Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende & arbejdsgivere. 
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

SÅDAN HJÆLPER DU EN ALKOHOLIKER I MISBRUGSBEHANDLING

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

Er du pårørende til en alkoholiker, hvis liv har taget en helt forkert drejning er der heldigvis noget, du kan gøre ved det.

En aktiv alkoholiker er imidlertid typisk ikke selv i stand til at søge professionel hjælp, da han eller hun ikke selv magter at se sin situation udefra. Derfor er det i første omgang op til dig som pårørende at vise initiativ og igangsætte en proces, hvis der skal ske en ændring i vedkommendes liv, men også i familiens liv, dens ve og vel.

 

 

 

Som pårørende er du nødt til at indse, at alkoholafvænning og alkoholbehandling ikke bliver en realitet, før du søger den. Styrken til selv at gå i behandling, for slet ikke at tale om den selvindsigt der kræves, er meget ofte ikke til stede, hvorfor den aktive alkoholiker ikke har lyst til at gå med i behandling. Der er en sammenhæng mellem alkohol og personlighedsændring.

 

 

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP

 

Vær derfor den, der tager det første skridt og kontakt professionelle for alkoholiker hjælp her på Behandlingscenter Søby Park – gør aldrig noget alene uden hjælp. Det kræver ekspertise og viden at gribe korrekt ind.

 

Overvejer du, hvor du vil søge hjælp, er vi her på Behandlingscenter Søby Park et yderst velrenommeret behandlingscenter, som behandler alkoholikere med stor succes. Fire ud af fem kommer helskindet ud på den anden side igen og kan leve et liv helt uden alkohol, og det er vi meget stolte af.

Før du beslutter dig for, om det skal være her hos os, kan du komme og besøge os for at se, hvor vidunderligt et behandlingssted i unikke omgivelser, vi tilbyder. Her kan du også møde vore omsorgsfulde og yderst kompetente medarbejdere, som alle tager deres job meget alvorligt, hvorfor vi opnår en rigtig høj succesrate.

Vi er professionelle i alle henseender, men samtidig med en medmenneskelig tilgang, da vi har en målsætning om, at alle patienter skal have den absolut bedste chance for at blive raske igen.

Når du besøger os, vil vi meget gerne have indsigt i din dagligdag med den aktive alkoholiker, således at vi kan forberede os bedst muligt på, hvordan vi skal gribe ind ved første kontakt med henblik på at få alkoholikeren til at acceptere at indgå i en alkoholafvænning og misbrugs­behandling.

 

 

TILLIDSSKABENDE OG MOTIVERENDE INTERVENTION

 

En alkoholiker har det med at gøre sit alkoholmisbrug til ingenting. Mest fordi vedkommende ikke selv kan eller vil indse det, men også fordi han eller hun ikke har styrken til det. Erkendelsen af, at vedkommende mangler hjælp, er der ikke – og det samme gælder motivationen til at gå i misbrugsbehandling.

 

Med fokus på dit ve og vel som pårørende tager vi dig i hånden og giver dig nogle effektive redskaber, som du får brug for i den lange, seje kamp, der venter forude. Det er en svær situation at være i, hvorfor vi som professionelle tilbyder at foretage en intervention.

En intervention har til formål at skabe motivation gennem empatisk indgriben i øjenhøjde, hvilket vi med vores faglige baggrund og baggrund som ædru alkoholikere er i stand til.

 

Vi er selv ædru alkoholikere, hvilket giver os en fortræffelig indsigt i både tanker og følelser hos den aktive alkoholiker. Vi har rigtig god erfaring med at få alkoholikere til at gå med os i behandling, så vedkommende kan blive rask igen. Ring før du gør noget – det er vigtigt, at det er folk, der ved, hvad de laver, som instruerer en intervention.

 

 

SÅDAN FOREGÅR VORES 12 TRINS BEHANDLING AF EN ALKOHOLIKER

 

Behandlingen indeholder et grundforløb, som er en underliggende del, eller basis af enhver patients behandling. Men her på Behandlingscenter Søby Park ser vi alle vores patienter som helt unikke, hvorfor vi tilpasser med helt specielle behandlingsforløb til hver enkelt.

Vi ved, at det hjælper at opfylde særlige behov samt have helhjertet fokus på hver patient og ikke generalisere. Der findes jo ikke to mennesker, der er ens.

 

Som pårørende bliver der også taget godt af jer, da du og andre bliver klædt godt på i forhold til at kunne yde moralsk opbakning, og I får gode råd til, hvordan I kan hjælpe jeres kære ven eller familiemedlem, og samtidig tage bedst mulig vare på jer selv.

 

 

HELBREDSTJEK OG LÆGETILSYN

 

Vi behandler både fysisk og psykisk. Den fysiske del er kun en meget lille del af behandlingen, da et alkoholmisbrug mere er et psykisk og mentalt udtryk, som forudsætter en dybere undersøgelse og forståelse for, hvordan det aktuelle alkoholmisbrug er opstået og har udviklet sig.

 

Vi indleder altid et behandlingsforløb med et professionelt helbredstjek ved en af vore faste læger. Lægen vurderer også omfanget af forventede abstinenser, og kan ordinere abstinens forebyggende medicin, som vi kombinerer med NADA akupunktur, der virker godt mod abstinenser. Hensigten med begge dele er, at vi skal få alkoholikeren så smertefrit igennem abstinensfasen og drikketrangen som overhovedet muligt.

 

 

INDIVIDUELLE BEHANDLINGSFORLØB

 

Hos os er alle patienter unikke, og alle bliver derfor heller ikke behandlet efter samme mind set.

Vi skræddersyer et helt særligt, individuelt forløb til hver enkelt patient ovenpå det underliggende og grundlæggende fundament, der er obligatorisk for alle, da vi af erfaring ved, at det er den klart mest givtige behandlingsmetode mod alkoholmisbrug.

Vi har også øje for dig som pårørende, som vi sideløbende tager os godt af, og vi støtter dig med alt, hvad du har behov for.

 

Grundlæggende er vores behandling bygget op omkring den meget anerkendte og effektive Minnesota model.

Minnesota modellen har som fundament Anonyme Alkoholikeres program, ”De Tolv Trin”, der er forslag og en beskrivelse af, hvad andre alkoholikere gjorde og dermed slap fri af alkoholmisbruget. Grundtanken er, at følger en alkoholiker i alkoholbehandling disse Tolv Trin i store træk, slipper han også fri af sit alkoholmisbrug.

Undervisningen og introduktionen til De Tolv Trin suppleres med film, foredrag og personlige opgaver omkring konsekvenser af alkoholmisbrug, sygdomsforståelse og selvindsigt.

 

 

MINNESOTA MODELLEN OPDATERET OG UDVIDET MED OMFATTENDE TERAPI

 

Hos os har vi videre udviklet og opdateret Minnesota modellen med meget omfattende og dybdegående terapi i gruppe og individuelt, hvor vi udelukkende arbejder med anerkendte og evidensbaserede terapiformer. Kombinationen heraf med Minnesota modellen har vist sig at være særdeles effektiv. Faktisk klarer ca. 80 % af vore patienter at leve en alkoholfri tilværelse efter at have gennemgået en behandling her på Behandlingscenter Søby Park. Vi giver derfor alkohlikere hjælp til at komme ud af alkoholmisbrug.

 

 

DANMARKS BEDSTE BEHANDLERE

 

Vi er både meget glade og stolte af vores dygtige og engagerede behandlingsteam, som er sammensat af erfarne folk, der alle er ædru alkoholikere gennem mange år. Vi har selv været der, og vi ved, hvordan vi skal agere overfor vores patienter.

Ydermere er vi i stand til at tale i øjenhøjde og dermed nå helt ind til den rationelle person, hvilket giver os en unik fordel, hvor vi kan skabe de bedste resultater. Alle er omsorgsfulde og menneskekærlige personer, som brænder for deres job og nærer masser af empati for både patienter og pårørende. Det er blandt andet det, der gør os til et foretrukket behandlingscenter for alkoholikere og misbrugsbehandling.

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

 

HVORDAN HJÆLPER MAN EN ALKOHOLIKER I MISBRUGSBEHANDLING?  

 

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

hjælp en alkoholiker i misbrugsbehandling

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

 

DERFOR VÆLGER MANGE BEHANDLINGSCENTER SØBY PARK 

  • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
  • Professionel intervention. Få vores akutte hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
  • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
  • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
  • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
  • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
  • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.
  • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
  • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
  • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.

 

Behandlingscenter Søby Park - Misbrugsbenhandling der virker

 

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan ca. 80 % konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.