Bliv ringet op
 Vi er der for dig - Også for pårørende.  
   Telefon rådgivning er altid gratis, uforpligtende og anonymt. Kontakt os NU på TLF. 86 87 12 24   

Sådan hjælper du en pårørende ud af alkoholproblemer

 

- 4 ud af 5 af vore patienter kommer ud af deres misbrug. 

- Ring 86871224 og få råd om, hvordan du får din pårørende i behandling. 

 

Er du pårørende til en med alkoholproblemer, skal du vide, at det er en alvorlig sygdom på samme niveau med et stofmisbrug.

Det er noget, der kræver resolut handling, men for mange kan der opstå en form for berøringsangst med problemet, og for mange er alkoholproblemer et tabubelagt emne. Den aktive alkoholiker har i langt de fleste tilfælde ikke en selvindsigt, der siger, at vedkommende har alkoholproblemer. Derfor er det heller ikke oplagt, at vedkommende vil søge professionel hjælp. Initiativet er derfor dit som pårørende, hvor det er op til dig at bane vejen til professionel assistance.

 

At komme alkoholproblemer til livs kræver resolut stillingtagen og behandling. Det hører til sjældenhederne, at en aktiv alkoholiker selv magter at se objektivt på sine alkoholproblemer og søge hjælp. Netop derfor er du nødt til at tage det første skridt til løsning af de aktuelle alkoholproblemer – ellers fortsætter misbruget, og du vil med stor sandsynlighed selv blive trukket med ned.

 

Når du som pårørende til en med alkoholproblemer agter at søge hjælp og vil sondere terrænet for mulige behandlingssteder, tilbyder vi her på Behandlingscenter Søby Park, at du uforbindende kan komme og besøge os først. Vi hjælper også unge med alkoholproblemer. 

Her kan du selv fornemme, hvor åbent og imødekommende her er, og hvor fantastiske rammer vi befinder os i. Her er smukt og med en ro, som nærmest har en helende effekt, der er uvurderlig i terapeutiske sammenhænge. Du kan også få et indblik i, hvor professionelt vi arbejder, samt hvordan vi er som mennesker. Vi er omsorgsfulde og empatiske, men helt nede på jorden i tilgangen til vore patienter og deres pårørende.

 

Det ligger os meget på sinde at skabe rammerne og behandlingen, som kan befordre en løsning på alkoholproblemer og med de bedst mulige resultater. Her på Behandlingscenter Søby Park tager vi en indledende snak med dig om den aktive alkoholikers liv, således at vi kan få indsigt i det destruktive adfærdsmønster, samt hvad der ligger til grund for vedkommendes alkoholproblemer.

Vores fælles mål er naturligvis at få vedkommende igennem forløbet og efterfølgende være i stand til at leve et liv uden alkohol.

 

Motivation er alfa og omega for en effektiv behandling mod alkoholproblemer

De fleste mennesker med store alkoholproblemer kan ikke selv se, at de har et problem. De snakker det ned som om, det ikke eksisterer. Netop derfor er motivationen ikke til stede, som er alfa og omega for, at vi kan få vedkommende til at gå villigt i behandling for sine alkoholproblemer. Da vi udmærket er klar over, at det er en ømtålelig situation for dig, tilbyder vi at assistere med en professionel intervention, som har til formål at skabe den nødvendige motivation.

 

Vi advarer imod, at du selv begynder at foretage en intervention, da det kræver rette kompetencer og viden om, hvordan man bærer sig ad. Kontakt os derfor først, tlf. 86 87 12 24 – gør aldrig noget alene. Hvis ikke det lykkes dig, kan det forpurre chancen for at skabe motivation for bestandigt.

Før en intervention forbereder vi dig og andre pårørende på, hvad der venter jer forude. Det bliver en sej opgave, hvor I får brug for nogle værktøjer, der kan hjælpe jer godt og sikkert igennem. Her får vi også bedre forståelse for sagens omstændigheder, samt hvordan jeres dagligdag med alkoholikeren ser ud.

 

Interventionen har det ene, men ikke desto mindre vigtige formål, at den skal skabe motivation hos alkoholikeren til at modtage hjælp for sine alkoholproblemer.

 

Sådan behandler vi alkoholproblemer

Vi tilbyder helt unikke rammer og ligeså unikke behandlingsforløb, da vi tilrettelægger et program baseret på hver enkelt patient. Basis, som er en fast del af enhver behandling af alkoholproblemer er den meget anerkendte Minnesota Model, der bygger på Anonyme Alkoholikeres program, kaldet ”De Tolv Trin”.

 

På Behandlingscenter Søby Park har vi imidlertid, som noget ganske særligt for et dansk behandlingscenter udvidet og opdateret Minnesota Modellen med omfattende terapi, hvor vi udelukkende arbejder med anerkendte og evidensbaserede terapiformer i gruppe og individuelt.

 

Vi ved af erfaring, at denne kombination af Minnesota Modellen og intensiv terapi giver klart de bedste resultater i behandlingen af alkoholproblemer.

Vi har desuden fokus på dig som pårørende, hvor vi tager os godt af dig hele vejen og støtter dig.

 

Vores behandlingsprogram mod alkoholproblemer tager klart størst afsæt i det mentale aspekt, da alkoholproblemer langt hen ad vejen er mere et psykisk problem end et fysisk. Det kræver derfor en dyb og tilbundsgående undersøgelse af vedkommende, så vi kan finde ind til kernen af problemet.

 

Et behandlingsforløb her på Behandlingscenter Søby Park indledes altid med en helbredsundersøgelse foretaget af en af vore dygtige, fast tilknyttede læger. Lægen tager desuden stilling til, og ordinerer abstinensforebyggende, medicinsk behandling. Hensigten hermed er en så godt som smertefri abstinensfase. Har du derfor en pårørende der har brug for hjælp til alkoholproblemer, så tager vores dygtige behandlere over, som er veluddannede og har de certificeringer, der kvalificerer dem til at yde god behandling mod alkoholproblemer. Sammen udgør vi et rigtig stærkt team, som leverer virkeligt gode resultater.

 

Vi har det bedste og mest kompetente behandlingsteam

Vi tilbyder Danmarks mest effektive behandling for folk med alkoholproblemer, da vi udelukkende har kompetente, dygtige og meget erfarne medarbejdere.

Alle har stor erfaring med alkoholisme på egen krop, hvilket giver os en unik fordel sammenlignet med andre steder. Vi formår at have en anderledes og mere direkte indgangsvinkel, da vi på baggrund af egne misbrugserfaringer er mere i øjenhøjde med patienten – og det bruger vi aktivt. Vi besidder samtidig en masse ekspertise og viden, som er en stor del af årsagen til, at vi har så stor succes og er det foretrukne behandlingscenter. 

 


 

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

Ring før du gør noget

Kontakt Steen Beck på 86 87 12 24 eller bliv ringet op på et tidspunkt der passer dig. Vi kontakter dig i det valgte tidsrum for en personlig og uforpligtende dialog omkring sitiuationen.

 


 

Hvordan hjælper man en alkoholiker ud af alkoholproblemer? 

Udover at vi arbejder professionelt med alkohol afrusning og alkoholbehandling, ønsker vi naturligvis også brændende, at andre alkoholikere og deres familier får del i den løsning, som har givet vores personale et helt andet og virkelig godt liv! 

 

Vi tør roligt love, at vi tilbyder ikke alene en kvalitetsbehandling med virkelig gode resultater, men også de mest eksklusive, inspirerende og tiltalende rammer indenfor dansk misbrugsbehandling – uden vi er dyrere end andre steder. Vi modtager patienter fra hele Danmark, og også udlandet, både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Kontakt os for en uforpligtende snak  86 87 12 24

 


 

alkoholproblemer

 

 

Tag det gode liv tilbage!

 

At tørlægge kroppen er den mindste del af processen frem til et ædru liv, og er ingen løsning i sig selv.

Det handler om at blive, og forblive "mentalt ædru"!

Alkoholbehandling på Søby Park

 

 

Patienten restitueres både fysisk og mentalt. 

 

Kontakt os idag for yderligere information. 

Tlf. 86 87 12 24

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

 

 

12-trins behandling + terapi 

Grundstenen i behandlingen er Anonyme Alkoholikeres 12-trins program, der er en række værktøjer og forslag (ikke påbud) om, hvordan den afhængige kan slippe fri af alkohol og leve sit liv fremadrettet som ædru. 

 

 


 

Derfor vælger mange at komme ud af deres alkoholproblemer, på Behandlingscenter Søby Park 
 

 • Beliggende i smuk natur, omgivet af skov og sø og med et rigt dyreliv.
 • Fuld diskretion og anonymitet er altid en selvfølge. Ingen oplysninger eller persondata kommer ud af huset.
 • Alkoholbehandling med afsæt i Minnesota modellen, men udbygget med anerkendte og tidssvarende, terapeutiske metoder.
 • Akut patient modtagelse døgnet rundt, året rundt. Vi sørger gerne for transporten - hele landet.
 • Professionel intervention. Få vores hjælp til at motivere den afhængige til straks at gå i alkoholbehandling.
 • Stop konsekvenserne af alkoholafhængighed NU med en værdig og medmenneskelig misbrugsbehandling med en fremadrettet løsning.
 • Opfølgende ambulant alkoholbehandling og relevant kursusprogram for de nærmeste pårørende.
 • Læge tilsyn, helbreds- og medicinske forhold varetages af vore erfarne læger i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Alkoholafvænning og alkoholbehandling varetages af vore certificerede specialister i misbrug, selv med mange års erfaring som ædru alkoholikere.
 • 5 ugers intensiv og effektiv alkoholbehandling i diskrete og i særklasse skønne og rummelige forhold på mindre Herregård.
 • Danmarks ubetinget smukkeste behandlingscenter.

Kom ud af alkoholproblemer med succes - Behandlingscenter Søby Park

Efter alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park kan 4 ud af 5 konstateres ædru efter behandlingen. De kommunale alkoholambulatorier, med behandlinger over 3-9 måneder har en succesrate på omkring 6-8%. Mindre end 2% kommer ud af misbruget ved hjælp af antabus kombineret med psykolog hjælp.
 

 


 

Har du et familiemedlem, en ven, medarbejder eller kollega problemer med misbrug?

Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 86 87 12 24  

Vores rådgivning er uforpligtende, og du må gerne være anonym.