiker motiveres til at komme i misbrugsbehandling.

Hvis du vil give din pårørende alkoholiker hjælp til at komme i alkoholbehandling, er vores første råd, at du ikke selv begynder på noget uden professionel assistance og instruktion - du kan meget, meget nemt spolere chancen for at få din pårørende alkoholiker til at acceptere at modtage hjælp og komme i behandling for alkoholmisbrug. 

 

 

FÅ VORES EKSPERTISE GRATIS TIL AT GIVE DIN PÅRØRENDE ALKOHOLIKER HJÆLP - MOTIVERING GENNEM INTERVENTION 

 

Vores helt konkrete hjælp til at motivere en alkoholiker, kaldet en INTERVENTION, til at komme i alkoholbehandling hos os er gratis; men selve alkoholbehandlingen med et 5 ugers ophold er mod egenbetaling, evt. forsikringsbetalt eller betalt gennem arbejdsplads.

På Behandlingscenter Søby Park er vi et af landets absolut bedste og mest erfarne centre med de rette forudsætninger for at give en alkoholiker hjælp i form af en professionelt tilrettelagt misbrugsbehandling, og hvor du som pårørende har mulighed for at komme på besøg forud for et eventuelt behandlingsforløb. Her kan du høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og den person, som du ser på vej ud på en farlig glidebane, eller som måske har befundet sig der i mange år. 

Behandlingscenter Søby Park ligger i æstetiske og smukke omgivelser med masser af skøn natur i form af sø, skov og et rigt dyreliv. Vores domicil på en diskret beliggende herregård udstråler tryghed og varme og er i særklasse unikt og herskabeligt. 

Her møder du vores dygtige og engagerede medarbejdere, som er yderst professionelle og har skabt rigtig gode resultater med at yde en alkoholiker hjælp. Fornem stedet og mærk, hvordan vi tager vores opgave alvorligt og har til hensigt at få din kære ven eller familiemedlem tilbage til et liv uden den alkoholiske dæmon at kæmpe med.

 

 

AT GIVE EN ALKOHOLIKER HJÆLP KRÆVER MOTIVATION GENNEM INTERVENTION 

 

En alkoholiker fylder dig altid med mange undskyldninger og bortforklaringer af sit misbrug, som en alkoholiker dels ikke vil kendes ved, men som alkoholikeren også negligerer og gør til det bare ingenting. Derfor er vedkommende heller ikke motiveret til at tage imod hjælp, hvilket er vigtigt for, at vi kan påbegynde et forløb, der selvfølgelig helst skal ende med en succes.

Vi har mange års erfaring med at yde en alkoholiker hjælp og har stor empati og forståelse for den vanskelige situation, du befinder dig i som pårørende. Derfor tilbyder vi dig at forestå og instruere en såkaldt INTERVENTION.

En intervention har til formål at skabe motivation hos en alkoholiker, og er i mange tilfælde starten og forudsætningen for at give en alkoholiker hjælp i form af misbrugsbehandling, der også hjælper på sigt, både for dig og hele familien.

Forud for interventionen har vi en tæt dialog med dig og den øvrige familie om, hvordan vedkommendes liv er. Adfærdsmønster og drikkemønster. Hvor længe har det stået på? Var der en udløsende faktor, eller kom det stille og snigende?

Vi instruerer omhyggeligt dig og familien og deltager helt konkret i interventionen, altså den "vanskelige samtale" med alkoholikeren, hvor vores erfarne misbrugskonsulent sammen med dig og familien finder den rette indgangsvinkel til den rationelle tanke hos den aktive alkoholiker. 

En forudsætning for, at vi kan hjælpe med en intervention, er 100% enighed blandt dig familiemedlemmerne, og at du og familien har styrke og ressourcer til at fastholde denne enighed, når vi sidder sammen med alkoholikeren med vores tilbud om at få hjælp i en professionel døgnbehandling - og altså taler for, at en alkoholbehandling er uomgængelig. 

Vores arbejde og deltagelse i interventionen er gratis og koster ikke ekstra; men vi forbeholder os ret til at vurdere, om de nødvendige ressourcer for en succesfuld intervention er til stede i familien. Selve behandlingsopholdet er derimod mod egenbetaling, evt. forsikringsbetalt. Prisen afhænger af opholdets varighed; men ved et rent alkoholproblem, varer opholdet typisk 5-6 uger. 

Under behandlingsopholdet møder din pårørende alkoholiker behandlere og andet kompetent personale, som selv er ædru alkoholikere, hvilket giver os en enorm fordel - også for dig, allerede når du indleder kontakten med os. Vi har nemlig selv prøvet det, og har derfor forståelse og indsigt i både din og alkoholikerens situation og hvor ødelæggende et alkoholmisbrug er for HELE familien.

Samtidig klæder vi dig på til at tackle de udfordringer, der uundgåeligt vil komme i løbet af et behandlingsforløb der yder en alkoholiker hjælp, hvor du skal være stærk som en klippe og yde den fornødne støtte, der skal til for at få din kære igennem den nødvendige alkoholiker hjælp og misbrugsbehandling. Men vi er der hele vejen igennem, også med støtte til dig. 

 

 

SÅDAN YDER VI EN ALKOHOLIKER HJÆLP GENNEM BEHANDLING

 

Umiddelbart synes et alkoholmisbrug at være et fysisk misbrug. Der ligger dog altid bevæggrunde bag, som har udløst misbruget. Derfor går vores behandling i langt højere grad på det mentale aspekt, frem for det fysiske, og hvor vi yder en alkoholiker hjælp gennem intens og omfattende psykoterapeutisk behandling. Alle vores patienter får strikket deres helt eget unikke forløb sammen, da to personer aldrig er ens.

Indledningsvist giver vi en alkoholiker hjælp med et læge tjek, hvor lægen bl.a. vurderer behov for abstinensforebyggende behandling med medicin, som er muskelafslappende og let beroligende. Dette kombinerer vi med såkaldt NADA akupunktur, som har dokumenteret gavnlig effekt på abstinenser, som uden behandling kan være rigtig slemme og meget ubehagelige.

Her på Behandlingscenter Søby Park yder vi en alkoholiker hjælp med udgangspunkt i en velkendt behandlingsform, Minnesota modellen. Det er en meget succesrig behandlingsmodel, som vi har opdateret og udvidet med omfattende psykoterapi, da vi gennem mange års erfaring ved, at den mentale behandling har stor positiv effekt.

Vi giver en alkoholiker hjælp gennem introduktion og undervisning i Anonyme Alkoholikeres program, De Tolv Trin, og samtidig får vore patienter kontinuerligt nærværende og dybdegående samtaleterapi, enten individuelt eller i gruppe, hvor vi arbejder med at nå helt ind til kernen af misbruget og samtidig ruste patienten til det kommende liv uden alkohol.

Vi arbejder udelukkende med anerkendte terapiformer, som gør os i stand til at genopbygge psyken og selvværdet, der som oftest er banket i bund af misbruget.

I starten af behandlingen kan vore patienter være meget skrøbelige og sårbare. Som noget ganske unikt for Behandlingscenter Søby Park har vi derfor altid ikke alene en fast nattevagt på, men en certificeret behandler, der er klar til at støtte og hjælpe, hvis abstinenserne banker på eller akut krise opstår.

 

 

PROFESSIONELT OG DEDIKERET BEHANDLINGSTEAM

 

Du kan trygt overlade din kære i hænderne på vores professionelle behandlere, som besidder menneskelige kvaliteter og unikke kompetencer, der gør dem i stand til at levere en misbrugsbehandling i allerhøjeste kvalitet.

Patienten er altid i gode hænder, da vi har stor ekspertise inden for abstinensforebyggelse og behandling. Vi er dedikerede til vores arbejde, som vi udfører med stor passion og engagement, så alle vores patienter får den optimale behandling, der skal til.

Når man som patient ankommer til Behandlingscenter Søby Park, bliver man taget godt imod af en lægefaglig behandler, som foretager et rutinemæssigt sundhedstjek og vurderer omfang og styrke af abstinenser, samt hvilken abstinensbehandling, der skal ordineres.

Selve misbrugsbehandlingen varetages af vores unikke behandlingsteam, som er certificerede og specialiserede terapeuter inden for misbrugsbehandling. Vi har desuden den fordel, at vi selv er ædru alkoholikere, hvilket giver os en unik indsigt i, samt forståelse for, hvilke traumer og følelser, man står med som aktiv alkoholiker.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

 

HVORDAN HJÆLPER MAN EN ALKOHOLIKER?  

Udover at vi arbejder professionelt med alkoholafhængige, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Hvordan hjælper man en alkoholiker i en behandling for alkoholisme?

 

Det er enkelt og nemt at komme i behandling for alkoholisme her på Behandlingscenter Søby Park.

Det er sådan set bare at ringe til os og aftale ankomst, praktiske detaljer og økonomi.

Det er vigtigt forinden at have afklaret det økonomiske aspekt, idet det kun er muligt at komme i behandling hos os mod egen-betaling, evt. via betaling fra privat sundhedsforsikring, idet vi fungerer som et privathospital.

Tilskud eller betaling fra det offentlige er desværre ikke en mulighed.

En døgnbehandling for alkoholisme varer hos os normalt 5 til 6 uger, hvor man altså bor hos os. Døgnopholdet følges op med ambulant efterbehandling 1 dag om måneden i de efterfølgende 11 måneder. Desuden indeholder vores behandlingstilbud også et program for de nærmeste pårørende til en alkoholiker.

 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

hjælp en alkoholiker

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

 

HVORFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

 • Lægetilsyn, helbreds- og medicinske forhold og patientsikkerhed varetages af vore fast tilknyttede læger og i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.

Behandlingscenter Søby Park – Akut hjælp til alkoholikere, der virker

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.